Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ,no nieżle juz było ....Tylko szkoda ,ze Majga nie odpowiedziała:razz:
Ne wiem czy dobrze doczytałam :oops:Czy Dorek biega i wraca na zawołanie ? Czy zawsze jest puszczany w ogrodzonym terenie ?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ivette3']:oops: Majga ! :oops: Omar ! :mad: Toć to jeszcze przed 22 .00 !!!! młodzież to czyta :eviltong:
:

wybacz o Pani, bom w swej głupocie zbłądziła :diabloti:
wdziewam worek pokutny, rękę w oczekiwaniu na razy rózgą pokornie wystawiam i o wybaczenie do stóp padając uniżenie proszę :oops:

Na swą wątpliwą obronę dodam,że za oknem ciemnica i kiepską jak widać metodą dedukcji założyłam w swym ograniczeniu, że dziecka już dawno spać poszły ;)

A tak btw, to bardzo dziwne zjawisko - chłop dopiero 24h temu z domu wybył, a mnie już cudzy zacieszacz nurtuje - czyli że albo majgowy zacieszacz wybitny, albo ten mój wybitnie niewybitny...

[quote name='ivette3']a po 22...,:evil_lol:. to ja może jakieś bliższe info lub namiary poproszę...:diabloti:

O szelmo :diabloti:
Po 22:00 to Ty nam o swoim zacieszaczu opowiesz :evil_lol:
namiary również mile widziane

Posted

funia napisał(a):

Ne wiem czy dobrze doczytałam :oops:Czy Dorek biega i wraca na zawołanie ? Czy zawsze jest puszczany w ogrodzonym terenie ?

Wraca jak mu głupawka przejdzie - przez pierwsze 2-3 minuty nie jestem w stanie za nim okiem nadążyć
Wiesz, nie wiem jak to będzie jak sam by w plenerze był, bez innych czterołapych. Ja mam ten plus, że Ruda "zagania" w razie problemu z ucapieniem delikwenta - taki aport turlany - psi wrestling

Dodatkowo Dorka lubuje się we wbrykiwaniu Doriana w zaspy śniegowe - a zaspy mamy po kolana

Fotki tylko z podwórka, bo w lesie trzeba pod nogi patrzeć no i piesy mieć na oku

Posted

Ło żesz.........ale przegapiłam:/ Ivette jak mogłas tak brutalnie przerwac tak intrygujący temat??:cool3:?NO jak???JUZ z zapartym tchem czytałam, juz, juz z wypiekami na gebie oczekiwalam na odpowiedź..a tu...:shake:aj...:/nie wiem jak ja teraz do 22 wytrzymie:mad:
Ale żeby nie było, że fotek cudniastych nie widziałam...widziałam, widziałam i tyz zaciesz do kompa mialam:):)

Posted

omar napisał(a):
hahaha, czyli zacieszałaś Markowym :D

Heheheh...a weeeeeeeźźźźźźźźźźź...25 lat prawei lat po slubie????No bez przesady...;)...ja se wole juz zacieszac do monitorka:D (też ON), żeby nie było:p

Posted

omar napisał(a):
ale Gosieńko moja najmilejsza - toć Marków na świecie jak psów

AAAAA...no fakt:) O tym zapomniałam....ale znowu MArek????Trza by zmienic moze ociupinkę....:) Dlatego na razie sie przygladam...i ucze;)

Posted

wiesz, jeśli wymiana w konspiracji, bo jednak tych 25 latek troszkę szkoda, to taki Marek to fajna sprawa - nazewnictwa nie pomylisz to więc przypału nie będzie - wszyscy happy

Posted

[quote name='omar']
O szelmo :diabloti:
Po 22:00 to Ty nam o swoim zacieszaczu opowiesz :evil_lol:
namiary również mile widziane

opowiem :-( ....a nóż się ktoś wreszcie nade mną , starą kobiciną ulituje:-(

A wy tu po próżnicy nie gadajcie ,tylko z pomocą ponoć tu się pojawiacie....więc jakiś bazarek z tych najpocieszniejszych:loveu: wystawcie, a wybitnemu allegro załóżcie ...sprawiedliwiej będzie konkurować :diabloti:

