clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 noooo... didżejka wróciła :multi: z grypą :shake: i bez butów... niczym szewc :diabloti:
basia bonnie Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dealer napisał(a):czesc slonka moje kochane:) jestem juz. latam po galaryjach i probuje nadrobic co sie da:) potem wam poodpisuje:) Łaaaaaał! :crazyeye: Ty umiesz latać! :mdleje: :loveu::multi: naucz mnieeee ja też chcee :placz:
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć Ty moja prześladodawczynienieńko:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi::multi::multi:ooo witaj ...nareszcie się ukazałaś;)
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Prosie, opowiedz coż to była za niespodzianka:diabloti: lepiej nie....bo jeszcze sie dzieci zgorsza:diabloti: Pysia napisał(a):Witaj :multi: Potrzebuję czegoś na wzmocnienie.... witaj Pysiowa:multi: ja tez potrzebuje cos na wzmocnienie....czy jest na sali dealer ?:evil_lol: paula_z napisał(a):Witaj Dilerkowa :multi: Bardzo sie nadaje :eviltong: Witaj Paula:multi: Kate I Luka napisał(a):Doberek Dilusiowa Pańciu :multi: doberek Kasiunia:) Basia_Sz napisał(a):Ja też się witam :loveu: Dzięki Bogu to już piątek :roll: od pół godziny usiłuję się zabrać do uczciwej pracy i nie mogę wyleźć z tych blogów.... :oops: :evil_lol: toz czytanie blogow to calkiem uczciwa praca...jeno kiepsko platna:razz: apple napisał(a):Dzieńdoberek wszystkim! U nas dzisiaj sliczny dzień!:multi: u nas tez:) leemonca napisał(a):u nas też :multi: dziendoberek!!! doberek:)
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dealer napisał(a):lepiej nie....bo jeszcze sie dzieci zgorsza:diabloti: Nie martw się, tu się już bardziej nie da zgorszyć:diabloti:
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='BeaC'].................witajcie dilerki...................a nie mówiłam, że bede teraz częstym gościem????? nooo ostrzegalas..:diabloti: Witaj:multi: [quote name='clockwork']dilerkowa... cho no tu... :cool3: obecna [quote name='apple']Chyba ją wcięło:evil_lol: juz mnie wycielo:) [quote name='Alicjarydzewska']Kupiłas już ....ten klajd:evil_lol: nooooo w piatek pod wieczor kupilam czyli wszystko na czas:) [quote name='Basia_Sz']Aaaaaach! To Dealerowa po klajd polazła? :razz: Uuuuu, to chyba tak prędko nie wróci...:shake:. Zacznie wybrzydzać.... wybierać.... przebierać..... butków szukać pasownych..... potem torebki..... :shake: Cały dzień z głowy :roll: skad wiedzialas?? jasnowidz cy cus? [quote name='apple']Oj! Oj! Prawdziwa baba z niej! Nie ma to tamto!:eviltong: ano ni ma ....baba ci ze mnie ze hej! [quote name='bonita']Przyszłam Was pomiziankować :loveu: a Was ni ma. No nic to papatusie. Narazieńko! tera nas miziaj:loveu: [quote name='madzia i medor']Delerowa, dajmi czegoś, bo padam... :cool3: wody?:razz: [quote name='drzalka']Hej Dealer.. no gdzie te foty?:shake: :loveu: nie ma:eviltong: [quote name='paula_z']Hej Dilerkowa :multi: Masz dziś imieniny? Tak czy siak wszystkiego najlepszego :Rose: imieniny powiadasz?? nie wiedzialam... [quote name='AlKil']o, właścicielka gdzieś się zagubiła...:multi: siem odnalazlam juz [quote name='majoka']hej, obstawiam imieniny w styczniu:p a w ogóle to heloł siostra helol siostrecja:loveu: [quote name='apple']Tu nas jeszcze dzisiaj nie było!! Dealerki gdzie wy są?:mad: Klajd już chyba macie to co wessało was czy co???:razz: meldować się tu już późno nie spać, nie spać, nie spać powtarzam!!!!!:evil_lol: nie spie:) [quote name='madzia i medor']Dealerowa, kaj Ty się podziewasz, przłaź no, bo siem obrazem:obrazic: jestem moj robalku kofany:loveu:
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jak miło znów was zastać! My też jesteśmy i czekamy na kawę!!!
