BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ..........witam....................lizy dilerowatego przyjete z wyrażna ekstazą:razz::razz::razz: .......Pokojowe pozdrowienia:loveu:
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :multi::multi::multi:heyka .......siejecie , plewicie czy się opalacie;)
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Przecie ja tu dzisiaj byłam:hmmmm: Mniejsza o większość - witaj ma jedyno prześladowczyńko:diabloti:
agbar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):przybyłach na działke :diabloti: Witojcie...na dzialce:) Alicjarydzewska napisał(a):będziesz sadzić czy karczować:eviltong: jak pokarczuje to w nagrode podam jej lezaczek:) paula_z napisał(a):Witanko z wieczorka Dilerki :multi: Witanko po poludniu:) clockwork napisał(a):opalać sie :diabloti: powiedzialam : najpierw praca potem przyjemnosci:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:mało ci solary......jeszcze słońce nam zabierzesz:mad::eviltong: o o o wlasnie:) BeaC napisał(a):..........witam....................lizy dilerowatego przyjete z wyrażna ekstazą:razz: .......Pokojowe pozdrowienia:loveu: witam pokojowo z pokoju:diabloti: clockwork napisał(a): kto tam??:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:heyka .......siejecie , plewicie czy się opalacie;) pracowalismy kurna ...ale mi sie znudzilo i wlasnie se pr´zyjechalam do chalupy, szybko odkurzylam, nakarmilam psa wysikalam i wykupkalam tegoz psa takze, tera mi sie robi kafa a ja sie relaksuje:) madzia i medor napisał(a):Przecie ja tu dzisiaj byłam:hmmmm: Mniejsza o większość - witaj ma jedyno prześladowczyńko:diabloti: no i co ze bylas???:mad: limit masz na odwiedziny u mnie czy co?:diabloti:
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dealer napisał(a): no i co ze bylas???:mad: limit masz na odwiedziny u mnie czy co?:diabloti: No to jezdem jeszcze raz:diabloti::diabloti::diabloti:Cieszkasz się:razz:
agbar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madzia i medor napisał(a):No to jezdem jeszcze raz:diabloti::diabloti::diabloti:Cieszkasz się:razz: noooooooo:diabloti: jak nie wiem co:loveu: kurde tez wam tak muli dogo??? przeciez zwariuje zaraz....:angryy:
agbar Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Vectra napisał(a):muuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad: czy to juz tak na zawsze???? bo jak tak to ja zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy:razz:
Vectra Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):HARCERZE :p - nie wierze otwieraj chamie ZOMO nigdy nie kłamie :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :diabloti: Vectra napisał(a):muuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mad: jak cholera muli..........:angryy: czesc dziewczyny.....
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ...............a ja włażę sobie jak gdyby nigdy nic....pozdrawiam...............i........................wychodzę..................dogo muli?????.............kiedy:diabloti::diabloti::diabloti:
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mi też muli i jestem już bardzo na to ZŁA, powiem nawet że jestem wqrwiona powoli Witajcie Dogociółki :)
agbar Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 clockwork napisał(a):HARCERZE :p :eviltong: 10 znakow Vectra napisał(a):- nie wierze otwieraj chamie ZOMO nigdy nie kłamie :diabloti: i mi ukradla dowcipa :placz: evaxon napisał(a):witanko :D:D:D:D Witanko:multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a)::diabloti: jak cholera muli..........:angryy: czesc dziewczyny..... czesc Agunia...ano muli :angryy: BeaC napisał(a):...............a ja włażę sobie jak gdyby nigdy nic....pozdrawiam...............i........................wychodzę..................dogo muli?????.............kiedy:diabloti::diabloti::diabloti: ales ty dowciapna...ladnie tak kolezanki denerwowac:diabloti: bonita napisał(a):Mi też muli i jestem już bardzo na to ZŁA, powiem nawet że jestem wqrwiona powoli:angryy: Witajcie Dogociółki :) czesc Bonitka:) a mnie to sie juz nawet na dogo zagladac nie chce....
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 dzziiiiiiieeeńńńńń dddddooooobbbbbrrrryyyyyy dddddiiiilllleeerrrrkkkkoooooo.................. VVVVVVVeeeeeecccctttrrraaa mmmiii ttteeeżżż uuukkkkrrraaadddłłłaaaa ttteeeexxxtttt oooo zzzooommmooo....:mad::mad::mad: pppiiissszzzeee www ttteeemmmpppiiieee łłłaaadddooowwwaaaannniiiiaaa dddooogggoooo.... ssssppppaaaaddddaaaammmm.... nnnaaaarrrraaa....
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :multi::multi::multi:witanko ....zostawiam tu mój:loveu: .....nietrwały ślad:diabloti:
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Aguś :) nie denerwuj się Kobito tyle muleniem dogo.... złość piękności szkodzi :cool3:
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 clockwork napisał(a): kto tam??? hipopotam..... czesc dilerowa.....:loveu: troche mocno muli to dogo co mnie troszke silnie wzrusza.....
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Aga, drugi raz mówię dzień dobry, więcej próbować nie będę :shake: :evil_lol:
Recommended Posts