Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ile sexownych kikutków:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer'] przez łąki .. przez pola biegnie Dilosławska fasola:multi:
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer'] pierwszy raz musze ci przyznac racje Madziunia.... :icon_roc::icon_roc:To ja zmieniam zdanie:diabloti: [quote name='dealer'] Powiedziałabym coś, ale nie powiem:siara: :siara:
Maga100 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Dealerko, jestem pod wrażeniem twojego dobrego serduszka :loveu: Musiałam to napisać, choć ciężko przyszło :diabloti:
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 a ja nadal jestem pod wrażeniem fotek!!!! i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że hybryda mi wystarczy....ć musi :evil_lol:
Paula Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj moherku ;) :evil_lol: Cudnie Ci te kropelki na trafce wyszły :loveu:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='madzia i medor']:icon_roc::icon_roc:To ja zmieniam zdanie:diabloti: Powiedziałabym coś, ale nie powiem:siara: :siara: powiedz cos....:diabloti: [quote name='Maga100']Dealerko, jestem pod wrażeniem twojego dobrego serduszka :loveu: Musiałam to napisać, choć ciężko przyszło :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: ...jestem pelna podziwu....boshe ile cie to musialo kosztowac:diabloti: [quote name='malawaszka']a ja nadal jestem pod wrażeniem fotek!!!! i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że hybryda mi wystarczy....ć musi :evil_lol: podziekowac podziekowac ale gdzie mi tam mistrzuf dogo....:cool1: [quote name='paula_z']Witaj moherku ;) :evil_lol: Cudnie Ci te kropelki na trafce wyszły :loveu: witaj Paula:multi: dziekuje:oops: a ja pracuje.... chyba wroce do mojej pracy ale na moja prosbe bede mogla pracowac w domku...zobaczymy jak to bedzie:diabloti:
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:dzień dobry Nasza :loveu::loveu::loveu:ty zapracowana:razz: Śliczny portrecik Dilkiego:loveu: i chciałam zapytać czy te sałaty na wodzie też czasem kwitną:razz:
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):powiedz cos....:diabloti: Cośśśśśśśśśśśśś:diabloti::diabloti:
agnes1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 cześć Agusia:loveu: Byłam u ciebie w odwiedzinkach ale ciebie nie było więc przyjdę innym razem:diabloti: Miasteczko wygląda na bardzo spokojne i urocze:cool3: gdyby nie te biedne owieczki co ciągle coś się im przytrafia;) Dili jak zwykle radosny i uśmiechnięty:multi: widać że szczęśliwy piesio:loveu:
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dealer napisał(a): a ja pracuje.... chyba wroce do mojej pracy ale na moja prosbe bede mogla pracowac w domku...zobaczymy jak to bedzie:diabloti: ojjj praca w domu :loveu: jak milo:loveu: tez bym tak chciala:placz: witanko:multi:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 evaxon napisał(a):ojjj praca w domu :loveu: jak milo:loveu: tez bym tak chciala:placz: witanko:multi: taaa..zobaczymy jak ja to bede pracowac:diabloti: z dogomania wespol zespol:diabloti:
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja ci chciałam powiedzieć , że nadal cię kocham :loveu::loveu: :diabloti:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Vectra napisał(a):ja ci chciałam powiedzieć , że nadal cię kocham :loveu::loveu: :diabloti: a to co byla obawa ze przestaniesz mnie nagle kochac?:diabloti: i ja ciebie tez:loveu:
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):a to co byla obawa ze przestaniesz mnie nagle kochac?:diabloti: i ja ciebie tez:loveu: nie ma obawy ,ale chcę ci o tym przypominać od czasu do czasu :loveu: :loveu:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Vectra napisał(a):nie ma obawy ,ale chcę ci o tym przypominać od czasu do czasu :loveu: :loveu: moja kochana niekarana mamunia:loveu: :loveu:
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz a tu dalej niepoprawne politycznie lesby se wyznają :diabloti: oooo.. co ty nie powiesz... a co z polskim przyslowiem ''zeby zycie mialo smaczek- raz dziewczynka raz chlopaczek'' to juz sie nie liczy??? ze jak to... pracujesz... wracaj do domu pokim jezdem...
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 clockwork napisał(a):oooo.. co ty nie powiesz... a co z polskim przyslowiem ''zeby zycie mialo smaczek- raz dziewczynka raz chlopaczek'' to juz sie nie liczy??? ze jak to... pracujesz... wracaj do domu pokim jezdem... wrocem jak ciebie pewnie nie bedzie.....ok 19ej badz 20ej....goraco mi, topie sie....hilfeeeeeeeeee
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Vectra napisał(a):gdzie idziesz ??? zostawiasz mnie ? :placz: nigdzie wlasnie nie ide...kibluje w pracy..tej starej ..nie ma tej kolezanki o ktorej ci mowilam i ktos ja musial zastapic...ale dogadalam sie ze chyba bede mogla pracowac w domku....i tylko od czasu do czasu tu przybyc i oddac co zrobilam....pomysle....:cool1:
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):nigdzie wlasnie nie ide...kibluje w pracy..tej starej ..nie ma tej kolezanki o ktorej ci mowilam i ktos ja musial zastapic...ale dogadalam sie ze chyba bede mogla pracowac w domku....i tylko od czasu do czasu tu przybyc i oddac co zrobilam....pomysle....:cool1: myśl :cool1::diabloti:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Vectra napisał(a):myśl :cool1::diabloti: dzis nie...za cieplo..ja chce do mojego chlodnego domka i szybkiego kompka.....
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :multi:ja juz wrócona jestem ...wracaj natentychmiast i TY:loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:ja juz wrócona jestem ...wracaj natentychmiast i TY:loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj wrocona...:multi: :multi: :multi:
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='dealer']Witaj wrocona...:multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zgadnij co mam ....taką małą czarną:eviltong:...z napisem ...pasi i jest oki;)
Recommended Posts