Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Niom i Tolek jak i Staszek chyba niezbyt za soba przepadaja :D[/QUOTE]
hahhaha wlasnie czytalam, ze Staszek tez ma charakterek i lubi dominowac....to samo Tolek nie moga razem byc na odrodzie

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']hahhaha wlasnie czytalam, ze Staszek tez ma charakterek i lubi dominowac....to samo Tolek nie moga razem byc na odrodzie[/QUOTE]

tez czytałam o Tolku :) podobne zachowania chlopaki maja :)

Posted

[quote name='__Lara']Z kotami się dogaduje, a w byłym DS gonił kota???[/QUOTE]

U mnie Timek też goni koty,szaleją razem,czasem on zaczepia ,czasem koty ,ale jak się zmęczą to razem się kładą i śpią. Nigdy nie było ,żeby komuś krzywda się stała.Dla nich to zabawa.

Posted

[quote name='obraczus87']Kochani,

przypomne, że Staszek potrzebuje wsparcia finanasowego na ewentualne leczenie...... psiak dostaje specjalna karme, wiec koszty beda sporo wieksze :([/QUOTE]

:( czy ktoś może się jeszcze dołożyć?

Posted

Zdjęcie Staszka z podróży od Pani Tereski :) Robione telefonem , a więc niewyraźne

[img]http://lh4.ggpht.com/_QP-CL2dnApk/S8SICANDsUI/AAAAAAAABPM/QktClykix7o/s576/Resize_P130410_10.58.jpg[/img]

Posted

[quote name='obraczus87']Kochani,

przypomne, że Staszek potrzebuje wsparcia finanasowego na ewentualne leczenie...... psiak dostaje specjalna karme, wiec koszty beda sporo wieksze :([/QUOTE]

Przypomne................ :(

Posted

[quote name='__Lara']Wesprzyjcie Stasia![/QUOTE]
Nie mam jak:(
te kilka dni było decydujących co radosne wieści płynęły z domu....
Jest mi strasznie przykro...

Posted

[quote name='Cantadorra']Czy znacie kogos z okolic Łeby? Potrzebna wizyta przedadopcyjna.[/QUOTE]

ŁEBA moje ulubione miasto nad morzem :) ale sie rozmarzyłam....

Tutaj jest watek psiakow z LĘBORKA, to od Łeby 30km. Poszukaj na watku osoby, która mogłaby pomóc :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/180462-Osi%C4%85gneli%C5%9Bmy-ju%C5%BC-punkt-krytyczny.-Potrzebna-KA%C5%BBDA-Twoja-pomoc[/url]!