wiq Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 szaroburozimno, a Tobie się chce zdjęcia robić:eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 diabelkowa napisał(a):to lapy od lisa z lasu ;] szpilka nie samotny i nie wilk ;) w sumie jakieś takie malutkie te odciski były ... ;-) A ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM GORĄCO DO GALERII! :cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://img139.imageshack.us/img139/8679/sdc11153gh9.jpg Nie boisz się o Loganka :razz:?? Śliczne Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No popatrz co nie napisze to zle:roll::diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 wiq no zachcialo mi sie i teraz kuzde mam za swoje gardlo jak bania ale nie powtorze bledu z tamtego roku i nie spedze sylwestra w domu:diabloti: a co mam sie bac o niego? wpadnie zamarznie odbiore na wiosne raz ze nie bedzie sie starzec dwa zaoszczedze na karmie:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: SZPILKA a tam zle ;) niech bedzie i wilk:evil_lol: wkurwia mnie brak multicytatu! Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 witajcie Diablątka :multi::loveu: co Ty tak go wywalasz na ten lód? :diabloti: a jakby mu pękł pod łapkami? :mad::mad: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 diabelkowa napisał(a):wpadnie zamarznie odbiore na wiosne raz ze nie bedzie sie starzec dwa zaoszczedze na karmie:evil_lol::evil_lol: Fajny pomysł, chyba też go wykorzystam :diabloti: :evil_lol: A tak w ogóle to cześć :razz: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 hehe ciekawy sposob, a wlasnie mi sie zarcie konczy i trzeba by bylo nowy worek brita zamowic, szkoda kasy, lepiej z psem nad jezioro sie przejde...:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 zrobilam sobie nowy bannerek :) czeesc wam :) w piatek kolejna probna matura :/ Quote
& Gloria & Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 diabelkowa napisał(a)::) w piatek kolejna probna matura :/ aaaaaa ja też w piątek zaczynam morderczy maraton maturalny:p Poprzednia próbną pisałaś z OPERONu? Jak wyniki:cool3: btw Fantastyczna ta sesja nad wodą :crazyeye: Quote
diabelkowa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 jak wyniki ??? do dupy!!! :P ale zdac zdalam... chcialam lepiej ale nic ponizej 50 procent naszczescie nie bylo ;) Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 oj tam co to matura:-o nic trudnego, moment minie:evil_lol: :eviltong: lepiej jakies fotki daj:eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Fajny bannerek :) Powodzenia na maturze ;) Quote
diabelkowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dzieki ;) ale probna to tam luz najwazniejsze zeby wyjsc z zagrozenia z chemii:evil_lol: Quote
Sallcia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a mozna wiedziec w jakiej dzielnicy mieszkasz? :) Ale z Ciebie Niedobra pańcia! Przeciez to Diablątko moglo wpaść!:placz: Zaraz my tam do Ciebie pryzjdziemy.. :mad: Quote
diabelkowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 os witosa chemia zdana:evil_lol: Quote
& Gloria & Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 diabelkowa napisał(a): chemia zdana:evil_lol: Gratulacje :klacz: Quote
diabelkowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 hahaa uwaga uwaga diabel zaja l 2 miejsce w szkolnym etapie olimpiady teologicznym i przechodze do drugiego etapu:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 hahah diabełkowa taka grzesznica a w teologicznych konkursach wygrywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='basia bonnie']hahah diabełkowa taka grzesznica a w teologicznych konkursach wygrywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem ci magiczny sekret.... [SIZE="1"]w kazdych warunkach trzeba umiec sciagac:evil_lol: pozniej jest 3 etap w kielcach 10 miejsc otrzymuje wjazd na uczelnie : teologia filozofia i pedagogika ta pedagogika to mogloby byc cos ;) Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Gratulacje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
diabelkowa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 a propo teologii ;) moja ukochana kalwiaria :) Quote
Recommended Posts