Posted

[quote name='ivette3']

opowiem :-( ....a nóż się ktoś wreszcie nade mną , starą kobiciną ulituje:-(

A wy tu po próżnicy nie gadajcie ,tylko z pomocą ponoć tu się pojawiacie....więc jakiś bazarek z tych najpocieszniejszych:loveu: wystawcie, a wybitnemu allegro załóżcie ...sprawiedliwiej będzie konkurować :diabloti:
HHHHHHHhhmmmmmmmmmm...pomyślimy....:p

Posted

[quote name='ivette3']

Produkcja towaru idzie jak krew z nosa, ale już bliżej niż dalej - daję słowo

Poza tym litości dobra kobieto - ja całą sobotę i pół niedzieli nad chłopem z kijem stałam nadzorując prace porządkowe przed wizytacją ;) Urobiłam się po pachy. Efekt jest, więc znakiem tego umiem kija trzymać

Posted

omar napisał(a):
.... litości dobra kobieto - ja całą sobotę i pół niedzieli nad chłopem z kijem stałam ..... ;) Urobiłam się po pachy. Efekt jest, więc znakiem tego umiem kija trzymać

:-? teraz to mnie zaciekawiłaś .... z kijem i po pachy???????? hmmmmmmm człowiek ,jednak całe życie się musi uczyć :cool3: ,więc korepetycje może jakieś dostać mogę???? :evil_lol:
a moje motto ( przez was tu sprowokowane) to :"Wszystkiemu potrafię się oprzeć,z wyjątkiem pokusy... " - Oskar Wild :lol:

Posted

No i diupa moje drogie panie - jaja zostają do środy, bo nas zasypało :/
Jedynym zadowolonym z obrotu sprawy wydaje się właściciel jaj - grzeje kuper przy kominku

Posted

omar napisał(a):
No i diupa moje drogie panie - jaja zostają do środy, bo nas zasypało :/
Jedynym zadowolonym z obrotu sprawy wydaje się właściciel jaj - grzeje kuper przy kominku

Cholewka..czy ja o czyms nie wiem??/JAkie znowu jaja??:/ MAdziu!!1MIAlas byc grzeczna, a tu jeszzce łóżko nie wystygło...No nie........;)

Posted

majqa napisał(a):
Mowa o kastracji Dorka.

BUahahahahah.......aaaaaaaaaaa.......trzeba bylo od razu tak mowic..ja stara i niekumata jestem....a w dodoatku wyglada na to ze tylklo jedno mi w głowie;)....ładnie ładnie....dobrze, ze moje dzieci na dogo amnie jeszcze nie wchodza:p

Posted

no Dorkowy osprzęt mam na myśli wariatko :D

Dopiero jutro będzie u nas pług i będę się mogła wydostać, ale nie mam pojęcia o której godzinie przyjadą. Toż to Polska drogie Panie. Dziś sąsiada wyciągali ciągnikiem. Uzgodniłyśmy z wetką, że przekładamy na środę na 12:00

Posted

gonia66 napisał(a):
BUahahahahah.......aaaaaaaaaaa.......trzeba bylo od razu tak mowic..ja stara i niekumata jestem....a w dodoatku wyglada na to ze tylklo jedno mi w głowie;)....ładnie ładnie....dobrze, ze moje dzieci na dogo amnie jeszcze nie wchodza:p

hmmmmmm ??? jedno??? A ja myślałam,że to chodząco- biegające to po dwa trzeba liczyć a te kupne to na tuziny lub kopy :roll:

Posted

ivette3 napisał(a):
hmmmmmm ??? jedno??? A ja myślałam,że to chodząco- biegające to po dwa trzeba liczyć a te kupne to na tuziny lub kopy :roll:

Ty nas tu nie zagaduj, tylko dawaj recenzje i dokladne namiary(czyt. wymiary;))- obiecalaś:p

Posted

i jak z awaryjnością napisz koniecznie!!!
dodatkowo poproszę o info:

- co z serwisem itd
- jakie paliwo i ile żre też możesz
- jaki tryb pracy: 12/24 czy inny

Kiedy "dni otwarte" no i przyda się jeszcze jakaś "jazda próbna" :evil_lol:

bo wiesz, możesz być stronnicza ;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Ty nas tu nie zagaduj, tylko dawaj recenzje i dokladne namiary(czyt. wymiary;))- obiecalaś:p

Nie manipuluj :angryy: !!! Najpierw wasze bazarki -licytacja - potem na allegro wyróżnione i pogadamy ( po białostocku :cool3: )