Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]u mnie na drzwiach klatki też kiedyś coś takiego znalazłam z tym że napisała to dziewczyna z meliny pode mną...
imprezy robią co tydzień takie że spać nie idzie...
policja wpada tam regularnie, kary płacą także dość wysokie ale mimo to imprezują...
któregoś pięknego miała imieniny i napisała taką kartkę...oczywiście wszyscy ją wyśmiali bo kurde jakoś nigdy wcześniej nie pomyśleli że my chcemy spać...a tu raptem karteczka...
na złość ktoś i tak zadzwonił po policje :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Przeczytałam waszą przygodę i uważam, że no comment :shake:.
Popływał sobie Loganek :loveu:. Widzę, że nie boi się nawet dosyć daleko za kijkiem wypłynąć.
Ten pomysł z kartką ciekawy. Ja kiedyś miałam cztery dni pod rząd imprezy jak się wyprowadzałam (pożegnanie mieszkania i w sumie mnie też) i policja trzeciego dnia przyjechała poprosić o ciszę (głupio im było jak mnie spisywali, bo moją mamę znają i TZa również jeden dobrze zna) :evil_lol: - ktoś w końcu nie wytrzymał i zamiast zwrócić uwagę to wezwał posiłki ;). Czwartego dnia byliśmy już ciszej, możliwe że z braku sił :razz:.

Posted

*Monia* napisał(a):
Przeczytałam waszą przygodę i uważam, że no comment :shake:.
Popływał sobie Loganek :loveu:. Widzę, że nie boi się nawet dosyć daleko za kijkiem wypłynąć.
Ten pomysł z kartką ciekawy. Ja kiedyś miałam cztery dni pod rząd imprezy jak się wyprowadzałam (pożegnanie mieszkania i w sumie mnie też) i policja trzeciego dnia przyjechała poprosić o ciszę (głupio im było jak mnie spisywali, bo moją mamę znają i TZa również jeden dobrze zna) :evil_lol: - ktoś w końcu nie wytrzymał i zamiast zwrócić uwagę to wezwał posiłki ;). Czwartego dnia byliśmy już ciszej, możliwe że z braku sił :razz:.

on najgorzej ma z wejsciem do wody tam jak sie juz dno konczy a jak juz plynie to nie ma problemu :-)

basia2202 napisał(a):
witamy się szybkim przelotem:)

czuje sie przeleciana:evil_lol:

Posted

Mam taką samą piłkę na sznurku. Wytrzymała jest- zęby Aresa przeżyła, a sznurek nam beagle próbował skrócić, co mu się nie udało na szczęście ;). Czekam na duużo latających fotek :razz:.

Posted

te pilki z mikrogumy sa fajne ostatnia kupilam w marcu na wystawie i gdyby nie jeden incydent to by dalej jakos zyla :-) ale ta sie lepiej odbija bo cala jeszcze:evil_lol:

Posted

Miałam piłke tenisową na takim sznurku.
W pierwszej fazie sznurek się rozciągnął do dziwnych rozmarów a w następnej fazie sznurek przeszedł przez piłke.
Sznurek schowałam, bawił się samą piłką. Po dwóch intensywnych spacerach piłka się rozleciała.

Nigdy więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bo penisowe pilki sa do nosa ja kiedys w zlotych tarasach kupilam loganowi taka psia kortowke z lapkami hmmm mial ja nicale 5 min a on do psow niszczacych zabawki nie nalezy...

Posted

Okamia napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
łeeeeeeeee... to doopa :evil_lol:

jaka dupa to worek mosznowy nie dupa :]
Dobcia napisał(a):
fajne piłki:)
eh ja na swoje czekam już 5 dzień... to norma, bo mieszkam chyba na końcu świata, że tu nic dotrzeć na czas nie może:cool1:

dlatego ja kupuje w normalnych zoologach :-)

Posted

Najlepiej na jakieś studia uczące kultury, bo ty przecież niekulturalna goowniara jesteś :evil_lol:.

Wybierz taki kierunek, żeby o pracę nie było trudno i żeby za trudny nie był- czyli nie za dużo nauki ;).

Posted

no wlasnie taki chcialam wybrac ale kurcze nie wiem teraz mi troche zaczela chodzic po glowie biotechnologia w ochronie srodowiska ale co sie tam robi i po tym to nie mam pojecia:evil_lol: jakies propozycje macie? co do dobrze platnych i prostych ?

Posted

tyle to i ja wiem ale co mozna robic po biotechnologi w ochronie srodowiska w katowicach jakie laboratoria wooo biale fartuszki sie klaniaja,. Czy praca w laboratoriach jest dobrze platna ? chyba taak :)