gabat Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Najnowsze wieści od Bastera Właśnie minęło 2 lata jak jestem w nowej chacie. Pozdrawiam wszystkich...ja i Muszla. Quote
wellington Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Wszystkie kobietki lgna do Bastera - on musi miec w sobie to COS :loveu: Quote
gabat Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Faktycznie Basti ma w sobie to coś. Kobitki czują się przy nim jakoś tak bezpiecznie. Jedyny Felutek stara się go "zagryźć", ale Basti nic sobie z tego nie musi robić, bo różnica masy jest 10:1 - Basti 45 kg Felutek 4,5 kg. No, ale Felut nie odpuszcza :-) Quote
gabat Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Pożegnanie Bastera. Dzisiaj w godzinach przedpołudniowych zmarł Baster. Jest nam ciężko, bo był z nami 2,5 roku. Nie użalam się, myślę z uśmiechem o tym co wniósł do mojego życia stary, bezdomny, schorowany, wyłysiały kundel. Do zobaczenia Basti. Quote
wellington Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='gabat']Pożegnanie Bastera. Dzisiaj w godzinach przedpołudniowych zmarł Baster. Jest nam ciężko, bo był z nami 2,5 roku. Nie użalam się, myślę z uśmiechem o tym co wniósł do mojego życia stary, bezdomny, schorowany, wyłysiały kundel. Do zobaczenia Basti. Tego wycienczonego staruszka uratowaliscie , leczyliscie dlugo i cierpliwie . Daliscie mu mozliwosc pokazania jaki z niego piekny, madry pies z wyjatkowym usposobieniem. Baster nie odszedl - przeniosl sie tylko z jednego nieba do innego i dalej bedzie zawsze z Wami i w naszych myslach. Quote
Recommended Posts