Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
no właśnie, to mnie odstrasza. wole ludziozależne psy;)

ja chce jednego takiego psa niezaleznego i jednego takiego super poslusznego a z loganem juz coraz lepiej z posluszenstwem :)

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja chce jednego takiego psa niezaleznego i jednego takiego super poslusznego a z loganem juz coraz lepiej z posluszenstwem :)

jednocześnie?
z autopsji wiem, że to bardzo ciężko pogodzić...
Mona jest taka Zosia-samosia, choć po 5ciu latach pracy nad nią widzę dużą poprawę;)
zgadzam się więc z erią.
owszem, można się przyzwyczaić, ale wolę pracować z psem nad komendami niż nad tym, żeby zaczął łaskawie na mnie zwracać uwagę i liczyć się z moim zdaniem;)

a kostka jest zaje2bista, uśmiałam się:lol::lol:

Posted

Już prawie nadrobiłam zaległości i dlatego przyszłam sie przywitać:multi:
Dziękuję, że mnie odwiedzałaś, kiedy ja tu nie zaglądałam:shake: !

Posted

my narazie mamy ponad rok pracy w sierpniu bedzie 2 lata jak jest ze mna ale uteperuje go :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zobaczycie jeszcze bedzie super grzeczy juz ja mu pokaze:razz::razz::razz::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

myślę, że jeśli będziesz go konsekwentnie prowadzić to i z tym dacie radę:D
jest ciachnięty?

miałam na myśli raczej podawanie łapy, turlanie, udawanie zdechłego i takie tam:D:evil_lol:

Posted

ja to dalam do podstawowych koment ;) cos ekstra to myslalam jakies hmm stawanie na przednich lapach salta hehe ;P

no umi lape druga zostawac i czasem go mecze z odleglosci kaze mu przyjsc nagle polozyc sie siadac i tak mniejwiecej prrzez cala droge :))

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja to dalam do podstawowych koment ;) cos ekstra to myslalam jakies hmm stawanie na przednich lapach salta hehe ;P

no umi lape druga zostawac i czasem go mecze z odleglosci kaze mu przyjsc nagle polozyc sie siadac i tak mniejwiecej prrzez cala droge :))

a na pewno dobrze to odbiera? tzn jako rodzaj zabawy, a nie karną musztrę za przyjście?;)

diabelkowa napisał(a):
uczymy sie turlac XDD dzis biegalismy przy rowerze nawet spoko nam szlo

ooo:D gratulacje:D
rower+pies=to je to:)

Posted

ja szczegolnie jak ci sie wybabra w blocie i konskim gownie :P bo narazie biegamy bez smyczy zebyy sie przyzwyczaic ...

moj pies w ogole jest kosmita i wszystko inaczej odbiera;]

Posted

a taka zabawke zamowilismy sobie na bazarku dogomaniackim normalnie super odlot. Dorwalismy dzis listonosza i byla :D Logan zachwycona to pierwsza zabawka na ktora sie tak napalil! Mam zabawke wladzy ha ha ha :diabloti: :diabloti: Nareszcie:diabloti: :diabloti: tylko na jak dlugo bede miec ta wladze hehe ;) ale sie super nia bawimy :))

Posted

no to gr8:D
osobiście wolę psy zabawkowe niż smaczkowe - zabawkowy nigdy nie ma dość, a smaczkowy się w końcu naje/znajdzie coś ciekawszego..

Logan zachwycona

a to ci niespodzianka:D zawsze mówiłam, że suczki fajniejsze;)

Posted

Czyli suka CzW?:cool3:
Jakie Ci się jeszcze podobają?
Mnie gronki, staffiki, bulle (standard i mini), różne obronne, wyżły wszelakie...

Posted

to trochę ras mamy wspólnych:D
z gończych to jak dla nie tylko bawary, op i gp (noo.. może jeszcze dalmaty i rodezjany..;) z chartów polak i whippet;)

Posted

[quote name='Aga K']

Ło matko !!! :loveu::loveu::loveu:
kolejny fanatyk, miłośnik butów :loveu::loveu::loveu:

taaak i tam moje pierwsze wysokie trampki jeszcze nowe i czyste ....

[quote name='bGirl']dziękujemy za odwiedzinki
i wysyłamy ponowne zaproszenie...

Pozdrawiamy
bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

[SIZE=1]

no my tez czesciej zapraszamy

noo kurcze ja bym baardzo chciala wilczaka z peronowki po Jolly :loveu::loveu::loveu::loveu: