bonita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ale ładny profilek Dilerka:loveu: Jakbym pisałą jakieś głupoty , to mnie upomnijcie:cool3: , żeby się potem za mnie nie musieli wstydzić:diabloti:
Mi. Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 hej:multi: ladna obrozka:cool3:A Dilerek jeszcze ladniejszy:cool1:
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pi po babuni:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Cześć Nasza Najulubieńsza Dilerko:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Jak sprawy w urzędzie:razz:[/FONT] zalatwione:multi: pan musi uszczelnic ogrodzenie, i czesciej przyjezdzac dawac owieczkom wode itp. Matylda jest na pewno dziewczynka:multi: i ma juz swoj numerek:) [quote name='Hugo-Kochaś']fiu,fiu:loveu: całkiem niezłe to 'nieco"piesa:loveu: moj ci on:loveu: [quote name='Gonitwa']Fajną ma obróżkę. Też sobie taką kupię:) na pewno ci bedzie do twarzy..albo do szyi:evil_lol: [quote name='bonita'] Ale ładny profilek Dilerka:loveu: Jakbym pisałą jakieś głupoty , to mnie upomnijcie:cool3: , żeby się potem za mnie nie musieli wstydzić:diabloti: nie pisz glupot Kasia:mad: nie ladny profilek tylko piekny,cudny i wspanialy:loveu: [quote name='*luthien*']hej:multi: ladna obrozka:cool3:A Dilerek jeszcze ladniejszy:cool1: ooo Luthien nas nawiedzila z duchem:multi: witamy:multi: zara pozmniejszam foty ...tylko nie wiem czy moze sama obroze wam wstawic jak wam sie tak podoba:cool1:
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']na pewno ci bedzie do twarzy..albo do szyi:evil_lol: [/quote] Hmm.. tylko wolałabym taką z ćwiekami:) Bo w brązowej mi nie do twarzy..:diabloti: czarna lepsiejsza;):evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']i nieco piesa:diabloti: czesc Agucha, psinka na fotce przesliczna.... przygoda dramatyczna ale masz Ty kobito szybki refelks..gratualcje za uratowanie istnienia....... dzielna dziewczynka:loveu:
Mi. Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']ooo Luthien nas nawiedzila z duchem:multi: witamy:multi: przyszlam postraszyc:cool1:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi:brawo moja Wnusiu:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Gonitwa']Hmm.. tylko wolałabym taką z ćwiekami:) Bo w brązowej mi nie do twarzy..:diabloti: czarna lepsiejsza;):evil_lol: a moze z prundem:razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Agucha, psinka na fotce przesliczna.... przygoda dramatyczna ale masz Ty kobito szybki refelks..gratualcje za uratowanie istnienia....... dzielna dziewczynka:loveu: czesc Agucha:multi: [quote name='*luthien*']przyszlam postraszyc:cool1: o matko......ale sie zleklam:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:brawo moja Wnusiu:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :oops: :oops: :oops: ja naprawde uwazam ze nie zrobilam nic specjalnego....
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 dzis na sniadanko proponuje ...............trawke:diabloti:
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']a moze z prundem:razz: [/quote] Ej nie jestem sadystką masochistką! Bez przesady... Tylko glany;)
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj mła zatroskana:loveu::loveu::loveu: Nadrobię później:evil_lol:
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj mła zatroskana:loveu::loveu::loveu: Nadrobię później:evil_lol:[/quote] witaj zagubiona i odnaleziona:loveu:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:padam....... [/FONT]
agbar Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:padam.......[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] to powstan bo daje dalej foty i jak bedziesz na lezaco ogladac?:evil_lol:
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']to powstan bo daje dalej foty i jak bedziesz na lezaco ogladac?:evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja siedze i chichram ...a Dili robi PADAM:eviltong:[/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']dzis na sniadanko proponuje ...............trawke:diabloti: ta jak nie maki i kompot to trawe proponuje - no prosze Cie......:loveu:
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']Klocusiowa:multi: koteczku moj:loveu: jak milo ze zajrzalas:loveu: zawsze milo zagladam :loveu: [quote name='Vectra']myślę o maluchu , Dilerowa Ty tegoi tak nie zostawiaj , podpiernicz tego gościa :mad: macie tam jakby lepsze prawo ;) w razie problemow co, gdzie i jak wszelkich rad ci udzeli...... :cool3::cool3:xxx [quote name='Gonitwa']Hmm.. tylko wolałabym taką z ćwiekami:) Bo w brązowej mi nie do twarzy..:diabloti: czarna lepsiejsza;):evil_lol: :multi:TAKA WLASNIE KUPILAM CLOCUSIOWI W NIEDZIELKE!!!! Z ANGIELSKIEGO PITBULLA!!!! [quote name='Gonitwa']Ej nie jestem sadystką masochistką! Bez przesady... Tylko glany;) OOOOO!!! I GLANY TEZ KUPILAM!!! chcesz kupic???;) [quote name='dealer'] niemiecki skoczek/narciarz... Lec Dili Lec!!!!!!!!:evil_lol: butem wmorde
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer'] jaka sielanka:loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts