Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zgadnij co mam ....taką małą czarną:eviltong:...z napisem ...pasi i jest oki;)

a ja dostalam emila ze wczoraj poszlo:multi:
ale i tak musze czekac na tesciowa az przywiezie:cool1:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']a ja dostalam emila ze wczoraj poszlo:multi:
ale i tak musze czekac na tesciowa az przywiezie:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już miałam na sie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już miałam na sie;)

juz sie nie umiem doczekac...ciekawe co B powie? hihi:diabloti: Bad Boy:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']juz sie nie umiem doczekac...ciekawe co B powie? hihi:diabloti: Bad Boy:evil_lol:domów komplecik ...bad girl;)...mnie kusi:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']domów komplecik ...bad girl;)...mnie kusi:eviltong:

domowie na pewno...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']domowie na pewno...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się B. ucieszy:eviltong:..
mnie tam jedna jeszcze kusi;)

Posted

[quote name='malawaszka']eeeenooooo ja też kce się dowiedzieć bo brzmi ciekawie :razz::razz::razz::diabloti:ha ha bardzo

[quote name='clockwork']jak bad girl to ja tez chce- do kompleciku- mam takie spodenki :cool1::razz:nooo jest Bad Girl;)

Posted

malawaszka napisał(a):
kurnaaaaa zamówcie i dla mnie - biorę w ciemno :diabloti::diabloti::diabloti:

tez moge wlesc w ciemno tylko za ile....???????????????

Posted

[quote name='malawaszka']kurnaaaaa zamówcie i dla mnie - biorę w ciemno :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='clockwork']tez moge wlesc w ciemno tylko za ile....???????????????
;)adresik pójdzie na PW:evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa'].. to witamy w Twej własnej prywatnej galeriii;) Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;)

ano racja:multi: witaj :multi:

[quote name='evaxon']
eheheh az mi sie ziewło:evil_lol:

dobranoc:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...