aleb Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 diabelkowa napisał(a):no tak jakos w praniu:evil_lol: aa bylam :)) jak bedzie kabelek to pokaze fotki Timiego :-) To kiedyś musimy się zgadać na spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 http://img352.imageshack.us/img352/7571/tata034xj7.jpg świetne niebo na tej fotce :loveu: Nie wiedziałam że Logan jest aż taki mały :lol: Quote
diabelkowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 aleb napisał(a):To kiedyś musimy się zgadać na spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem za :) agaciaaa napisał(a):http://img352.imageshack.us/img352/7571/tata034xj7.jpg świetne niebo na tej fotce :loveu: Nie wiedziałam że Logan jest aż taki mały :lol: no mowie ci w praniu jeszcze bardziej sie skurczyl ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czyżby to maleństwo Timi był u Ciebie? :cool3: :loveu: Quote
furciaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Czyżby to maleństwo Timi był u Ciebie? :cool3: :loveu: Tez sie wlasnie nad tym zastanawiam:razz: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jaki Logan tyci przy tej wieży :evil_lol::evil_lol: Cześc :loveu::loveu: :multi::multi::multi: troszkę pokusy ;) Quote
diabelkowa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Marta_Ares napisał(a):a metki nie bylo przy nim jak prac? metke urwalam bo mnie draznila:oops: Asia & Ginger napisał(a):Czyżby to maleństwo Timi był u Ciebie? :cool3: :loveu: furciaczek napisał(a):Tez sie wlasnie nad tym zastanawiam:razz: no nie dokonca :-) TZ znazl go wieczorem jak odemnie wracal napisal esa ze widzi fajnego blakajacego sie szczeniaka to kazalam mu go wziac (jemu niedawno suczka odeszla) no i wzial po namysle dalam mu kase na odrobaczenie a szczepienie dopiero za tydzien. pies ma ok 6 mies i ADHD wszedzie go pelno nie potrafi sie na niczym skupic do kazdego by podbiegal no i ciagnie jak parowoz jest minimalnie wyzszy od logana ale jest baardzo drobniutki logan przy nim to ciezarowa mimo ze loganowi zeberka czuc... porozwieszamy ogloszenia w chorzowie moze ktos go zgubil.... (pewno go wywalili bo nie dalo sie nim zajac i gryzl) bo gryzie wszystko jak oszalaly rece twarz plecaki ma zabawki i stopniowo staramy sie go przerzucic na zabawki i cwiczenia z 10 metrowka sie przydadza... nienawidzi zostawac sam na szczescie TZ ma jeszcze klika dni wolnego to go stara sie nauczyc ale drapie w drzwi strasznie i panikuje ale juz ponoc jest lepiej :-) jonQuilla napisał(a):jaki Logan tyci przy tej wieży :evil_lol::evil_lol: Cześc :loveu::loveu: :multi::multi::multi: troszkę pokusy ;)http://farm1.static.flickr.com/149/386916103_814d9edd35_m.jpg dzieki zjadlam na razie tylko 4 i zjadlabym wiecej ale obiad za chwilke :-) Ha diabel jest genialny mimo ze nie potrafi rosyjskiego idzie na konkurs rosyjskiej piosenki z polowa klasy ktora umie rosyjski no i baa bedzie publicznie wyznawac kumplowi z klasy milosc obejmowac ba nawet calowac (w policzek na szczescie) bedzie wesolo bo klasa sie bedzie rozbierac tez:evil_lol: piosenka Kanikuly :-) konkurs w poniedzialek postaram sie o jakiejs fotki i filmiki:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 diabel zapomnial sie pochwalic jaka mial super matematyke o 7:10 z dyrektorem ;p kiedys wspominal ze mamy przyniesc paczki i zrobimy bibe ;p no i przyniesliszmy paczki dyrektor swoj czajnik i jeszcze pozyczyl inny no i byl paczek z herbata/kawa jak kto woli herbate i kawe przyniosl dyrektor razem z kubkami dla zapominalskich(takich jak ja:oops:) no i bylo swietnie i sympatycznie pozartowalismy hehe bylismy jedyna klasa ktora w ogole miala takie cos ;-) w sumie dyrektor nie jest dyrektorem ale wice dyrektorem ale to tylko szczegol jest przekochany i mozna sie z nim ponabijac:evil_lol: Quote
anetta Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzień pełen wrażeń ;) Konkurs rosyjskiej piosenki :lol:... myslisz żę wygrasz? :diabloti: Fajnie że Tz go zabrał ze sobą :multi: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 rok uczyłam się rosyjskiego ale w życiu nie zaśpiewałabym piosenki :evil_lol::evil_lol: ale Tobie powodzenia życzę, dasz radę...obyś tylko nie musiała czytać z ruskiego tekstu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Timi? podoba mi sie to ime...nie wiem czemu:P Quote
diabelkowa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 anetta napisał(a):Dzień pełen wrażeń ;) Konkurs rosyjskiej piosenki :lol:... myslisz żę wygrasz? :diabloti: Fajnie że Tz go zabrał ze sobą :multi: cala moja klasa spiewa ja tylko bede robic z siebie idiotke na srodku czyli norma ale mysle ze sie uda jonQuilla napisał(a):rok uczyłam się rosyjskiego ale w życiu nie zaśpiewałabym piosenki :evil_lol::evil_lol: ale Tobie powodzenia życzę, dasz radę...obyś tylko nie musiała czytać z ruskiego tekstu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ee tam napisali nam tekst fonetycznie ;p Niki-lidka napisał(a):Timi? podoba mi sie to ime...nie wiem czemu:P a to nie od Timka ;p nie zachwycaj sie to troche od Timona z krola lwa i popierdzielonego JRT od znajomych ktore ma takie ADHD ze szok tez Timi no mial sie nazywac Akamaru ;] Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 heheh ale Tim jest od timona wlasnie:P wlasciwie to Tim ma kilka imion... wedlug prawa (papiery) Tim, oficjalnie Timon, bardziej ostro Timur, glupkowato Timonek, zdrobniale Timusiek, dla mojej siostry Timonek, dla mojej babci Kimek, dla rodzicow po prostu Timek a dla mnie...roboczo duren, debil, kretyn, wariatunio i reszta to po lacinie a tutaj nie mozna chyba:D Quote
malgooska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hehe Niki-lidka te ostatnie coś znajome mi są :evil_lol: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no wlasnie i tak sie sklada ze wiekszosc psow na nie blyskawicznie reaguje:):):) Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzień doberek diablątka :p przeskakiwał? :cool3: czy mu się wpadło i tak chlapnęło w te wode? :diabloti: http://img352.imageshack.us/img352/1372/tata033xr1.jpg Quote
diabelkowa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 basia2202 napisał(a):dzień doberek diablątka :p przeskakiwał? :cool3: czy mu się wpadło i tak chlapnęło w te wode? :diabloti: http://img352.imageshack.us/img352/1372/tata033xr1.jpg wpadl do wody z impetem :P ale to nie jest Tim tylko TIMI ;p Quote
Yakubbo Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wiecej narazie nie ma:P Przyjedzie Diabel to pewno napstryka mnooooooooooooostwo zdjec ;) Quote
diabelkowa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Zawiozlam dzis chlopaka 10 metrowke niech maja zabawe ;-) Lolek przy Timim to oaza spokoju:evil_lol: Quote
anetta Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Timi to chyba z kosmosu się wziął :p Te oczy :cool3: Quote
Recommended Posts