clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]całą noc na Tobie ćwiczył...:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]myślisz?? :hmmmm: czy ja w nogach mam aorte??:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]myślisz?? :hmmmm: czy ja w nogach mam aorte??:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie myślę .....ale wiem że w nogach u Klocka śpisz :evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [url]http://images26.fotosik.pl/37/533fd7feed0f0e59.jpg[/url] oo pidżama party:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie myślę .....ale wiem że w nogach u Klocka śpisz :evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dokładnie... zdominował mnie na maxa... mało tego- nie zawsze mnie do łóżka wpuszcza- bo to JEGO łóżko, a my tam nocujemy gościnnie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dokładnie... zdominował mnie na maxa... mało tego- nie zawsze mnie do łóżka wpuszcza- bo to JEGO łóżko, a my tam nocujemy gościnnie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:bo ty masz niezsocjalizowanego psa i on cię zdominował na maxa ....kurde na Klocka:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:bo ty masz niezsocjalizowanego psa i on cię zdominował na maxa ....kurde na Klocka:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tja :siara::siara:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 medorowa: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TU też jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 łomatko to już czwarta czerwono-granatowa galeria :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']medorowa: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TU też jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: TAK tak u NAS jesteś;) [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='malawaszka']łomatko to już czwarta czerwono-granatowa galeria :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nowe barwy narodowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nowe barwy narodowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:p[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]prawdziwie słuszne;)[/B][/I][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]prawdziwie słuszne;)[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] byle nie jedynie słuszne bo na to mam alergie nieuleczalną :diabloti:
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']medorowa: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TU też jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='malawaszka']łomatko to już czwarta czerwono-granatowa galeria :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: TAK tak u NAS jesteś;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :mdleje::loveu::loveu::evil_lol:
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nie klinkaj ...nie trzeba;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :crazyeye: :crazyeye: yyyyy....gdzie ja jestem??:diabloti: ogolne czesc wszystkim kochane morduchny i normalne inaczej... ide na ogrodecek dalej czytac zalegla prase:) a tak szczerze to nie chce mi sie tu wchodzic,ta cala sytuacja z Ewcia matka moja dogomaniacka kazala mi zrewidowac moje poglady na dogomanie, ja wiem ze to wirtualny swiat ta dogomania , ale dla mnie nie tylko wirtualny. Poznalam tu cudownych ludzi,znalazlam przyjaciol i nie chce ogladac jak ktos kogos z nich miesza z blotem....jest jeszcze gie gie, skejp i naturalnie spotkania na zywca i zaczynam sie zastanawiac czy nie zostac tylko przy tym.... to tylko przemyslenia , absolutnie sie nie zegnam z nikim:cool1: ale chce tylko powiedziec ze jesli ktos ma zamiar obrazic kogos kogo lubie i szanuje to niech sie dwa razy zastanowi:mad: ja tylko wygladam na grzeczna i spokojna... A ciebie Ewcia prosze nie dawaj satysfakcji bandzie niezaspokojnych seksualnie oslic...nie pozwol zeby banda oszolomow nam cie zabrala, bez ciebie to nie to samo tutaj....wracaj do nas, olej tych co szukaja zaczepki, wiesz o tym ze sporo z nas bedzie stalo za toba murem bo po prostu cie lubimy i szanujemy miedzy innymi za to ze wielu z nas pomoglas wielokrotnie, mialas czas na odpowiadanie na setki pytan niekoniecznie dotyczacych psow.....KCM:loveu: :loveu:
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kochana dilerko Ty też chcesz mi to zrobić? A Vectrunia nawet gg mi nie zostawiła :placz::placz::placz: Tylko tak zostawiła, porzuciła! I Ty też chcesz? :-(
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='dealer']bandzie niezaspokojnych seksualnie oslic...[/quote] ooooołłłłłł yeeeaaaahhhhh za 13 dni już nie będę do nich należała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Agga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]A co będzie za 13 dni waszeczko?[/COLOR][/B]
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='dealer'] A ciebie Ewcia prosze nie dawaj satysfakcji bandzie niezaspokojnych seksualnie oslic...nie pozwol zeby banda oszolomow nam cie zabrala, bez ciebie to nie to samo tutaj....wracaj do nas, olej tych co szukaja zaczepki, wiesz o tym ze sporo z nas bedzie stalo za toba murem bo po prostu cie lubimy i szanujemy miedzy innymi za to ze wielu z nas pomoglas wielokrotnie, mialas czas na odpowiadanie na setki pytan niekoniecznie dotyczacych psow.....KCM:loveu: :loveu:[/quote] swiete słowa Dilerko tak pieknie to napisalas ze az łezka sie kreci
Paula Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Aga :multi: Nie smutkuj :glaszcze: i nie opuszczaj nas :loveu: :roflt: [url]http://images25.fotosik.pl/37/dd197be6c5b72d40.jpg[/url] Ala ledwo zipie, a Aga nie ma już twarzy :evil_lol:
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Aguś :crazyeye:,....nie odchodź:-( ....przecie Dogo jest Nasze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a nie dla wichrzycieli ...nie dajmy się :diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A ciebie Ewcia prosze nie dawaj satysfakcji bandzie niezaspokojnych seksualnie oslic...nie pozwol zeby banda oszolomow nam cie zabrala, bez ciebie to nie to samo tutaj....wracaj do nas, olej tych co szukaja zaczepki, wiesz o tym ze sporo z nas bedzie stalo za toba murem bo po prostu cie lubimy i szanujemy miedzy innymi za to ze wielu z nas pomoglas wielokrotnie, mialas czas na odpowiadanie na setki pytan niekoniecznie dotyczacych psow.....KCM:loveu: :loveu:[/quote] Zgadzam sie z tym w 101% ;) Żenada co "pewne" osoby wyrabiają, śmiech na sali, dziecinada i głupota...
Recommended Posts