Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer']no przeca wyznawam wam milosc na gie....misie ptysie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nooo...tak już lepiej ...Nasza TY KOFFANA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:buziory se poodbieramy w realu;)...w życiu nie w sklepie:eviltong:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nooo...tak już lepiej ...Nasza TY KOFFANA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:buziory se poodbieramy w realu;)...w życiu nie w sklepie:eviltong: nooo siem nie umiem doczekac... a liste masz??? powtarzam: golabki,bigos, sernik, makowiec......cdn:diabloti:
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer']nooo siem nie umiem doczekac... a liste masz??? powtarzam: golabki,bigos, sernik, makowiec......cdn:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapisałam ....;)
malawaszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 halooo czy dajom tu jeszcze kjakejsy???? padaaam padammm padaaammmm - potrzebuję coś na wzmocnienie :diabloti:
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hello wieczorową porą Agnes :) Jaki film tak Cię wciągnął, że o dogoświecie zapominiałaś???
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer'] Dilerówna......ale fota!!! no no no foty Dilskiego widziałam, ale ta.........................powaliła mnie Witaj...troche mniej mam roboty.........chyba:cool3::cool3::cool3:
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :multi:witaj ...pędzę do pracy na naradę ...będę ...jak wrócę:razz:
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='malawaszka']halooo czy dajom tu jeszcze kjakejsy???? padaaam padammm padaaammmm - potrzebuję coś na wzmocnienie :diabloti: dajom...samoobsluga jest tu:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Hello wieczorową porą Agnes :) Jaki film tak Cię wciągnął, że o dogoświecie zapominiałaś??? strasznie straszny film...''obcy'':diabloti: [quote name='Vectra']kawy , poproszę o dużo kawy :diabloti: taaa i co jeszcze??:diabloti: [quote name='BeaC']Dilerówna......ale fota!!! no no no foty Dilskiego widziałam, ale ta.........................powaliła mnie Witaj...troche mniej mam roboty.........chyba:cool3::cool3::cool3: ciesze sie ze ci sie podoba:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj ...pędzę do pracy na naradę ...będę ...jak wrócę:razz: witaj...czekam i lapki zaciskam:p [quote name='madzia i medor']Cześć zapracowana Dijejko:loveu::loveu: nie pracuje...nic nie robie....ogladalam wczoraj film o tobie....''obcy'':diabloti: :loveu: przystojna jestes:evil_lol:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer'] nie pracuje...nic nie robie....ogladalam wczoraj film o tobie....''obcy'':diabloti: :loveu: przystojna jestes:evil_lol: Nie dość, że przystojna, to jeszcze sławna:cool1::cool1::diabloti: [quote name='dealer']trawusia zakropiona:diabloti: Podobuje mi się, bym napisała, ale nie napiszę:diabloti:
malawaszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dziń dybry - wpadłam na szybką kawe i uciekam w teren :p temat trawiasty widzę nadal króluje :loveu:
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie dość, że przystojna, to jeszcze sławna:cool1::cool1::diabloti: Podobuje mi się, bym napisała, ale nie napiszę:diabloti: wiedzma:diabloti: malawaszka napisał(a):dziń dybry - wpadłam na szybką kawe i uciekam w teren :p temat trawiasty widzę nadal króluje :loveu: a bo one mnie sledza te trawy...gdzie nie pojde tam kkkurde trawa:diabloti:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):wiedzma:diabloti: Coś mnie ściemniasz:shake::shake::shake: To w końcu obcy, czy wiedźma:roll:
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Coś mnie ściemniasz:shake::shake::shake: To w końcu obcy, czy wiedźma:roll: wiedzma w ciele obcego....:diabloti:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):wiedzma w ciele obcego....:diabloti: Taka ze mnie fajna mieszanka:loveu:
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Taka ze mnie fajna mieszanka:loveu: tiaaa..bardzo fajna:diabloti:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):tiaaa..bardzo fajna:diabloti: Ja Ciebie tyż:loveu::loveu:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer'] :mdleje::loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie wiem co wiedźmino do mnie napisałaś, bo mi się gadulec zmulił:-(:-(
agbar Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wiem co wiedźmino do mnie napisałaś, bo mi się gadulec zmulił:-(:-( napisalam ze zara wracam bo mi sie wsio zmulio i sie zrestartowalam:diabloti:
Recommended Posts