Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia'][URL]http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg[/URL] Ta jest dla mnie extra :multi: Czy pod tymi fajerwerkami handlowałaś prochami? :diabloti: [B][COLOR=darkgreen]ciach [/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][COLOR=black]:mad:[/COLOR][/COLOR][/quote] Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia']Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dijejka chodź do nas na kawę:loveu::loveu:
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [B]Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:[/B] ************************************************ [COLOR=Green][B]Pysiu , zawsze uważałam że to Ty jednak jesteś inteligentniejsza i rozumiesz wszystko :diabloti: Jak nazwiesz przetaczane przez Ciebie słowa innej osoby ? Swoje zdjęcia możesz kopiować , przyklejać - cudze gdy przeklejasz to je cytujesz , bo nie są Twoje tylko kogoś i przyklejając je odnosisz się co czyjeś wypowiedzi. Jeśli masz nadal wątpliwości zapraszam na Administrację , załóż wątek z zapytaniem i na pewno uzyskasz odpowiedź.Jeśli tak bardzo wątpisz w moje słowa i chcesz skutecznie je podważyć. A co to teraz zrobiłam z Twoim postem jak nazwiesz ? przyklejeniem czy jednak cytatem ? :cool3: Nie mniej jednak , każda jedna fotka nie Twoja , umieszczona w Twoim poście będzie zamieniana na link. [/B][/COLOR]
clockwork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matko jaka zaś cisza tukej :shake::shake: korzystając z okazji że pusto- poprosze krakersika- tego lepszego-spod lady ;) WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAKUJE NAM 1/3 :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra']Dijejka , rewela[/quote] klamczucha:diabloti: [quote name='malawaszka']:crazyeye:wow superrrrrrrrrrrr :multi:[/quote] nastepna:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale fajerwery :crazyeye: czy to Ty przygotowałaś na cześć swojej gosposi?? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a jak? jak przyjedziesz to tez ci takie uczynie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:wow .......nasza ty 1/3 ...aleś się postawiła na powitanko:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] zaszalalam jak ta goopia:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Ty sie chwalisz???czy zalisz????[/B] [B]no mili sie cos na bank sie mieli..... [/B] [B]ja swoim nieprofesjonalnym okiem rowniez sie podpisuje pod przedmowczynia......:loveu: .[/B] [B]bardzo interesujace a Diler ma niesamowite miny...a i jakis czasmi taki polamany na tych fotach na tej łace....konine wcina czy cos.....[/B]:lol: [B]nio...te fajerwerki to superowsko Tobie wyszły.....[/B] [B]Ty jednak na tym napoju z maczkowi i tych kjakejsach to swietnie działąsz kochana......rewelacja [/B] [B]dzien dobry.....[/B] [B]tez przeczytalam wszystko .....:diabloti:[SIZE=1][COLOR=pink] chwale sie [/COLOR][/SIZE][/B][/quote] nooo to sie nagadalas:diabloti: [quote name='madzia i medor']I Ty śmiesz narzekać:mdleje::diabloti: cudne fajerwerki:loveu:[/quote] moja robaczyca :diabloti: [quote name='evaxon']siemanko:loveu: [URL]http://images28.fotosik.pl/15/915d49e8429d3a01.jpg[/URL] ulalaaaaa....[/quote] witanko [quote name='Gonitwa']I z wieczora...:p[/quote] z poludnia.. [quote name='Pysia'][URL]http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg[/URL] Ta jest dla mnie extra :multi: Czy pod tymi fajerwerkami handlowałaś prochami? :diabloti: [B][COLOR=darkgreen]ciach [/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][COLOR=black]:mad:[/COLOR][/COLOR][/quote] handlowalam kompocikiem z maku:diabloti: [quote name='madzia i medor']Dijejk, no choo tu :razz: Chho mi podogryzasz troszku:loveu:[/quote] czego chcesz goopia i nienormalna ode mnie:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [B]czesc slicznotko.......[/B] [B]sennie jakos......:loveu: [/B]
agbar Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:nawet wieczorkiem nie da się na kompka......:-([/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] sil brak...a jak zagladlam ostatnio w nocy to puuuuuchi byli... [quote name='Pysia']Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:[/quote] oooooooo Pysia..ja sie z toba zgadzam:diabloti: [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol: Dijejka chodź do nas na kawę:loveu::loveu:[/quote] jezdem:diabloti: [quote name='Vectra'][B]Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:[/B] ************************************************ [COLOR=green][B]Pysiu , zawsze uważałam że to Ty jednak jesteś inteligentniejsza i rozumiesz wszystko :diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Jak nazwiesz przetaczane przez Ciebie słowa innej osoby ? Swoje zdjęcia możesz kopiować , przyklejać - cudze gdy przeklejasz to je cytujesz , bo nie są Twoje tylko kogoś i przyklejając je odnosisz się co czyjeś wypowiedzi.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Jeśli masz nadal wątpliwości zapraszam na Administrację , załóż wątek z zapytaniem i na pewno uzyskasz odpowiedź.Jeśli tak bardzo wątpisz w moje słowa i chcesz skutecznie je podważyć.