Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']_Lara mnie pyta czy mam miejsce dla niego. U siebie nie mam... Ale czy nie da się znaleźć hoteliku, skoro są deklaracje? Może ten pod WIeliczką, gdzie wysłaliśmy Dina i Kajtka? Tyle że Staszek chyba nie załapałby się już do domu, tylko do kojca... No i trzebaby wyngegocjować 50% upust - co na razie zawsze się tam udaje...
[url]http://www.jarsa.ulotka.org/[/url] Za Dina i Kajtka płacimy 300 + wet. Staszek większy, to pewnie by było 300 + karma + wet - ale może on wcale większy nie jest?[/QUOTE]

Jeśli wybór między dworcem i kartonem a kojcem w hoteliku gdzie będzie ciepła buda, woda i jedzenie oraz ręka do pogłaskania to myślę, że Staszek też wolałby hotelik

Posted

malduje sie i ja:):) ZuziaM przychodzi mi do głowy- super warunki, nowiuśkie kojce ale tez niestey kojce...i mysle ze za 300 zł spokojnie bedzie mogl jechac( o ile sa jeszcze miejsca)...JAk myslicie, czy on moze byc w boksie??Ale warunki naparwde super- kto zna hotelik ten wie:):)

Posted

Jestem.
U mnie miejsce jest, dużo psów poszło do nowych domków.
Cena -250, niestety musiałam podnieść o 50 od nowego roku.
Jedyny problem to mój brak czasu na Dogo ale są telefony.
Jeśli nie znajdziecie czegoś bliżej , dajcie znać.
519 102 889
885 574 260