Agata69 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Biedaczek, nie dziwię mu się. moja Psota ze wsi jak dostaje jedzenie najpierw łyka swoja porcję z szybkością błyskawicy a potem rzuca sie do miski Beja nabiera w paszczę tyle ile zdoła i ucieka w kąt, gdzie wszystko wypluwa i dopiero zjada. Zbiera tez wszystko co jest zjadliwe na spacerach. Jest najmniejsza z moich psów a je jak koń. Zmory przeszłości to duża rzecz.... Quote
luka1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 może ktoś przygarnie malucha, on bardzo potrzebuje przytulania Quote
luka1 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 szczeniak szuka domu - całkiem śmieszny ale bardzo chce być przytulany Quote
Agata69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 luka1 napisał(a):szczeniak szuka domu - całkiem śmieszny ale bardzo chce być przytulany Nasze szczeniaki z lasu też siedza prawie w komplecie. A jak ktoś zadzwoni to tylko płakać. Quote
luka1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 nie udaje mi się zrobić zdjęć psinki. Może dziś jak wrócę z Milanówka? No niestety dzień chyba ma mniej godzin niż zwykle, albo ziemia się szybciej kręci. Quote
luka1 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 szczeniak jest z każdym dniem większy Quote
luka1 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 szukamy domu w którym będzie mógł zamieszkać malec Quote
Agata69 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czy to jest jego mama? On będzie taki duży? Quote
luka1 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 to ROMCI !!!!! Mój demolant boksów !!!!!!!!!! jego mama jest na pierwszej stroni i jest mniejsza od Romcia Quote
luka1 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Romcio z cierpliwością znosi dokuczanki maluchów. A Olek - tak go Ziutka nazwała- to taki ciapowaty szczylek. Zawsze wszystkie "maluchy" mu dokuczają więz Romcia bardzo pokochał bo pozwala mu się podgryzać Quote
luka1 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 klucha rośnie i rośnie - a domu nie ma Quote
Agata69 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ja myśle o adopcjach juz nawet we snie. Juz nie mam pomysłów. Gdzie się nie ruszę psy, które powinny znaleźć domy, a ich nie mają . Quote
Ziutka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oluś ma gumtree ale nikt o Olusia nie pytał :( No nic...jutro odnowimy i będziemy odnawiać aż do skutku!!!! Quote
luka1 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Oluś chyba wyrośnie na dużego pieska - tak każdy mówi patrząc na jego giga-łapy. Ale to dziecko małej suczki i nie wierzę aby wszystko odziedziczył po domniemanym tatusiu. Nie znam w okolicy takiego duzego psa, więc nie mam pojęcia po kim te łapy. Chyba, że ma ktoś psa a ja o tym nie wiem :crazyeye:( coś przegapiłam?) Quote
elmira Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/175972-Sochaczew-Powolne-zabijanie-jest-bezkarne Aleksander;) na nk. Quote
sunshine Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przeczytałam historię małego... po prostu mnie zczyszcza jak słysze mała szkodliwość czynu! Czy Ci ludzie (sędziowie) nie mają własnego rozumu? ;( Aż mam ochotę wziąść kilka uratowanych psów. Gro ludzi z historiami na ustach i zdjęciami w rękach, wezwać media i zrobić burdel pod pałacem prezydenckim!. Wiem że to może ich nie ruszy ale może ruszy serca ludzi przyzwalających na to:(...ale to tylko moje marzenia bo jestem pionkiem władz jak i inni nadstawiający karku dla tych bidulek:( Czuje niemoc:( Quote
Agata69 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Luka, cudny jest ten Olek. A ta sierota obok to kto? Dla Olka szukacie kanapy czy moze być buda? Chociaż ostatnio Malibo przekonała mnie, ze do budy strach oddawać , bo to moze skończyć się tak jak w pierwszym poscie opisała Luka. Quote
elmira Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pomimo tego, że wiem, jak jest u Luki tym psiakom (dobrze), to mnie ta morda z kratkami rozwala :( Quote
luka1 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Agata69 napisał(a):Luka, cudny jest ten Olek. A ta sierota obok to kto? Dla Olka szukacie kanapy czy moze być buda? Chociaż ostatnio Malibo przekonała mnie, ze do budy strach oddawać , bo to moze skończyć się tak jak w pierwszym poscie opisała Luka. To Bercik z innego wątku Quote
Ziutka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kurczę... Oluś to chyba ma w sobie coś z molosa... Quote
Agata69 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 luka1 napisał(a):To Bercik z innego wątku Aaa, od pana Spalonego? Jezu, marze o dniu, kiedy na dogo nie będzie ani jednego szczeniaka do adopcji. Quote
luka1 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 to sobie pomarz, a ja dziś dostałam kolejne zdjęcia maluchów, tym rzem z Teresina Quote
luka1 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 to sobie pomarz, a ja dziś dostałam kolejne zdjęcia maluchów, tym rzem z Teresina Quote
Recommended Posts