Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

z tego co słyszałam to całkiem nieźle, szczególnie w tych prywatnych;) z kierunku biotechnologii miałam kurs 'hodowla tkanek'-klonowaliśmy komórki roślinne i hodowali na pożywkach i różne dziwy wyrastały hehe;)

Posted

*Monia* napisał(a):

Wybierz taki kierunek, żeby o pracę nie było trudno i żeby za trudny nie był- czyli nie za dużo nauki ;).
I żeby płacili sporo - to podstawa :diabloti:

Witammmm! :D

Posted

to teraz bardziej wulkanicznie- Etna :-)

kto powiedzial ze na wulkanie nie moze byc kolorowo ? :-)

w nastepnym odcinku zobaczycie Syrakuzy i Katanie :-) a w jeszcze nastepnym tajemnica :evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
eeee nie widzę fot :evil_lol:

to przyszłam Ci pomachać pałką :mad::eviltong:

zaluj zaluj wolalabym zeby kto inny mi palka machal:evil_lol::evil_lol: fotki na prawde sliczne :-) szczegolnie ta pierwsza

Posted

diabelkowa napisał(a):
zaluj zaluj wolalabym zeby kto inny mi palka machal:evil_lol::evil_lol: fotki na prawde sliczne :-) szczegolnie ta pierwsza

hahaha ciekawe kto :diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
bo penisowe pilki sa do nosa ja kiedys w zlotych tarasach kupilam loganowi taka psia kortowke z lapkami hmmm mial ja nicale 5 min a on do psow niszczacych zabawki nie nalezy...

O o o , właśnie taką mieliśmy.
Ja jej nie kupowałam, to moja mam :evil_lol: Powiedziałam jej żeby kupiła piłke na sznurku a że nie było takiej jaką mieliśmy wcześniej wzięła tą tenisową :shake:

Ale świetne te kratery :multi::multi:
A Etna to jest już nieaktywna? :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
O o o , właśnie taką mieliśmy.
Ja jej nie kupowałam, to moja mam :evil_lol: Powiedziałam jej żeby kupiła piłke na sznurku a że nie było takiej jaką mieliśmy wcześniej wzięła tą tenisową :shake:

Ale świetne te kratery :multi::multi:
A Etna to jest już nieaktywna? :evil_lol:

aktywna caly czas sie z niej lawa wylewa ale z drugiej strony i tam nam nie pozwolili wchodzic ciekawe dlaczego...:evil_lol: Najlepszy byl diabel pierwszego wieczoru ... idzie sobie po plazy fajnie widok na etne moczy nogi w cieplym morzu patrzy a tam cos z etny wyplywa AAA LAWA ZALEJE WSZYSTKICH panikuje diabel wszyscy na mnie patrza jak na idiotke a ja nie wiem czemu a tu psikus po prostu to sa takie niegrozne wyplywy lawy ktore sa spowodowane malymi dziurkami a z plazy to wygladalo super jak taki dzem z biedronki radioaktywny:evil_lol:

Rinuś napisał(a):
hahaha ciekawe kto :diabloti:

tajemnica:diabloti:

Justys95 napisał(a):

wieeeeem:loveu:

Dobcia napisał(a):
http://img297.imageshack.us/img297/4885/sdc10864we0.jpg
chciałabym tam teraz być...:loveu::loveu::loveu: bo jak patrzę przez okno, to czuje się jak jesienią w Londynie:cool1:

kurde tak leje ehhh.... brr zimno w kurtce dzisiaj bylam na piwie bleeeee ale wiesniacka pogoa
jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]o jaaacieee ale widoki :) :loveu::loveu::crazyeye::crazyeye:

super super super....zazdraszczam :)
[/FONT]

prawidlowo:evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
ale superrrr:crazyeye: :loveu: :loveu:

wieeem

ale tesknie za tym sloncem sycylijskim za tymi temperaturami za tym 35-40 stopni raz bylo 50 kurdee .... ja chce tam spowrotem!!!!

Posted

No i wreszcie miałem okazję poznać osobiście zarówno Logana jak i jego przeuroczą właścicielkę. Bardzo ucieszyła mnie możność poznania Was Kasiu. Logan jest cool jak dla mnie i powinnaś jak Ci mówiłem podczas spotkania poćwiczyć z nim albo taniec z psem albo obidance. Ten pies miałby szansę w tym bo ma podstawy do tego tylko musiałabyś z nim więcej i dokładniej poćwiczyć ale i tak zrobił na mnie bardzo miłe i dobre wrażenie.

Posted

aktywna caly czas sie z niej lawa wylewa ale z drugiej strony i tam nam nie pozwolili wchodzic ciekawe dlaczego... Najlepszy byl diabel pierwszego wieczoru ... idzie sobie po plazy fajnie widok na etne moczy nogi w cieplym morzu patrzy a tam cos z etny wyplywa AAA LAWA ZALEJE WSZYSTKICH panikuje diabel wszyscy na mnie patrza jak na idiotke a ja nie wiem czemu a tu psikus po prostu to sa takie niegrozne wyplywy lawy ktore sa spowodowane malymi dziurkami a z plazy to wygladalo super jak taki dzem z biedronki radioaktywny

Buhahaha, debeściak z diabła :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Azawakh']No i wreszcie miałem okazję poznać osobiście zarówno Logana jak i jego przeuroczą właścicielkę. Bardzo ucieszyła mnie możność poznania Was Kasiu. Logan jest cool jak dla mnie i powinnaś jak Ci mówiłem podczas spotkania poćwiczyć z nim albo taniec z psem albo obidance. Ten pies miałby szansę w tym bo ma podstawy do tego tylko musiałabyś z nim więcej i dokładniej poćwiczyć ale i tak zrobił na mnie bardzo miłe i dobre wrażenie.

bo logan na kazdym robi dobre wrazenie :-)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja przeżywałam to samo w zeszłym roku we Włoszech... eh, zwłaszcza się tęskni jak tu tak zimno i ulewa za oknem... :roll:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zostal tam kawalek mojego serca

[quote name='basia bonnie']wow jak tam pięknie!!
a ta Etna to juz w ogole :loveu: :loveu: :loveu:
nooo swietnie bylo

[quote name='Okamia']http://img159.imageshack.us/img159/9499/sdc11223pk4.jpg
Świetne foty ;) Że Ciebie nie zalało :D
Zastanawia mnie kto wpuścił diabła pod Etnę xD
nie wiedzieli co czynia glupcy:evil_lol:

[quote name='Rinuś'] cześć parówko :evil_lol:
czesc grubasie:evil_lol:

[quote name='anetta']Buhahaha, debeściak z diabła :evil_lol::evil_lol:
to wiedzielismy od zawsze ze diabel taki troche specjalny ;)
[quote name='aleb']Wow, nawet na terenach wulkanicznych może być pięknie! :loveu:

nooo suuper jest jak w kosmosie miasto i reszta na takiej wysokosci to jak kosmos wyglada....