Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Klachule:lol: :lol:[/quote]

ja nie..to ONE...do glosu mnie nie dopuszczaja....:diabloti:

[quote name='madzia i medor']A naprawdę muszę:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Wydaje mi się, że to i tak nic nie pomoże:diabloti:[/quote]

wydaje ci sie tylko...idz ja ci to mowie wrozka:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
nooo...pozno...bylby mi odpadl palusek...ale lepiej pozno niz wcale:diabloti:[/quote]
[B]No widzisz tak to jest jak jest 3-je do jednego kompika. Normalnie czasem to walka na noże;) [/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]No widzisz tak to jest jak jest 3-je do jednego kompika. Normalnie czasem to walka na noże;) [/B][/quote]

kkkurde ino pomalu bo tes bede musiala pofufac....:razz:

Posted

[quote name='bonita'][B]Heloł Mała czarowniczko Dijejko :loveu:[/B][/quote]
helom mala rymujaca Bonitko:loveu:

Posted

[quote name='dealer']

wydaje ci sie tylko...idz ja ci to mowie wrozka:diabloti:[/QUOTE]
Przeca Ty jezdeś wiedźma, a nie wróżka:shake: :shake: :diabloti: :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']buuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
A tej znowu odbija:shake: :shake: I pomyśleć, że płynie w nas ta sama krew:icon_roc::diabloti: KCW:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:dobranoc.....pilnuj jutro Naszych blogasków........Nasza 1/3;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Pokoj z toba siostro:loveu:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]Pokój :peace:[/COLOR][/B]

[quote name='dealer']a potem szybko zwiewalismy do domu..bo z traw wylonil sie potfur!!!

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/306/feb9ca73f5567ea3.jpg[/IMG][/URL][/quote]

al[COLOR=DarkRed][B]e MASZ sympatycznego potfora..................
witaj Dilerówna...............niech światło bedzie z Wami:ylsuper:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Przeca Ty jezdeś wiedźma, a nie wróżka:shake: :diabloti: :cool1:[/quote]
ja na dwa etaty jade:evil_lol:

[quote name='Vectra']buuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

nie strasz po nocy porzadnych ludzi....

buuuu:diabloti:

[quote name='madzia i medor']A tej znowu odbija:shake: :shake: I pomyśleć, że płynie w nas ta sama krew:icon_roc::diabloti: KCW:loveu: :loveu: :loveu: [/quote]

no wlasnie dlatego jej odbija ze plynie w was ta sama krew...ja nie jestem zdziwiona:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:dobranoc.....pilnuj jutro Naszych blogasków........Nasza 1/3;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

dzien dobry:diabloti: bede pilnowac....nikogo nie wpuszcze:diabloti:
[quote name='BeaC']Pokoj z toba siostro:loveu:[/quote]

[B][COLOR=darkred]Pokój :peace:[/COLOR][/B]

al[COLOR=darkred][B]e MASZ sympatycznego potfora..................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]witaj Dilerówna...............niech światło bedzie z Wami:ylsuper:[/COLOR][/B][/quote]

i z toba takze pokoj siostro.....a swiatlo jest z nami....:diabloti: dopoki nie wylacza:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]Dzień Moherek :) Jestem z samego rańca :)[/B][/quote]

bardzo sie ciesze ze jestes:loveu:

Posted

[quote name='dealer']bardzo sie ciesze ze jestes:loveu:[/quote]

[B]Masz już kaffę? bo ja jeszcze nie:shake: tak mi się od kompa trudno wstaje[/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]Masz już kaffę? bo ja jeszcze nie:shake: tak mi się od kompa trudno wstaje[/B]:evil_lol:[/quote]

mam ale na dnie resztki..musze zrobic druga...:razz:

[quote name='evaxon']czesc Dijejka:multi:[/quote]

czesc Ewcia...:multi:

Posted

[quote name='dealer']

no wlasnie dlatego jej odbija ze plynie w was ta sama krew...ja nie jestem zdziwiona:diabloti:

[/QUOTE]
Dziwne, bo ja jestem:niewiem::niewiem::diabloti: Witaj moja najdroższa, najcudowniejjsza:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dziwne, bo ja jestem:niewiem::niewiem::diabloti: Witaj moja najdroższa, najcudowniejjsza:multi:[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: yyyy..witaj:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: yyyy..witaj:diabloti:[/QUOTE]
O Ty naiwna - wiedziałam, że się nabierzesz:shake: :shake: :diabloti:

A teraz na poważnie - cze wiedźma:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']O Ty naiwna - wiedziałam, że się nabierzesz:shake: :shake: :diabloti:

A teraz na poważnie - cze wiedźma:cool1:[/quote]
dzien dobry

[quote name='Vectra']ciekawe czy ten Twój Dili to naprawdę istnieje ? :diabloti:[/quote]

jaki Dili:crazyeye:

[quote name='agnes1'][B]Witaj strażniczko WASZYCH blożków w ten upalny dzionek:loveu:[/B][/quote]
witaj....nie wiem czy upalny skoro Klockowa w dlugim rekawie lata :diabloti:
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Dilerowa......[/B]

[B]to gdzie Ty jestes??[/B]
[B]wrocilas czy dopiero bedziesz???[/B]

[B]ciepluniego dzionka.........[/B]

[B]a fotki nadrobilam...piekny psiak podpalany:loveu: [/B][/quote]

jestem, wrocilam ,bede.....

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja jestem,a Ty kaj sie straciłaś????[/quote]

tu se siedze...nie widac mnie?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...