Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']Alicja:crazyeye:ty jestes jasnowidzem.....odpowiedzialas klockowej zanim zapytala.....ja siem boje....:cool1:

bo My się rozumiemy bez słów :grins:...........:diabloti:

nie bojaj ........:diabloti:.........czaro......dziejko ;)

Posted

[quote name='Medorowa']
Masz:grins::grins::grins: I Nie mów, że Madzia zła:diabloti:Oj dziekuję nigdy tak nie mówiłam tylko jest taki mały problem......yyyyyyy za małe te pampersy....nie ma 6?:diabloti:

Posted

przepraszam uprzejmie...czy wyscie se tu sikalnie zrobily:roll::evil_lol:

Prosze sikac do toalety,jestescie duze i najwyzszy czas odstawic papmersy moje drogie kolezanki:loveu:

Posted

[quote name='agbar']przepraszam uprzejmie...czy wyscie se tu sikalnie zrobily:roll::evil_lol:

Prosze sikac do toalety,jestescie duze i najwyzszy czas odstawic papmersy moje drogie kolezanki:loveu:
A co otwierasz własną nocnikownię:eviltong:

Witaj Ago ze śmiesznym psem:loveu:

Posted

http://images34.fotosik.pl/217/2f761d1d39d8eef1.jpg

widzę:crazyeye: widze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:WIDZĘ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

myszokiszke:eviltong::diabloti::diabloti:

hej pęcherzowata kobito

fajnie jest mieć osobisty swój własny ogródek:razz::razz::razz:

Mój G tez patrzy na mnie jak na wariatkę, jak się pytam czy ..............mogę kupić jeszcze jeden krzaczek???

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple']A co otwierasz własną nocnikownię:eviltong:

Witaj Ago ze śmiesznym psem:loveu:
Witaj...otworze platna nocnikownie:razz:

[quote name='BeaC']http://images34.fotosik.pl/217/2f761d1d39d8eef1.jpg

widzę:crazyeye: widze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:WIDZĘ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

myszokiszke:eviltong::diabloti::diabloti:

hej pęcherzowata kobito

fajnie jest mieć osobisty swój własny ogródek:razz::razz::razz:

Mój G tez patrzy na mnie jak na wariatkę, jak się pytam czy ..............mogę kupić jeszcze jeden krzaczek???

:diabloti::diabloti::diabloti:

echhhh..zeby tylko jeden.....ja nakupilam bratkow(uwielbiam bratki) i nie mam ich gdzie powpychac :evil_lol:wiec teraz bede grzecznie pytac czy mozemy kupic jeszcze pare doniczek...a przy okazji kupowania doniczek na pewno kupie jakiegos kwiatka albo innego badyla...:roll:wiec na pewno braknie mi miejsca i bede musiala dokupic doniczek a przy kupowaniu doniczek wpadnie mi oko jakis kwiateczek badz badylek i na pewno braknie mi doniczek.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzien dobry moje najmilejsze...moj pecherz postanowil zasnac ...spi juz od nocy i na razie nie daje bolesnych znakow zycia...mam nadzieje ze jego bunt sie zakonczyl ...jestem gotowa do negocjacji i ustapienia mu we wszystkim...byle sie juz nie odzywal...:roll:

Posted

[quote name='apple']No ale nie długo bo juz tuptam w miejscu:evil_lol:
nie zebym byla zlosliwa....:razz:ale teraz nie mam czasu...potem pomysle:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No ale ja szczymam

wrocilam ze spacerku..ide zrobic kawke....jak wroce to dam ci znac:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...