Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Fafik bardzo potrzebuje wsparcia finansowego. :(:( Quote
maarit Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kto może coś wpłacić dla psiaków?... Pomóżcie... Quote
mmlasowice Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Rozmawaiłam z nową rodziną Kruszynki. Pani powierdział ,ze jest to drobny psiaczek zniszczony psychicznie przez ludzi.Okazują jej dużo czułości i wyrozumiałości. Nie karcą za siku czy kupkę na podłodze. . Czekają aż stres sytuacyjny minie. Mówią ,że z wiosny to już będzie napewno okey. Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 dobrze, że już ma dom... Niestety tytułu nie potrafię zmienić... Wątek można przenieść do działku szczęśliwie zakończone adopcje... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No wiec tytul jest w miare prosto zmienic. Wydaje mi sie, ze idzie sie do pierwszego postu, klika sie edytuj dwa razy i wtedy masz pierwszy post z tytulem i zmieniasz tytul. Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Szarotka']No wiec tytul jest w miare prosto zmienic. Wydaje mi sie, ze idzie sie do pierwszego postu, klika sie edytuj dwa razy i wtedy masz pierwszy post z tytulem i zmieniasz tytul.[/QUOTE] Wiem jak sie edytuje...:) nie potrafie zmienić,bo dogo nie pozwala edytować 1. postu... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A to bardzo brzydko z jego strony:mad::mad::mad:na szczescie nie mialam takiego przypadku. To chyba musisz napisac do moda, zeby watek przeniosl. Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='jusstyna85']Ja jeszcze poprosze o wsparcie na szczepienie...[/QUOTE] tytuł zmieniony :) Quote
Recommended Posts