Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='izabelka_70']dziewczyny i co z transportem? macie jakieś pomysły?
bo Bandzio tez jeszcze nie ma...:placz:[/QUOTE]

my pomysłów nie mamy. Myslalam, ze Wy macie juz transport zalatwiony. Raczej po pol drogi nie ma szansa na podzial, poniewaz my z Kadzidla do Was mamy prawie 300km...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']o ludzie ! :(
Biedny, a ucierpial bardzo? bo na tych zdjeciach to strasznie smutny :([/QUOTE]

Jak sie później okazało, nie były to rany bardzo głębokie.

Ale smutny jest i to cholernie bardzo. Okolo 13 Agata chaial Go na podworko wypuścic - nie chcial wstac, mleczka cieplego nie wypil.

Agata studzi Mu wlasnie obiadek. Mam nadzieje ze zje.
Staszek zachowuje się tak, jakby w depresje zaczynał wpadać...

Posted

Z racji tego, że Staszek przeskakuje ogrodzenia, najlepszy byłby DT DOMOWY.

Pisałam teraz z Agatą. Jedzenia nie ruszył. Sam tylko kiwa głową, w ogóle nie chcę wstać, pochodzić. MAlutko wody wypił - nic więcej. Podejrzewam, że odwodniony jest... ale co jeszcze to nie wiem. Jutro rano bedzie wizyta u wet.
Acha Agata napisala mi, ze to uszkodzone oczko zachodzi MU bielmem.......

[B]Dzisiaj w nocy Staszek będzie spac w domu u Agaty.[/B] [B]RANO WIZYTA U WETA W OSTROŁĘCE.[/B]

Zaczynam się martwić..... rano jeszcze chodził... miał siłę. Teraz już nawet wstać Mu się nie chce. Nie je, nie pije... ehhh

Posted

Może mu tak adrenalina opadła, przedtem byl zmobilizowany na maksa, a teraz się rozluźnil i stąd to osłabienie...Przedtem go nerwy trzymały na nogach.. Oby to nie byla babeszjoza, trzeba by zrobić badania krwi szybko.. [B]Czy on ma blade dziąsła i powieki?? [/B]

Posted

Agata rozmawiałam z wet. Z racji tego, że być może doszło do infekcji oka... być może będzie trzeba...

Dzisiaj mają pojechać do weta, dzisiaj w Ostrołeće jest chirurg, który spojrzy na Staszka swoim okiem.

Posted

[quote name='Ewanka']Psiak trochę w typie collie, tylko mniejszy, może by jakoś zaiteresować miłosników tej rasy - może ktoś się zlituje i przygarnie Staszka.[/QUOTE]

nie wiem kto sie zajmuje na dogo ta rasą

Posted

PSa dojrzała Agaty mama. Agata wrocila do domu na święta 19.12. 20.12 juz dala ogloszenie, a 21 zaczelam dzialac.

Agata juz wyruszyla do weta... ja zaraz wychodze z pracy. Jak sie czegos dowiem postaram sie jak najszybciej dac znac.