e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']a co? nie udalo mi sie?? moj waleniku:loveu:[/quote] no udało udało;):loveu::evil_lol:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ja mam opuszczone żaluzje więc nie wiem jak tam jest ale raneczkiem sie zgrzałam w bluzełce :pwięc chyba będzie ciepełko.....a mój pies tego nie lubja:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='paula_z'] [URL]http://images27.fotosik.pl/25/6d760f9413e85fbam.jpg[/URL] Oj, oi ;) Jak mi sie tęskni za tymi na fotce :placz: :loveu: [/quote] :loveu::loveu::loveu: też Cie kocham ;) [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]melduję sie w sobotę 14 lipca :p [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po piątku przed niedzielą :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dealer'] juz dawno jestem wstanieta,bylam z Dilim o 7 na spacerku bo upal mamy i potem nie bede meczyc psa...[B][U][SIZE=3]na razie jest 25 stopni....jedziemy pozniej nad wode...:loveu:[/SIZE][/U][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wredny babsztyl :angryy::angryy::angryy: też kcem 25 stopni, nawet 35 :placz::placz::placz: ja dziś nie po kjakejsa- ino na kawke.... :multi: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']no udało udało;):loveu::evil_lol:[/quote] bo ja talent posiadam:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]ja mam opuszczone żaluzje więc nie wiem jak tam jest ale raneczkiem sie zgrzałam w bluzełce :pwięc chyba będzie ciepełko.....a mój pies tego nie lubja:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] moj tez nie kocha upalow:shake: [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: też Cie kocham ;) [FONT=Arial][COLOR=blue][B]po piątku przed niedzielą :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]wredny babsztyl :angryy::angryy::angryy: też kcem 25 stopni, nawet 35 :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja dziś nie po kjakejsa- ino na kawke.... :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] kawka razzzzzzzzzzz:diabloti: juz jest 27 stopni...docelowo zapowiadaja 35....i w nastepnym tygodniu nawet 40:crazyeye: umre...stopie sie....
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach skika? dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/26/dffc1fb4350f90f8.jpg[/IMG][/URL]
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Pysia']A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam .... [url]http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg[/url] jaki potwór bllllleeeeeeeeee [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Kate I Luka']buuuu... a u nas tylko 15 :placz: ale za to słonko świeci, co juz jest niewątpliwym dobrodziejstwem :evil_lol: Siemanko Dijejko :multi:[/quote] sciemnianko Kaska:multi: [quote name='Pysia']A ja napompowałam ponton :diabloti: Zabierzcie ze sobą parasole na spacer :evil_lol:[/quote] spuszczaj lufta natentychmiast:mad: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam ....[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jaki potwór bllllleeeeeeeeee[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ano potwor,zzera mi moje badylki:mad:
Medorowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cie Dijejka;) Nadrobię, nadrobię wszystko w ... niedalekiej przyszłości:loveu::evil_lol:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer'] moj tez nie kocha upalow:shake: kawka razzzzzzzzzzz:diabloti: juz jest 27 stopni...docelowo zapowiadaja 35....i w nastepnym tygodniu nawet 40:crazyeye: umre...stopie sie....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:2gunfire::2gunfire: Dilerka... co robisz po niedzieli?? przyjede... za mna wszędzie lezie ziąb , mróz i deszcze.... :angryy::angryy: nie ma kawy- kawa jest dla tych którym grożą odmrożenia :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapakowałam .... [URL]http://images23.fotosik.pl/26/7dec0f0f86528fd9.jpg[/URL] jaki potwór bllllleeeeeeeeee [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Cie Dijejka;) Nadrobię, nadrobię wszystko w ... niedalekiej przyszłości:loveu::evil_lol:[/quote] cie przeegzaminuje potem:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:2gunfire::2gunfire: Dilerka... co robisz po niedzieli?? przyjede... za mna wszędzie lezie ziąb , mróz i deszcze.... :angryy::angryy: nie ma kawy- kawa jest dla tych którym grożą odmrożenia :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] co ja robie po niedzieli???? nie wiem:diabloti: ale moze sie dowiem....i moze ty tez sie dowiesz..i oni sie dowiedza i on sie dowie bo on wie ze ja wiem ze on wie ze ja wiem:loveu:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer'] co ja robie po niedzieli???? nie wiem:diabloti: ale moze sie dowiem....i moze ty tez sie dowiesz..i oni sie dowiedza i on sie dowie bo on wie ze ja wiem ze on wie ze ja wiem:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]coraz bardziej sie zastanawiam .... czy z Panią wszystko okej... [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]nooooo...to on!!! TEN co to mi grał i bzykał 3 noce w terrarium :stormy-sad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bzykal w terrarium ciem:crazyeye:
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]coraz bardziej sie zastanawiam .... czy z Panią wszystko okej... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] milosc ci wszystko wybaaaaaaczyyyyy....smutek zamieni ci w smiech...milosc tak pieknie tlumaczy .....:loveu:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']bzykal w terrarium ciem:crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ciem, ciem.... kapciem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']milosc ci wszystko wybaaaaaaczyyyyy....smutek zamieni ci w smiech...milosc tak pieknie tlumaczy .....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ma miłości, nie ma litości... gdzie Ty żyjesz dziołcha!!! :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie ma miłości, nie ma litości... gdzie Ty żyjesz dziołcha!!! :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w swoim wlasnym swiecie, bez zbrodni, zla i gniewu....moj jest ten kawalek podlogiiiii:diabloti:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]bosz....bzykaja ....leją kapciem bez litości , z miłosci i bez ........KWM :loveu:....nic nie rozumię:razz:[/COLOR][/B][/I][/FONT]
agbar Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=red]bosz....bzykaja ....leją kapciem bez litości , z miłosci i bez ........KWM :loveu:....nic nie rozumię:razz:[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] albowiem czasy podle som i nic tu do rozumienia ni ma:razz:
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']albowiem czasy podle som i nic tu do rozumienia ni ma:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to czas to zmienić:diabloti:i umilić sobie żywot:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach skika? dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti: [/quote] :grin: Witaj utalentowana Ago :multi:
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='dealer']czy panstwo widzieli juz konika co po moich kwiatach [B]skika?[/B] dzisiaj go dopadlam rankiem gdy pozywial sie sniadankiem:diabloti: [/quote] skika?? chyba sika:evil_lol:
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerowa... utopiłaś sie nad tą wodą?? :cool1: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:wróciliśta już znad tej wody:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts