clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 zdróweczka dilowaty!!!:BIG::new-bday: :popcorn::knajpa::laola: dużo miłości.... i tak dalej i tak dalej... i żeby sie dzieci rakiet nie czepiały:eviltong: :diabloti::cunao:
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [SIZE="7"]Wszystkiego najlepsiejszego :laola: :laola: :laola: :laola:
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']uroczyscie informuje ze Dilowaty ma dzis 2 urodzinki:loveu: No dealerki my tu na kawę przychodzimy a tu taaaka niespodziewanka:eviltong: Imprezka się szykuje (mam nadzieję) Dealerku Kochany!:laola: Całuski urodzinkowe w sam środeczek mordki!!!:loveu: Wszystkiego NAJLEPSZEGO! :new-bday::tort:
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 100 latek psiowych dla Dealerka:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=2] Witaj Dealerkowa;)
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ee... didżejka !!! kaj żeś je?? narobiłaś smaka... połechtałaś po podniebieniu...i... znikłaś :angryy: no... polej no co :mad:
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']ee... didżejka !!! kaj żeś je?? narobiłaś smaka... połechtałaś po podniebieniu...i... znikłaś :angryy: no... polej no co :mad: Popieram w pełni i czekam!:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']:xzignorowałaś mnie :obrazic: przytulic Cie????
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 W imieniu piesa wszystkim serdecznie dziekujemy za zyczenia:loveu: polewac bedziemy jak mnie sie polepszy....bom slaba:eviltong:
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']W imieniu piesa wszystkim serdecznie dziekujemy za zyczenia:loveu: polewac bedziemy jak mnie sie polepszy....bom slaba:eviltong:;)ty się kuruj i przyjeżdżaj ....bo my tu czekamy;)
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']przytulic Cie???? poprosze... szukam współczucia :diabloti: moge ci sie wypłakać w ramie?? i zasmarkac ci rękaw??
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :multi: :multi: :multi: 100Latkow Dilusiński:multi: :multi: :multi:
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ty się kuruj i przyjeżdżaj ....bo my tu czekamy;) staram sie jak mogie.... [quote name='clockwork']poprosze... szukam współczucia :diabloti: moge ci sie wypłakać w ramie?? i zasmarkac ci rękaw?? nie dosc ze doopalon spalony to jeszcze mi tu blogaska zasmarczy....:diabloti: [quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: 100Latkow Dilusiński:multi: :multi: :multi: dziekujemy:multi:
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']nie dosc ze doopalon spalony to jeszcze mi tu blogaska zasmarczy....:diabloti: ciesz sie że bąków nie puszczam... jak inni :diabloti:
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']ciesz sie że bąków nie puszczam... jak inni :diabloti: nie , no wiesz jak bys musiala se puscic to ja cie prosze bardzo:)...mam katar:diabloti:
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']staram sie jak mogie....;)to ja trzymam kciukaski za to staranie:razz:
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Aga :loveu: Zdaje się, że spóźniłam się na urodzinki Dealera? :mad: Spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego!!! :multi: Dużo miłości i smacznych kości :p
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzień doberek Dealerki..;)....to już pora:razz:
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....to już pora:razz: Na Telesfora? :cool3:
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to ja trzymam kciukaski za to staranie:razz: cymaj mocno plisss:razz: [quote name='drzalka']Hej Dealerostwo :multi: :multi: :multi: hej Drzalkostwo:razz: [quote name='Basia_Sz']Witaj Aga :loveu: Zdaje się, że spóźniłam się na urodzinki Dealera? :mad: Spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego!!! :multi: Dużo miłości i smacznych kości :p bardzo dziekujemy i w ucho lizemy:) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzień doberek Dealerki..;)....to już pora:razz: jestem, obecna, juz dawno wstalam, wrocilismy ze spacerku o ktorym moze opowiem...i pije kawkie:razz: [quote name='Basia_Sz']Na Telesfora? :cool3: eeee Telesfora ni ma...wyszedl:diabloti:
Paula Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Przez to mulące dogo przegapiłam urodzinki Dilskiego :shake: Sto lat Dealer :new-bday::BIG::cunao:
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 paula_z napisał(a):Przez to mulące dogo przegapiłam urodzinki Dilskiego :shake: Sto lat Dealer :new-bday::BIG::cunao: wybaczamy ci spoznienie:diabloti: i dziekujemy za zyczenia:) nam tez ten dogomul psuje nerwy...
clockwork Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 CZEść Dilerowo !!!!! z Frankfurta nad Nilem :roll: dawnom nie miałach od cia wieści... żyjesz?? :diabloti:
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='clockwork']CZEść Dilerowo !!!!! z Frankfurta nad Nilem :roll: dawnom nie miałach od cia wieści... żyjesz?? :diabloti: zyje ale co to zycie...wszedzie te krokodyle znad Nilu....:diabloti:
Recommended Posts