agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']zawsze milo zagladam :loveu: to sie ciesze niezmiernie:loveu: w razie problemow co, gdzie i jak wszelkich rad ci udzeli...... :cool3::cool3:xxx wypluj te slowa...juz se poradzilam:diabloti: :multi:TAKA WLASNIE KUPILAM CLOCUSIOWI W NIEDZIELKE!!!! Z ANGIELSKIEGO PITBULLA!!!! OOOOO!!! I GLANY TEZ KUPILAM!!! chcesz kupic???;) niemiecki skoczek/narciarz... Lec Dili Lec!!!!!!!!:evil_lol: butem wmorde butem....:diabloti: [quote name='evaxon']jaka sielanka:loveu: :loveu: :loveu: niooooo....jak co dzien:loveu: :loveu:
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Vectra']o jaka morda zajedwabiście śmieszna :diabloti:[/quote] no ja cie prosze....modem sie ostala i mi psa od smiesznych nazywa:diabloti: on sie po prostu zamyslil....
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ta jak nie maki i kompot to trawe proponuje - no prosze Cie......:loveu: alez dziekuje:diabloti:
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [CENTER] UAKTUALNIONY WIERSZ O MURZYNKU Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy prostaczków noce i ranki ze swej maryjnej radioczytanki Leje na serce miód swoim gościom beret z antenką czesząc z lubością. geja i Żyda czuje z daleka niewiernych ściga niczym bezpieka. Kościół do góry wierzchem wywraca Psoci, figluje - to jego praca. Glemp grozi palcem: Rydzyk -łobuzie Tadzio z uśmiechem nadyma buzie. Pieronek błaga: Daj na wstrzymanie, a on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: raz odpuść sobie;, a Rydzyk:z radiem co zechce- zrobię;. Lech go popiera, Jarosław chwali a sztab ministrów pokłony wali. A gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje armię beretów mobilizuje. Mohery wielbią swego pasterza Bez jego radia - nie ma pacierza I mnie już Tadziu zamącił w głowie Wspieram go w myślach, uczynku,mowie I wciąż pracuję na swe zbawienie Pompując rentę w jego kieszenie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/CENTER]
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']no ja cie prosze....modem sie ostala i mi psa od smiesznych nazywa:diabloti: on sie po prostu zamyslil....[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZADUMAŁ;)[/FONT]
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZADUMAŁ;)[/FONT] czy ty mnie insynuujesz ze pies moj nie mysli??:diabloti:
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']czy ty mnie insynuujesz ze pies moj nie mysli??:diabloti:[/quote] jaka pani taki pies...:diabloti:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']czy ty mnie insynuujesz ze pies moj nie mysli??:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:ależ dzież by tam ...przece nasze dziecka maja 2 wspólne jojka:eviltong:[/FONT] [quote name='clockwork']jaka pani taki pies...:diabloti:[FONT=Arial]:razz:mówisz ze też dzielą mózga:crazyeye:[/FONT]
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']jaka pani taki pies...:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ależ dzież by tam ...przece nasze dziecka maja 2 wspólne jojka:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:mówisz ze też dzielą mózga:crazyeye:[/FONT] ja tez was kocham moje misie:diabloti:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']ja tez was kocham moje misie:diabloti: [FONT=Arial]i vice versa ciągle i nieustająco :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 boszzz a tu dalej niepoprawne politycznie lesby se wyznają :diabloti:
Vectra Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz a tu dalej niepoprawne politycznie lesby se wyznają :diabloti:[/quote] sę tak nie oburzaj bo Ty też jesteś w tym gronie :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']moj miasteczek ....z przyleglosciami:) Ładnie tam u Wos, gdyby nie to dojczlandskie powietrze:diabloti::diabloti:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz a tu dalej niepoprawne politycznie lesby se wyznają :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dołączysz:diabloti: a tak wogóle moj facet kocha sie w kobietach tzn że jest lesbą:eviltong: ja w facetach to jestem pedałem:razz: [/FONT]
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Vectra']sę tak nie oburzaj bo Ty też jesteś w tym gronie :diabloti: :diabloti:[/quote] oooo co to to nie :evil_lol: ja Wam mówie że KWM ino po pijaku :diabloti::diabloti::diabloti:
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz a tu dalej niepoprawne politycznie lesby se wyznają :diabloti:[/quote] ooo przyszla ta poprawna:diabloti: [quote name='Vectra']sę tak nie oburzaj bo Ty też jesteś w tym gronie :diabloti: :diabloti:[/quote] wlasnie Wasia..sluchaj Modki:diabloti: [quote name='madzia i medor']Ładnie tam u Wos, gdyby nie to dojczlandskie powietrze:diabloti::diabloti:[/quote] pierwszy raz musze ci przyznac racje Madziunia....
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']oooo co to to nie :evil_lol: ja Wam mówie że KWM ino po pijaku :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to widać jednak często pijesz ...i nie zmieniaj tego:eviltong: Świrek vel Ćwirek extra;) [/FONT]
Recommended Posts