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]A co to teraz zrobiłam z Twoim postem jak nazwiesz ? przyklejeniem czy jednak cytatem ? :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nie mniej jednak , każda jedna fotka nie Twoja , umieszczona w Twoim poście będzie zamieniana na link.[/COLOR][/B] [/quote] mamcia ales wyklada strzelila.....:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]matko jaka zaś cisza tukej :shake::shake: korzystając z okazji że pusto- poprosze krakersika- tego lepszego-spod lady ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAKUJE NAM 1/3 :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] zglaszam sie...kjakejsy pod ladom:diabloti: sie czestuj kochana:loveu:
agbar Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc slicznotko.......[/B] [B]sennie jakos......:loveu: [/B][/quote] czesc ....mnie sie tam spac nie chce....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='dealer']czesc ....mnie sie tam spac nie chce....:diabloti:[/quote] [B]a mnie tak.....:cool1:[/B]
agnes1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [B]Dilerka wracaj:loveu: [/B] [B]Co ty tam kurna robisz całe dnie:mad: jak wszystko ta ona ci robi:cool3: zatrzaśnij jej drzwi od pralni czy czego tam niech se pierze a ty wywal klucz i udwaj że szukasz:evil_lol: i cho do nas na kawę;)[/B]
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra'][B]Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:[/B] ************************************************ [COLOR=green][B]Pysiu , zawsze uważałam że to Ty jednak jesteś inteligentniejsza i rozumiesz wszystko :diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Jak nazwiesz przetaczane przez Ciebie słowa innej osoby ? Swoje zdjęcia możesz kopiować , przyklejać - cudze gdy przeklejasz to je cytujesz , bo nie są Twoje tylko kogoś i przyklejając je odnosisz się co czyjeś wypowiedzi.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Jeśli masz nadal wątpliwości zapraszam na Administrację , załóż wątek z zapytaniem i na pewno uzyskasz odpowiedź.Jeśli tak bardzo wątpisz w moje słowa i chcesz skutecznie je podważyć.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]A co to teraz zrobiłam z Twoim postem jak nazwiesz ? przyklejeniem czy jednak cytatem ? :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nie mniej jednak , każda jedna fotka nie Twoja , umieszczona w Twoim poście będzie zamieniana na link.[/COLOR][/B] [/quote] Kto Ci mówił że ja jestem inteligentniejsza? :crazyeye: Bo ja ciagle piszę zem mądra i śliczna a nie inteligentna :evil_lol: Przekleiłaś :diabloti: Buahahahaha zaraz się posikam :evil_lol: [quote name='dealer'] handlowalam kompocikiem z maku:diabloti: [/quote] Wiedziałam :diabloti: Profity odpalisz? :evil_lol:
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia'] Bo ja ciagle piszę zem mądra i śliczna a nie inteligentna :evil_lol: [/quote] zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='dealer'] czego chcesz goopia i nienormalna ode mnie:diabloti:[/quote] Ach jak mi brakuje tych kompleteteeeentów:diabloti: :loveu::loveu::loveu:
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra']zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:[/quote] A kto Ci takich goopot naopowiadał? :mad: Ja? NIGDY :diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:witaj nasza 1/3...dziś siedziałyśmy sobie takie samotne 2/3 i smutno nam było ...bez naszej 1/3:-(...wracaj[/B][/I][/FONT][/COLOR]
tygra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cześć jaki fajny wampirek :) [URL]http://images23.fotosik.pl/14/1b9cabf114f5d8f5.jpg[/URL]
BoJa2 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:witaj nasza 1/3...dziś siedziałyśmy sobie takie samotne 2/3 i smutno nam było ...bez naszej 1/3:-(...wracaj[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin:
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć:loveu: Choo już do Nas:razz::razz::razz:[/quote] no własnie chooo do nas , zostaw już mamusie , to duża dziewczynka ,sama sobie poradzi :diabloti: :diabloti: Dilerowa , wracaj natentychmiast , bo nikomu tak dobrze się nie ziewa na skype jak Tobie :loveu: :loveu: :loveu:
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Vectra']zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:[/quote] :-o:-o:-o [CODE]A kto Ci takich goopot naopowiadał? :mad: Ja? NIGDY :diabloti: :evil_lol:[/CODE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja tam twierdze żeś wesoła, zabawna i dowcipna... na tyle zdążyłam Cie poznać :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Hugo-Kochaś']Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pssttt... [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pnooooo............MY 2/3 potrafimy się czasem posmutkować;) cze Dilerówna Nasza :loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 teee Dilerka cos ty taka zapracowana:razz::diabloti: witaj:loveu:
Recommended Posts