Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kruszynka uwielbia szczeniaki . Problem w tym,że przyjmuje ich zachowania np sikanie w domu.Wolę ją z równymi wzrostem/ Nelą, Bambo, Sabcią ,Łasuchem/ wtedy postępuje tak jak Oni.
Mam masę interwencji. Jutro z Policją w sprawie makabrycznego pogryzienia + psów jamników powywalanych na mróz.... Szkoda słów. Święta miałam przerąbane.Nagle wzrosła liczba podopiecznych / zmarzlinek zimowych/, rozdzwonił się telefon z również niemiłymi komentarzami / terror adopcyjny + wymuszanie opieki nad psem pseudobezdomnym + ganianie po piwnicach za młodymi kociętami itd/ Teraz jeszcze doszła ciężka choroba Kastora i wzrost krwawień Funta.
Oprócz prośby o wsparcie finansowe na żarełko / za dotychczasowe bardzo dziękuję/ proszę o przemyślenie akcji adopcyjnej - i tej , która pozwoli mi ulokowac GDZIEŚ psy niewyadoptowane na czas wesela i okresu przygotowań DOMU WESELNEGO maj 2010/

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DAROWIZNY:
-----------------------22XII2009 -GONIA 13 - darowizna 20,00zł
23XII2009 - ASIOR - ubranko dla psa czerwone 15,00zł
Dziekuję - wklepuję na wszystkie wątki moich podopiecznych , bo nie wiem - o które psy konkretnie chodziło.

Posted

Justyna - dzisiaj będą skanowane faktury do zapłaty / z lecznicy + z hurtowni/ tak dla potwierdzenia prawdy.Komu mam wysyłać ? Skierujcie do mnie adresy e-mailowe Tych osob , ktore wkleja je na watek. Faktury o super bonusowch cenach musze ukryc dla dobra przychylnych sprzedawcow/ klawiaruta juz nawal-koncze pisanie/

Posted

mmlasowice napisał(a):
DAROWIZNY:
-----------------------22XII2009 -GONIA 13 - darowizna 20,00zł
23XII2009 - ASIOR - ubranko dla psa czerwone 15,00zł
Dziekuję - wklepuję na wszystkie wątki moich podopiecznych , bo nie wiem - o które psy konkretnie chodziło.

Moje 20 zł było własnie dla Kruszynki ;)

Posted

Już przed Swiętami obiecywałam dyszkę dla suni :oops: Przepraszam za zwłokę. Właśnie przelałam 20zł. Proszę maleństwo ode mnie wyprzytulać.
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

mmlasowice napisał(a):
Dziękuję Pliszak . Pieniążki są bardzo potrzebne.Mała się już zadomowiła na dobre.Właśnie przegryzła kabel z odkurzacza - dając malcom lekcję niszczenia domowego dobytku.

Ups, ale z niej niedobrzuszek! Ale mordkę ma taką, że pewnie ciężko się na nią gniewać, prawda? ;)
Malutka, bądź grzeczna!

Posted

Proszę szukać dla niej domu!!!!!!!!!!! Już dzisiaj odesłałam pierwszego psa do schroniska w Bytomiu-Miechowicach.Trzyletni samczyk, łagodny, wychudzone, biały w czarne łaty stojący na dwóch łapach w prośbie - o pomoc!!!TYlko gdzie miałam go ulokowac i za jakie pieniądze nim się zająć? Na psy , które sa u mnie są bardzo mierne wpłaty.Wesele syna w maju. W styczniu psy muszą przed remontem opuścić dom - inaczej schron.

Posted

ja już całe stadko uzbierałam, domu dać nie mogę,:-( ale wpłacę choć trochę... niewiele, bo już stałych deklaracji mam kilkanaście,a i swoja gromadkę na utrzymaniu,
no i niestety miejscowych bezdomnych bied nie brakuje...:shake:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Niestety samo podnoszenie tutaj nie pomoże, potrzeba deklaracji bo sprawa jest pilna... :(
kolejny podrzutek od Goni13:loveu:, Nie przeczytałam jeszcze wątku :oops:, ale mam wrażenie że równolegle z deklaracjami potrzebna jest dość silna akcja ogłoszeniowa. To piękny psiak, powinien w miarę szybko znaleźć domek (chociaż z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywa).

Posted

marysia55 napisał(a):
kolejny podrzutek od Goni13:loveu:, Nie przeczytałam jeszcze wątku :oops:, ale mam wrażenie że równolegle z deklaracjami potrzebna jest dość silna akcja ogłoszeniowa. To piękny psiak, powinien w miarę szybko znaleźć domek (chociaż z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywa).

tak, tak, Marysiu, ja też tu od Goni naszej kochanej :)
sunia jest prześliczna, oby szybko domek znalazła...

Posted

no ładnie... cioteczki sypią bez tortur ;)
Spróbuję jakieś ogłoszenia zrobić - może jurtro bo już nie nadążam :( Tylko jakie namiary? jaki tekst - Kruszynka to piękny psiak...

Posted

[quote name='mari23']tak, tak, Marysiu, ja też tu od Goni naszej kochanej :)
sunia jest prześliczna, oby szybko domek znalazła...
tak patrząc po naszych nickach :cool3: to Gonia13 wybrała sobie literkę M jak miłość :evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Marysiu55 poczytaj więc i napisz jakiś tekścior co by Kruszynka migiem domek znalazła ;)

Gosia jak tekst jest na już potrzebny to ja odpadam :shake: ponieważ już siedzę po uszy w bilansie i nie znam dnia ani godziny :cool3:. Ja będę czasowa dopiero w weekend i to nie na 100%. Wiesz, że Ci nigdy nie odmawiam, ale wybieraj piszesz sama czy czekasz do piątku:mad:

Posted

[quote name='marysia55']tak patrząc po naszych nickach :cool3: to Gonia13 wybrała sobie literkę M jak miłość :evil_lol:

my obie na M i obie "po uszy w bilansach" :)

a jeśli Marysia nie może...teksty pięknie pisze Bjuta... ostatnio dla szczeniaka napisała... migiem domek znalazł :)