wiq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no właśnie, to mnie odstrasza. wole ludziozależne psy;) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 wiq napisał(a):no właśnie, to mnie odstrasza. wole ludziozależne psy;) ja chce jednego takiego psa niezaleznego i jednego takiego super poslusznego a z loganem juz coraz lepiej z posluszenstwem :) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 taka forka z jego malutka kosteczka :PP Quote
eria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ta kostecza jest jego wielkości!!!!!! :cool3: a co do psów to lubię "ludziozależne" i bardzo posłuszne;) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 do takich wariatow tez sie da przywyknac ;) Quote
wiq Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 diabelkowa napisał(a):ja chce jednego takiego psa niezaleznego i jednego takiego super poslusznego a z loganem juz coraz lepiej z posluszenstwem :) jednocześnie? z autopsji wiem, że to bardzo ciężko pogodzić... Mona jest taka Zosia-samosia, choć po 5ciu latach pracy nad nią widzę dużą poprawę;) zgadzam się więc z erią. owszem, można się przyzwyczaić, ale wolę pracować z psem nad komendami niż nad tym, żeby zaczął łaskawie na mnie zwracać uwagę i liczyć się z moim zdaniem;) a kostka jest zaje2bista, uśmiałam się:lol::lol: Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Już prawie nadrobiłam zaległości i dlatego przyszłam sie przywitać:multi: Dziękuję, że mnie odwiedzałaś, kiedy ja tu nie zaglądałam:shake: ! Quote
diabelkowa Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 my narazie mamy ponad rok pracy w sierpniu bedzie 2 lata jak jest ze mna ale uteperuje go :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zobaczycie jeszcze bedzie super grzeczy juz ja mu pokaze:razz::razz::razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 umie podstawowe komendy wszystko pieknie ladnie najgorzej z przychodzeniem jak jest pies a z jakis sztuczek extra czy bekanie i pierdzenie w chodzi w gre ? :P Quote
wiq Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 myślę, że jeśli będziesz go konsekwentnie prowadzić to i z tym dacie radę:D jest ciachnięty? miałam na myśli raczej podawanie łapy, turlanie, udawanie zdechłego i takie tam:D:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ja to dalam do podstawowych koment ;) cos ekstra to myslalam jakies hmm stawanie na przednich lapach salta hehe ;P no umi lape druga zostawac i czasem go mecze z odleglosci kaze mu przyjsc nagle polozyc sie siadac i tak mniejwiecej prrzez cala droge :)) Quote
diabelkowa Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 uczymy sie turlac XDD dzis biegalismy przy rowerze nawet spoko nam szlo Quote
wiq Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 diabelkowa napisał(a):ja to dalam do podstawowych koment ;) cos ekstra to myslalam jakies hmm stawanie na przednich lapach salta hehe ;P no umi lape druga zostawac i czasem go mecze z odleglosci kaze mu przyjsc nagle polozyc sie siadac i tak mniejwiecej prrzez cala droge :)) a na pewno dobrze to odbiera? tzn jako rodzaj zabawy, a nie karną musztrę za przyjście?;) diabelkowa napisał(a):uczymy sie turlac XDD dzis biegalismy przy rowerze nawet spoko nam szlo ooo:D gratulacje:D rower+pies=to je to:) Quote
diabelkowa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ja szczegolnie jak ci sie wybabra w blocie i konskim gownie :P bo narazie biegamy bez smyczy zebyy sie przyzwyczaic ... moj pies w ogole jest kosmita i wszystko inaczej odbiera;] Quote
diabelkowa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 a taka zabawke zamowilismy sobie na bazarku dogomaniackim normalnie super odlot. Dorwalismy dzis listonosza i byla :D Logan zachwycona to pierwsza zabawka na ktora sie tak napalil! Mam zabawke wladzy ha ha ha :diabloti: :diabloti: Nareszcie:diabloti: :diabloti: tylko na jak dlugo bede miec ta wladze hehe ;) ale sie super nia bawimy :)) Quote
wiq Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no to gr8:D osobiście wolę psy zabawkowe niż smaczkowe - zabawkowy nigdy nie ma dość, a smaczkowy się w końcu naje/znajdzie coś ciekawszego.. Logan zachwycona a to ci niespodzianka:D zawsze mówiłam, że suczki fajniejsze;) Quote
diabelkowa Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 hehe wydalo sie logan jest suczka ;) no w przyszllosci planuje szucz ;]]] Quote
wiq Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czyli suka CzW?:cool3: Jakie Ci się jeszcze podobają? Mnie gronki, staffiki, bulle (standard i mini), różne obronne, wyżły wszelakie... Quote
diabelkowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 witam cie bGirl to w kolejnosci Logan :D potem CzW, wilczarze, bullowate (moim idealem byla suczka Patki, i basset ;] i wyzly najbardziej wegierski i weimar ;] Quote
wiq Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 to trochę ras mamy wspólnych:D z gończych to jak dla nie tylko bawary, op i gp (noo.. może jeszcze dalmaty i rodezjany..;) z chartów polak i whippet;) Quote
nathaniel Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 O, o rasach rozmawiacie. To u mnie na czele Rambo, owczarek węgierski puli , owczarek pirenejski, aussie , gp ;) Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ło matko !!! :loveu::loveu::loveu: kolejny fanatyk, miłośnik butów :loveu::loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Aga K'] Ło matko !!! :loveu::loveu::loveu: kolejny fanatyk, miłośnik butów :loveu::loveu::loveu: taaak i tam moje pierwsze wysokie trampki jeszcze nowe i czyste .... [quote name='bGirl']dziękujemy za odwiedzinki i wysyłamy ponowne zaproszenie... Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] no my tez czesciej zapraszamy noo kurcze ja bym baardzo chciala wilczaka z peronowki po Jolly :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts