anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mam nadzieję, że to prorocze słowa. Ale jego skóra nie wygląda najlepiej.............. Ten pies nie daje mi spać, tak strasznie mi go żal. Gabat, podaj mi, proszę na pw numer konta, póki mam jeszcze pracę to niech Baster skorzysta........... Quote
wellington Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ten pies nie daje mi spać, tak strasznie mi go żal. Gabat, podaj mi, proszę na pw numer konta, póki mam jeszcze pracę to niech Baster skorzysta....... To ja tez poprosze o numerek :) Anawa, co Ty piszesz o pracy - wypluj to ! Quote
anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wellington napisał(a): Anawa, co Ty piszesz o pracy - wypluj to ! Niestety, to fakt. Mam pracę do marca a potem.......... na zieloną trawkę :-( Dlatego nie mogę się podjąć stałych deklaracji :shake: ale póki mam, to dam. Na bal sylwestrowy nie idę więc zaoszczędziłam dla Bastera ;) Quote
wellington Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Anawa, co sie dzieje ? Juz na ilus watkach czytalam o zwolnieniach, i to w najrozniejszych zawodach. Czy to wyniki kryzysu czy co ? Quote
anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wellington napisał(a): Czy to wyniki kryzysu czy co ? Tak mi sie zdaje. Zawsze na pracownikach najłatwiej się oszczędza....... Quote
gabat Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 anawa, wellington - przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale właśnie wróciłem z Zielonej Góry - koszmarne 900 km. W tamtą stronę (środa) padał śnieg, w nocy poprawił i dzisiaj też padał. W hotelu nie mogłem podłączyć się do internetu, więc jak tylko wszedłem do domu sprawdzam co słychać w sprawie Bastera. Dziękuję Wam bardzo za deklaracje i chęć natychmiastowego pozbycia kilku złotych, ale póki co nie ma takiej potrzeby, co nie znaczy, że nie skorzystam. Wrzućcie proszę pieniądze do skarbonki, a ja, jak tylko będę widział co dalej, dam Wam znać. Dzisiaj Baster miał pobraną krew i zeskrobinę skóry. Ponieważ badania pojechały do Labwetu (ul. Gagarina w Warszawie) wynik powinienem znać jutro lub pojutrze, a to pozwoli na rozeznanie w sytuacji - może wszystko będzie w porządku. Ja też spędzam Sylwestra w domu, z powodów oczywistych dla wszystkich właścicieli psów - petardy. Moje dwa zwierzaki bardzo to przeżywają, trzeci ma stosunek obojętny - na szczęście. Korzystając z okazji składam najserdeczniejsze życzenia noworoczne wszystkim zwierzakom i ich opiekunom. Quote
gabat Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Jak dodaje się ten baner? Proszę również wpisy w owczarkach i w Emirze, bo tam nic się nie dzieje - cisza! Quote
anawa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 gabat napisał(a):Jak dodaje się ten baner? Wybierz baner, kliknij na niego prawą myszą, zaznaczając: kopiuj. Potem wejdź w Ustawienia - Edycja sygnatury. W oknie edycji sygnatury kliknij: wklej i powinieneś zobaczyć banerek. Potem tylko zjedź niżej i kliknij na: Zatwierdź (albo: Zapisz - nie pamiętam, co tam napisali) i już, gotowe...... :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Oby okazał się najszczęśliwszym dla Bastera. Quote
gabat Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli piesek ma DT?? Nie, domu tymczasowego jeszcze nie mamy, bo brakuje nam trochę do pełnego, miesięcznego kosztu utrzymania. Poza tym czekam na wyniki badań, a to determinuje dalsze postępowanie i cały czas liczę, że jednak znajdzie się ktoś kto da Basterowi ten jego kąt. Quote
wellington Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 gabat napisał(a): Poza tym czekam na wyniki badań, a to determinuje dalsze postępowanie A kiedy mozna bedzie sie spodziewac wynikow ? Quote
gabat Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 wellington napisał(a):A kiedy mozna bedzie sie spodziewac wynikow ? Wyniki krwi miałem otrzymać mail wczoraj. Dzwoniłem do laboratorium, ale okazało się, że lekarz nie zostawił mojego adresu, a bez jego dyspozycji nie prześlą, więc zaraz spróbuję go zaatakować. Badania skóry będą w poniedziałek lub wtorek. Quote
wellington Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 gabat napisał(a):Wyniki krwi miałem otrzymać mail wczoraj. Dzwoniłem do laboratorium, ale okazało się, że lekarz nie zostawił mojego adresu, a bez jego dyspozycji nie prześlą, Balagan :mad: Quote
wellington Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Gabat, wstawisz wyniki Bastera na forum ? Quote
gabat Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='wellington']Gabat, wstawisz wyniki Bastera na forum ? Czekam jeszcze na wynik badania skóry. Uściślając - badanie mikroskopem nic nie wykazało, ale próbka zostanie jeszcze przebadana pod kątem bakterii i to powinienem mieć do środy, natomiast na wynik grzybicy czeka się ok 4 tyg. Quote
wellington Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Na moje oko calkiem dobre wyniki , nie ma jakis ekstremalnych odchylen od normy :multi: Pozbiera sie przy dobrej opiece w mig :lol: Quote
anawa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To co robimy? Kiedy szczepienia? Czekamy na dalsze wyniki czy zaczynamy szukać? W tej chwili ani u Jamora, ani u Aliny nie ma miejsc. Jeśli tylko u Aliny coś się zwolni ma mi dać znać. Quote
gabat Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 wellington napisał(a):Na moje oko calkiem dobre wyniki , nie ma jakis ekstremalnych odchylen od normy :multi: Pozbiera sie przy dobrej opiece w mig :lol: Mój znajomy wet też tak powiedział. Załatwić Ci staż u niego? Quote
wellington Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 gabat napisał(a):Mój znajomy wet też tak powiedział. Załatwić Ci staż u niego? U twojego weta ? Mam pewne wymagania ;) Quote
anawa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 wellington napisał(a):Na moje oko calkiem dobre wyniki , nie ma jakis ekstremalnych odchylen od normy :multi: Pozbiera sie przy dobrej opiece w mig :lol: gabat napisał(a):Mój znajomy wet też tak powiedział. A co lekarz powiedział o podwyższonych leukocytach? To może być jakiś stan zapalny albo osłabienie....... Gabat, co dalej? Quote
gabat Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 anawa napisał(a):A co lekarz powiedział o podwyższonych leukocytach? To może być jakiś stan zapalny albo osłabienie....... Bez kompletu badań jest ostrożny i nie chce niczego przesądzać. anawa napisał(a):Gabat, co dalej? Odbierz pocztę proszę. Quote
anawa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 gabat napisał(a): Odbierz pocztę proszę. Sprawdziłam pocztę ale od Ciebie nic nie przyszło....................:shake: Quote
Recommended Posts