Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
no tak jakos w praniu:evil_lol:

aa bylam :))

jak bedzie kabelek to pokaze fotki Timiego :-)

To kiedyś musimy się zgadać na spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a metki nie bylo przy nim jak prac?

metke urwalam bo mnie draznila:oops:

Asia & Ginger napisał(a):
Czyżby to maleństwo Timi był u Ciebie? :cool3: :loveu:

furciaczek napisał(a):
Tez sie wlasnie nad tym zastanawiam:razz:

no nie dokonca :-)
TZ znazl go wieczorem jak odemnie wracal napisal esa ze widzi fajnego blakajacego sie szczeniaka to kazalam mu go wziac (jemu niedawno suczka odeszla) no i wzial po namysle dalam mu kase na odrobaczenie a szczepienie dopiero za tydzien. pies ma ok 6 mies i ADHD wszedzie go pelno nie potrafi sie na niczym skupic do kazdego by podbiegal no i ciagnie jak parowoz jest minimalnie wyzszy od logana ale jest baardzo drobniutki logan przy nim to ciezarowa mimo ze loganowi zeberka czuc... porozwieszamy ogloszenia w chorzowie moze ktos go zgubil.... (pewno go wywalili bo nie dalo sie nim zajac i gryzl) bo gryzie wszystko jak oszalaly rece twarz plecaki ma zabawki i stopniowo staramy sie go przerzucic na zabawki i cwiczenia z 10 metrowka sie przydadza... nienawidzi zostawac sam na szczescie TZ ma jeszcze klika dni wolnego to go stara sie nauczyc ale drapie w drzwi strasznie i panikuje ale juz ponoc jest lepiej :-)

jonQuilla napisał(a):
jaki Logan tyci przy tej wieży :evil_lol::evil_lol:

Cześc :loveu::loveu: :multi::multi::multi:

troszkę pokusy ;)http://farm1.static.flickr.com/149/386916103_814d9edd35_m.jpg

dzieki zjadlam na razie tylko 4 i zjadlabym wiecej ale obiad za chwilke :-)

Ha diabel jest genialny mimo ze nie potrafi rosyjskiego idzie na konkurs rosyjskiej piosenki z polowa klasy ktora umie rosyjski no i baa bedzie publicznie wyznawac kumplowi z klasy milosc obejmowac ba nawet calowac (w policzek na szczescie) bedzie wesolo bo klasa sie bedzie rozbierac tez:evil_lol:
piosenka Kanikuly :-) konkurs w poniedzialek postaram sie o jakiejs fotki i filmiki:evil_lol:

Posted

diabel zapomnial sie pochwalic jaka mial super matematyke o 7:10 z dyrektorem ;p
kiedys wspominal ze mamy przyniesc paczki i zrobimy bibe ;p no i przyniesliszmy paczki dyrektor swoj czajnik i jeszcze pozyczyl inny no i byl paczek z herbata/kawa jak kto woli herbate i kawe przyniosl dyrektor razem z kubkami dla zapominalskich(takich jak ja:oops:) no i bylo swietnie i sympatycznie pozartowalismy hehe bylismy jedyna klasa ktora w ogole miala takie cos ;-)

w sumie dyrektor nie jest dyrektorem ale wice dyrektorem ale to tylko szczegol jest przekochany i mozna sie z nim ponabijac:evil_lol:

Posted

rok uczyłam się rosyjskiego ale w życiu nie zaśpiewałabym piosenki :evil_lol::evil_lol:
ale Tobie powodzenia życzę, dasz radę...obyś tylko nie musiała czytać z ruskiego tekstu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Dzień pełen wrażeń ;)
Konkurs rosyjskiej piosenki :lol:... myslisz żę wygrasz? :diabloti:

Fajnie że Tz go zabrał ze sobą :multi:

cala moja klasa spiewa ja tylko bede robic z siebie idiotke na srodku czyli norma ale mysle ze sie uda

jonQuilla napisał(a):
rok uczyłam się rosyjskiego ale w życiu nie zaśpiewałabym piosenki :evil_lol::evil_lol:
ale Tobie powodzenia życzę, dasz radę...obyś tylko nie musiała czytać z ruskiego tekstu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ee tam napisali nam tekst fonetycznie ;p
Niki-lidka napisał(a):
Timi? podoba mi sie to ime...nie wiem czemu:P

a to nie od Timka ;p nie zachwycaj sie to troche od Timona z krola lwa i popierdzielonego JRT od znajomych ktore ma takie ADHD ze szok tez Timi no mial sie nazywac Akamaru ;]

Posted

heheh ale Tim jest od timona wlasnie:P
wlasciwie to Tim ma kilka imion...
wedlug prawa (papiery) Tim, oficjalnie Timon, bardziej ostro Timur, glupkowato Timonek, zdrobniale Timusiek, dla mojej siostry Timonek, dla mojej babci Kimek, dla rodzicow po prostu Timek a dla mnie...roboczo duren, debil, kretyn, wariatunio i reszta to po lacinie a tutaj nie mozna chyba:D