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hmmm wsiąkliście czy cuś??? Tak czy siak: DoBeReK :) juz jestesmy:) doberek [quote name='clockwork']a ja tak se myślem że jak dilerka ma dziś tą potańcówke zwaną w innych kręgach weselem... to raczej nie ma ze sobą laptopika :p ale za to dilowanie dziś pełną gębą :evil_lol: ach..co to byl za baaaaaal:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Cześć Aga, i jak tam? Potańcówka się udała :cool3: ha i to jak sie udala:) [quote name='bonita']Cześć gdzie sie podziewasz? Na kaffe przyszłąm. tera chodz na kaffe [quote name='evaxon']hallooo Diluskii haloooo Ewunia [quote name='clockwork']noooo... didżejka wróciła :multi: z grypą :shake: i bez butów... niczym szewc :diabloti: tiaaaa....smarkata jezdem i wszystko mnie boli...doopa tez ale nie od opalania:diabloti: [quote name='madzia i medor']Cześć Ty moja prześladodawczynienieńko:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: moooje suoneczko [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ooo witaj ...nareszcie się ukazałaś;) wrecz sie objawilam:diabloti:
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :mad:też tu byłam...............................................
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Łaaaaaał! :crazyeye: Ty umiesz latać! :mdleje: :loveu::multi: naucz mnieeee ja też chcee :placz: no rozpedzasz sie i fruuuuuuuu calkiem latwe:diabloti:
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dealer'] tiaaaa....smarkata jezdem i wszystko mnie boli...doopa tez ale nie od opalania:diabloti: :eek2: aż sie boje zapytać od czego może cie bolić... :siara:
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie martw się, tu się już bardziej nie da zgorszyć:diabloti: lepiej se oszczedze ... [quote name='clockwork']:xzignorowałaś mnie :obrazic: nie wydaje mnie sie....przeciez ci odpisnelam gdzies tu .... [quote name='apple']Jak miło znów was zastać! My też jesteśmy i czekamy na kawę!!! ja juz wypilam:) [quote name='Alicjarydzewska']:mad:też tu byłam............................................... no przeciez widzialam...odpisalam...buuuu nie bijcie mnie i tak wszystko boli...a ja was tak kocham misie:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']:eek2: aż sie boje zapytać od czego może cie bolić... :siara: jak to od czego? od siedzenia 8 godzin w autku...:razz:
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dealer'] nie wydaje mnie sie....przeciez ci odpisnelam gdzies tu .... no przeciez widzialam...odpisalam...buuuu nie bijcie mnie i tak wszystko boli...a ja was tak kocham misie:loveu: :loveu: :loveu: ehhh... żeby sie prosić... coby odpisała :shake: to niczym... "prosze.. wejdź do mojego blogaska" :evil_lol:
basia bonnie Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dealer napisał(a):no rozpedzasz sie i fruuuuuuuu calkiem latwe:diabloti: Oo! To wypróbuje! :multi: UWAGA! Rozpęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęędzam sie.... Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ŁAAAAA! Czyżbym dofrunęła do Twojej galeriozy? :crazyeye::multi:
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 a tera witam raz jeszcze wszystkich powitanych i nie powitanych i jeszem wzruszona doprawdy ze tak za nami teskniliscie achhhhhhh:loveu: wybawilam sie jak choliera, gardlo zdarlam, obcasy tyz... braciszek podpisal cyrografa i niechaj im sie wiedzie jak najlepiej:)
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']ehhh... żeby sie prosić... coby odpisała :shake: to niczym... "prosze.. wejdź do mojego blogaska" :evil_lol: nooo nie podejrzewalam ze tak nisko upadniecie:evil_lol: :evil_lol: [quote name='ß@$!@']Oo! To wypróbuje! :multi: UWAGA! Rozpęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęędzam sie.... Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ŁAAAAA! Czyżbym dofrunęła do Twojej galeriozy? :crazyeye::multi: a nie mowilam?? to dziala:diabloti:
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dealer napisał(a):ja juz wypilam:) No wisz beze mnie:shake:;)
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dealer']a tera witam raz jeszcze wszystkich powitanych i nie powitanych i jeszem wzruszona doprawdy ze tak za nami teskniliscie achhhhhhh:loveu: to znaczy ja wcale nie tęskniłam...:siara: właziłam tu z nudów :diabloti:
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dealer'] no przeciez widzialam...odpisalam...buuuu nie bijcie mnie i tak wszystko boli...a ja was tak kocham misie:loveu: :loveu: :loveu::multi::multi::multi:znalazłam odpisik......widzisz było zostać to by doopalon nie bolał;)
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 apple napisał(a):No wisz beze mnie:shake:;) toz bym uschla z pragnienia zanim wszyscy na czas sie zleca:diabloti:
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dealer']nooo nie podejrzewalam ze tak nisko upadniecie:evil_lol: :evil_lol: spróbowałam tego twojego no rozpedzasz sie i fruuuuuuuu calkiem latwei... upadłam... bardzo nisko i boleśnie :p
agbar Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']to znaczy ja wcale nie tęskniłam...:siara: właziłam tu z nudów :diabloti: zrobilas mi przykrosc i ide sobie a ty tu sobie usychaj z...nudow:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:znalazłam odpisik......widzisz było zostać to by doopalon nie bolał;) a nie moglas mnie wczesniej poinformowac ze bym nie jechala bo to grozi dopalonbolem:):diabloti:
Recommended Posts