an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):To teraz po tych wszystkich pochwałach pownienem dodać "Szukam żony" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Na szczęście ta się już znalazła :evil_lol: ... Haha :lol: :lol: :lol:
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Wkoncu!! :roll: No to sie ciesze, ze z Dealerkiem wszystko jest ok i teraz juz moge :BIG::multi::cool2::Cool!::sweetCyb::ylsuper: :chlup::drinking::drink1::cunao::laola::bigcool::BIG: WITAMY W GRONIE SEKSUALNYCH "INACZEJ"!!:BIG: :bigcool::laola: :cunao: :drink1: :drinking: :chlup: :ylsuper: :sweetCyb: :Cool!: :cool2: :multi: :BIG: :kciuki: trzymamy zeby sie szybko wszystko ladnie goilo!! A jak Dealerek zorientowal sie juz? :evil_lol: Buziaaaki przesylam dla Was!
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 nie wiem czy sie zorientował ale jakis taki dziwny jest:) całą noc nie spał bidulek...kręcił sie po domu, szukał sobie miejsca , do łózka nam sie pchał ...uff to była ciezka noc tez dla mnie:)
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dili sie wczoraj ukrywał przed swiatem...
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='dealer']nie wiem czy sie zorientował ale jakis taki dziwny jest:) całą noc nie spał bidulek...kręcił sie po domu, szukał sobie miejsca , do łózka nam sie pchał ...uff to była ciezka noc tez dla mnie:) Oj tak tak wspolczuje juz Wam, pamietam pierwsza noc-masakra, ale kolejne z tego co pamietam byly juz ok najgorsza ta pierwsza bo to zaraz po zabiegu :roll: :calus: O jejku Dealerku kochany, wracaj szybciutko do siebie :loveu: A jakie masz majtki sexsowne :cool3: :cool3: :evil_lol:
Vectra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Witam :lol: przebrnełam przez waszą galeryjke Dili jest piękny mordusie ma taką słodziudką. Trzymamy kciuki by boksio szybciutko doszedł do siebie mój Kanyś po 3 dniach od zabiegu był jak nowy , pierwsza noc jest najgorsza bo bolesna dla psiaka , ale teraz już z górki. Dealerku bardzo sexy wyglądałeś w tych czerwonych bokserkach :diabloti: :diabloti: A wszystko mu wycieli czy tylko wyjeli zawartość woreczka ?:cool3: Całusek w boksiową smutaśną mordeczke . Pozdrawiam Ewa
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ukochaj mocniutko Diliego :loveu:, będzie dobrze ;)
an3czka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='dealer']Dili sie wczoraj ukrywał przed swiatem... Kochany, biedny Dili. Co Ci źli ludzie psu zrobili? A do tego założyli pieluchę!!:lol: :lol: :lol:
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']Oj tak tak wspolczuje juz Wam, pamietam pierwsza noc-masakra, ale kolejne z tego co pamietam byly juz ok najgorsza ta pierwsza bo to zaraz po zabiegu :roll: :calus: O jejku Dealerku kochany, wracaj szybciutko do siebie :loveu: A jakie masz majtki sexsowne :cool3: :cool3: :evil_lol: niech chociaz majtki ma ...tyle mu zostało:) juz teraz jest lepiej spi sobie koło mnie. własnie bylismy na zastrzyku
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Vectra napisał(a):Witam :lol: przebrnełam przez waszą galeryjke Dili jest piękny mordusie ma taką słodziudką. Trzymamy kciuki by boksio szybciutko doszedł do siebie mój Kanyś po 3 dniach od zabiegu był jak nowy , pierwsza noc jest najgorsza bo bolesna dla psiaka , ale teraz już z górki. Dealerku bardzo sexy wyglądałeś w tych czerwonych bokserkach :diabloti: :diabloti: A wszystko mu wycieli czy tylko wyjeli zawartość woreczka ?:cool3: Całusek w boksiową smutaśną mordeczke . Pozdrawiam Ewa dziekujemy za odwiedzinki:) zapraszamy częsciej:) wyjeli mu tylko z woreczka:)
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ukochaj mocniutko Diliego :loveu:, będzie dobrze ;) ukochany:) dzieki:)
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Kochany, biedny Dili. Co Ci źli ludzie psu zrobili? A do tego założyli pieluchę!!:lol: :lol: :lol: hmm a ot ym nie pomyslałam:) a gdzies sie tu jakis pampersik platał....:)
an3czka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='dealer']piesek odpoczywa... Śpij sobie śpij. Nie myśl o tych majtkach, które ci założyli:lol:
Vectra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 On nie zdejmuje tych majtasów??? Dobrze że niewycieli mu woreczka :cool3: :cool3: Biedactwo niech szybko dochodzi do siebie
Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Vectra napisał(a):Dobrze że niewycieli mu woreczka :cool3: :cool3: Tak się zastanawiam, czemu dobrze :cool3:?
Vectra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cimi napisał(a):Tak się zastanawiam, czemu dobrze :cool3:? Raz że szybciej się goi mniej się ranka paprze , a dwa to psy nie będą się śmiały :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: (oczywiście to drugie to żart)
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Vectra napisał(a):On nie zdejmuje tych majtasów??? Dobrze że niewycieli mu woreczka :cool3: :cool3: Biedactwo niech szybko dochodzi do siebie o dziwo nie zdejmuje, nawet na dwór w nich wylata i sie cieszy:) osiołek mój kochany:)
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dealer napisał(a):o dziwo nie zdejmuje, nawet na dwór w nich wylata i sie cieszy:) osiołek mój kochany:) No to suuper! :multi: Odpoczywaj sobie Dealerku kochaniutki :calus: :loveu: :kciuki: a kiedy idziecie na sciagnei szwow?
agbar Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 mrowka napisał(a):No to suuper! :multi: Odpoczywaj sobie Dealerku kochaniutki :calus: :loveu: :kciuki: a kiedy idziecie na sciagnei szwow? ooo a kto to nas odwiedził:):multi: w przyszłym tygodniu, na razie tylko na zastrzykip/bólowe i cos tam jeszcze:)
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dealerku niech się szybko goi ranka, wracaj do siebie, a póki co odpoczywaj :loveu:
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='dealer']Dili sie wczoraj ukrywał przed swiatem... Tak to jest gdy facetowi męskość się odbiera :shake: ;) ...
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak to jest gdy facetowi męskość się odbiera :shake: ;) ... Piotrze Ty lepiej nie marudz bo....:razz: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts