Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']Witaj kobieto pracujaca:loveu: a ty juz po czy przed pracka?[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz juz legalnie PO;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz juz legalnie PO;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

aaaa jakis szwindelek tu wesze....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czyj rocznik......:hmmmm:

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]a teraz słuchaj mnie i skup sie....[/SIZE][/FONT]

pamiętasz jak pisałaś że jak Bea bedzie u nas i zatańczy na rurce... to przybędziesz do jastrzębia choby na piechote????

[SIZE=4]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: NO TO SZYKUJ SIE NA TĄ NIEDZIELE!!!!! proponuje juz powoli wychodzić........ [/SIZE]:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

.[B][COLOR=DarkRed].......................dobra...........tylko dlaczego ja nic nie weim o tej rurce???????????
.......................Ok dilerówna............... jak przybędziesz to specjal for you zatańczę;);)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BeaC'].[B][COLOR=darkred].......................dobra...........tylko dlaczego ja nic nie weim o tej rurce???????????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred].......................Ok dilerówna............... jak przybędziesz to specjal for you zatańczę;);)[/COLOR][/B][/quote]

zmoryyyy:placz: :placz: teraz nie moge przyjechac.....:placz: :placz: i specjalnie mi tu tak piszecie zeby mi bylo jeszcze smutniej i gorzej i zle:placz:

chyba se zjem kjakejsa.....z rzezuszka.....

Posted

[COLOR=DarkRed][B]kjakersik .....................fuj ..................rzeżuszka mniam:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]alez mina.....[/B]
[B]iscie powazna.....[/B][/quote]

jaka pani taki pies...:razz:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]dzien dobry sie z pania co to Magda od leonbradora ma jej nie zmieniac[/B]:loveu:[/quote]

dzien dobry bardzo:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']To wszystko specjalnie dla CIebie Misiu:diabloti::diabloti:[/quote]

mdli mnie.....[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/disgusting/img/013.gif[/img]

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Vectra']a masz zgode autora na wstawianie fotek :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

cicho goopia...od rana mnie tu zamieszanie robi....:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']

cicho goopia...od rana mnie tu zamieszanie robi....:diabloti: :diabloti:[/quote]
nie pyskuj :diabloti: :diabloti: :diabloti:

no i gdziue te majty dla mnie HA ? :mad: :mad: :mad:zimno mi :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']nie pyskuj :diabloti: :diabloti: :diabloti:

no i gdziue te majty dla mnie HA ? :mad: :mad: :mad:zimno mi :placz: :placz:[/quote]

taaa tera zimno:razz: nie po to moj rzuf sie tyle nachodzil zebys majty prawie nowki na szmatke zabawke dla Franiola przerobila...:mad:

Posted

[quote name='dealer']taaa tera zimno:razz: nie po to moj rzuf sie tyle nachodzil zebys majty prawie nowki na szmatke zabawke dla Franiola przerobila...:mad:[/quote]
rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu:[/quote]

buuuuuu.....niedobra ty:placz:
a ja se chcialam popielniczke zrobic:placz:

Posted

[quote name='dealer']mdli mnie.....[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/disgusting/img/013.gif[/IMG]

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

[/quote]
I bądź tu człowieku miły:shake::shake::shake: wiedźma:diabloti:
[quote name='Vectra']rzułwia , dałąm kotowi do zabawy , kask se zrobił ze skorupy :loveu: :loveu:[/quote]
Moja krew:diabloti::diabloti:

Doopa, nie będzie popielniczki, na rączkę sobie strzepuj :cool1::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']dziń dybry - je tu pierwszy raz i na krótko bo mam uczulenie na boksery :placz:[/quote]

kkkurde ale mnie zaszczyt trzepnal....:diabloti: eeee a widzisz tu jakiego boksera?:razz: ja jestem hodofca chomikuf, rzezuchi i kjakejsy wypiekam z nadzieniem na zyczenie:diabloti:

KCM:loveu:

Posted

[quote name='dealer']kkkurde ale mnie zaszczyt trzepnal....:diabloti: eeee a widzisz tu jakiego boksera?:razz: ja jestem hodofca chomikuf, rzezuchi i kjakejsy wypiekam z nadzieniem na zyczenie:diabloti:

KCM:loveu:[/quote]

chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti:[/quote]
specjalnie dla ciebie nie bede podawac bokserow:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']chomiki śmierdzom :diabloti: boksera jeszcze nie widziałam i dlatego jeszcze jestem :evil_lol: rzerzuche i kjakejsy owszem owszem lubiam :diabloti:[/quote]

a chmiel :-o nie lubisz już chmielu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:
Wasiu , nie poznaje Cię :shake:

to przez kima ta zmiana , on winny , zdradziłaś chmiel :placz:
niech grupa AA ma Cię w swojej opiece :cool1:

Posted

[quote name='dealer']specjalnie dla ciebie nie bede podawac bokserow:diabloti:[/quote]

ohhh dzięki Ci dobra kobieto :modla: i tak gwoli ścisłości to moja mordercza suka też ma alergie na boksery - ino ona ma mentalną :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ohhh dzięki Ci dobra kobieto :modla: i tak gwoli ścisłości to moja mordercza suka też ma alergie na boksery - ino ona ma mentalną :diabloti:[/quote]
w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę widną :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę [COLOR=Red]widną[/COLOR] :cool1: :cool1: :cool1:[/quote]

tak - po ciemku mam zniżki :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']w związku z tym , Weszka ma bardzo drogie opłaty za jazdę widną :cool1: :cool1: :cool1:[/quote]

a to ja myslalam ze te drogie oplaty zwiazane sa z alergia na meskie gacie...:razz: bo przy Weszce sie bidula przyzwyczaila do chopa bez galot pewnie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...