agbar Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']buuu tośta zawalili..... ano..mea culpa... [quote name='apple']Łoj a cio to? Uhahahah! Super:turn-l::thumbs: jak to cio to??? doga nie ponawasz:crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'];)pakowanko w toku....... ale jak znajdziesz czas na dogo to ....witaj:multi::multi::multi: znalazlam:) [quote name='tygra']hahaha bez komentarza - na konkurs daj tą fotkę iiii co wy z tym konkursem? to sie nie nadaje:) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc ..... jak idzie dealerka???? a to zalezy gdzie sie idzie, bo pod gorke to sie zmachalam nieco:) [quote name='Basia_Sz']I ja mówię cześć :loveu: i melduję, że tu byłam :evil_lol: :bye: spostrzeglam i mnie to bardzo raduje ze nawiedzasz nas tak regularnie:loveu:
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='dealer']niestety......dopiero jutro po poludniu.....:shake: a juz myslalam ze jak przyjade jutro to nawiedze Klockowa:diabloti: eeeeeeee... no to dałaś ciała... na całej linii... tylko w razie czego- nie rób niespodzianek... musze posprzątać na przyjazd gości :evil_lol:
agbar Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']eeeeeeee... no to dałaś ciała... na całej linii... tylko w razie czego- nie rób niespodzianek... musze posprzątać na przyjazd gości :evil_lol: nienawidze niespodzianek.....dostawac ani robic...kiedys zrobilam takiemu jednemu niespodzianke i mam uraz do dzis:)
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć Agnes :) Melduję, że byłam a kawy nie dostałam... coś zaniedbujesz gości koleżanko :shake:
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Agnes :) Melduję, że byłam a kawy nie dostałam... coś zaniedbujesz gości koleżanko :shake: to jak kawe... to i ja poprosze! bo spaliłam czajnik... znaczy... sie spalił... a bez kawy w południe ani rusz :mdleje:
agbar Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] to jak kawe... to i ja poprosze! bo spaliłam czajnik... znaczy... sie spalił... a bez kawy w południe ani rusz :mdleje: prosze moje panie zapraszam gorrraco i serrrdecznie:) mam ci ja kawe i nawet czajnik i inne cuda tyz mam:)
BeaC Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='dealer']Dili i Tedy ...........................trochę poczytałam, pooglądałam.....taki fajny grill znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam dilera.................(czego??) ..i pojawiam się z rewizytą:diabloti:
agbar Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='BeaC']...........................trochę poczytałam, pooglądałam.....taki fajny grill znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam dilera.................(czego??) ..i pojawiam się z rewizytą:diabloti: juuuhuuu:) straszliwie sie ciesze ze nas nawiedzilas:) [quote name='apple']Cześć kochani! Powitanko na śniadanko:lol: witanko:)
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dealer napisał(a):witanko:) Może wy napijecie się ze mną kawki bo nikogo nie ma i nie mam z kim a sama nie lubiem:shake:
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] to jak kawe... to i ja poprosze! bo spaliłam czajnik... znaczy... sie spalił... a bez kawy w południe ani rusz :mdleje: kurde no patrzcie... mój czajnik też się wczoraj zchrzanił... 2 godziny siedziałam po ciemku, bo korki wybiło, a że biedna kobitka bez TZcika teraz jestem to nie wiedziałam co mam gdzie wcisnąć by prund mi wrócił :evil_lol: A potem przyjechał miły pan, wcisnął 1 guziczek i nastała JASNOŚĆ :p
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='apple']Może wy napijecie się ze mną kawki bo nikogo nie ma i nie mam z kim a sama nie lubiem:shake: nie wiem czy nie zapóźno... teraz moge sie z Tobą napić... jakiś dobry człowiek z sąsiedztwa zrobił mi kawe... zauważył chyba żem w agonii :p [quote name='Kate I Luka']kurde no patrzcie... mój czajnik też się wczoraj zchrzanił... 2 godziny siedziałam po ciemku, bo korki wybiło, a że biedna kobitka bez TZcika teraz jestem to nie wiedziałam co mam gdzie wcisnąć by prund mi wrócił :evil_lol: A potem przyjechał miły pan, wcisnął 1 guziczek i nastała JASNOŚĆ :p buuhahahhaa... ale blondi :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] buuhahahhaa... ale blondi :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :nono: :nono: :nono: już brunetka... a dokładniej: ciemne cappucino, [SIZE="1"]plus blond pasemka :evil_lol:
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dealer napisał(a):nienawidze niespodzianek.....dostawac ani robic...kiedys zrobilam takiemu jednemu niespodzianke i mam uraz do dzis:) Prosie, opowiedz coż to była za niespodzianka:diabloti: Kate I Luka napisał(a):kurde no patrzcie... mój czajnik też się wczoraj zchrzanił... 2 godziny siedziałam po ciemku, bo korki wybiło, a że biedna kobitka bez TZcika teraz jestem to nie wiedziałam co mam gdzie wcisnąć by prund mi wrócił :evil_lol: A potem przyjechał miły pan, wcisnął 1 guziczek i nastała JASNOŚĆ :p Siostra i pomyśleć, że w nas płynie ta samakrew... :shake: :shake: :evil_lol:
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']nie wiem czy nie zapóźno... teraz moge sie z Tobą napić... jakiś dobry człowiek z sąsiedztwa zrobił mi kawe... zauważył chyba żem w agonii :p chętnie ale chyba przyspałam co?:lol::evil_lol:
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='apple']chętnie ale chyba przyspałam co?:lol::evil_lol: no teraz to już nie kawa... :p
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']no teraz to już nie kawa... :p No pewnie że nie! Kawa to jutro o 6.00:razz::diabloti: bo wstajemy wcześnie na badanka!
Paula Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Dilerkowa :multi: dealer napisał(a):iiii co wy z tym konkursem? to sie nie nadaje:) Bardzo sie nadaje :eviltong:
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja też się witam :loveu: Dzięki Bogu to już piątek :roll: od pół godziny usiłuję się zabrać do uczciwej pracy i nie mogę wyleźć z tych blogów.... :oops: :evil_lol:
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzieńdoberek wszystkim! U nas dzisiaj sliczny dzień!:multi:
Recommended Posts