Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedaczek, nie dziwię mu się. moja Psota ze wsi jak dostaje jedzenie najpierw łyka swoja porcję z szybkością błyskawicy a potem rzuca sie do miski Beja nabiera w paszczę tyle ile zdoła i ucieka w kąt, gdzie wszystko wypluwa i dopiero zjada. Zbiera tez wszystko co jest zjadliwe na spacerach. Jest najmniejsza z moich psów a je jak koń. Zmory przeszłości to duża rzecz....

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
szczeniak szuka domu - całkiem śmieszny ale bardzo chce być przytulany

Nasze szczeniaki z lasu też siedza prawie w komplecie. A jak ktoś zadzwoni to tylko płakać.

Posted

nie udaje mi się zrobić zdjęć psinki. Może dziś jak wrócę z Milanówka? No niestety dzień chyba ma mniej godzin niż zwykle, albo ziemia się szybciej kręci.

Posted

Romcio z cierpliwością znosi dokuczanki maluchów. A Olek - tak go Ziutka nazwała- to taki ciapowaty szczylek. Zawsze wszystkie "maluchy" mu dokuczają więz Romcia bardzo pokochał bo pozwala mu się podgryzać

Posted

Oluś chyba wyrośnie na dużego pieska - tak każdy mówi patrząc na jego giga-łapy. Ale to dziecko małej suczki i nie wierzę aby wszystko odziedziczył po domniemanym tatusiu. Nie znam w okolicy takiego duzego psa, więc nie mam pojęcia po kim te łapy. Chyba, że ma ktoś psa a ja o tym nie wiem :crazyeye:( coś przegapiłam?)

Posted

Przeczytałam historię małego... po prostu mnie zczyszcza jak słysze mała szkodliwość czynu! Czy Ci ludzie (sędziowie) nie mają własnego rozumu? ;(

Aż mam ochotę wziąść kilka uratowanych psów. Gro ludzi z historiami na ustach i zdjęciami w rękach, wezwać media i zrobić burdel pod pałacem prezydenckim!.
Wiem że to może ich nie ruszy ale może ruszy serca ludzi przyzwalających na to:(...ale to tylko moje marzenia bo jestem pionkiem władz jak i inni nadstawiający karku dla tych bidulek:(
Czuje niemoc:(

Posted

Luka, cudny jest ten Olek. A ta sierota obok to kto?
Dla Olka szukacie kanapy czy moze być buda?
Chociaż ostatnio Malibo przekonała mnie, ze do budy strach oddawać , bo to moze skończyć się tak jak w pierwszym poscie opisała Luka.

Posted

Agata69 napisał(a):
Luka, cudny jest ten Olek. A ta sierota obok to kto?
Dla Olka szukacie kanapy czy moze być buda?
Chociaż ostatnio Malibo przekonała mnie, ze do budy strach oddawać , bo to moze skończyć się tak jak w pierwszym poscie opisała Luka.

To Bercik z innego wątku