jonQuilla Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [FONT=Georgia]u mnie na drzwiach klatki też kiedyś coś takiego znalazłam z tym że napisała to dziewczyna z meliny pode mną... imprezy robią co tydzień takie że spać nie idzie... policja wpada tam regularnie, kary płacą także dość wysokie ale mimo to imprezują... któregoś pięknego miała imieniny i napisała taką kartkę...oczywiście wszyscy ją wyśmiali bo kurde jakoś nigdy wcześniej nie pomyśleli że my chcemy spać...a tu raptem karteczka... na złość ktoś i tak zadzwonił po policje :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 u nas na szczescie nie jest regolarnie wiec da sie wytrzymac mlodzi chca sie wyszumiec nie ? ^^ Quote
*Monia* Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Przeczytałam waszą przygodę i uważam, że no comment :shake:. Popływał sobie Loganek :loveu:. Widzę, że nie boi się nawet dosyć daleko za kijkiem wypłynąć. Ten pomysł z kartką ciekawy. Ja kiedyś miałam cztery dni pod rząd imprezy jak się wyprowadzałam (pożegnanie mieszkania i w sumie mnie też) i policja trzeciego dnia przyjechała poprosić o ciszę (głupio im było jak mnie spisywali, bo moją mamę znają i TZa również jeden dobrze zna) :evil_lol: - ktoś w końcu nie wytrzymał i zamiast zwrócić uwagę to wezwał posiłki ;). Czwartego dnia byliśmy już ciszej, możliwe że z braku sił :razz:. Quote
diabelkowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 *Monia* napisał(a):Przeczytałam waszą przygodę i uważam, że no comment :shake:. Popływał sobie Loganek :loveu:. Widzę, że nie boi się nawet dosyć daleko za kijkiem wypłynąć. Ten pomysł z kartką ciekawy. Ja kiedyś miałam cztery dni pod rząd imprezy jak się wyprowadzałam (pożegnanie mieszkania i w sumie mnie też) i policja trzeciego dnia przyjechała poprosić o ciszę (głupio im było jak mnie spisywali, bo moją mamę znają i TZa również jeden dobrze zna) :evil_lol: - ktoś w końcu nie wytrzymał i zamiast zwrócić uwagę to wezwał posiłki ;). Czwartego dnia byliśmy już ciszej, możliwe że z braku sił :razz:. on najgorzej ma z wejsciem do wody tam jak sie juz dno konczy a jak juz plynie to nie ma problemu :-) basia2202 napisał(a):witamy się szybkim przelotem:) czuje sie przeleciana:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 a oto nasze pilki nowe :-) jedna: druga: i obie :-) Quote
*Monia* Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mam taką samą piłkę na sznurku. Wytrzymała jest- zęby Aresa przeżyła, a sznurek nam beagle próbował skrócić, co mu się nie udało na szczęście ;). Czekam na duużo latających fotek :razz:. Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Fajne piłki, Logan widać z nich bardzo zadowolony:) Quote
agaciaaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mamy taką samą piłeczke na sznurku, jest super, bo wytrzymała i daleko lata :) http://img91.imageshack.us/img91/1002/sdc11463ur9.jpg jakas dziwna siersc :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa miała taką piłkę ze sznureczkiem :) ale na jedenospacerowy żywot miała :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 te pilki z mikrogumy sa fajne ostatnia kupilam w marcu na wystawie i gdyby nie jeden incydent to by dalej jakos zyla :-) ale ta sie lepiej odbija bo cala jeszcze:evil_lol: Quote
anetta Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Miałam piłke tenisową na takim sznurku. W pierwszej fazie sznurek się rozciągnął do dziwnych rozmarów a w następnej fazie sznurek przeszedł przez piłke. Sznurek schowałam, bawił się samą piłką. Po dwóch intensywnych spacerach piłka się rozleciała. Nigdy więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 bo penisowe pilki sa do nosa ja kiedys w zlotych tarasach kupilam loganowi taka psia kortowke z lapkami hmmm mial ja nicale 5 min a on do psow niszczacych zabawki nie nalezy... Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 diabelkowa napisał(a):penisowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jakie to :megagrin::roflt:?? Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 http://www.ispub.com/xml/journals/iju/vol5n1/elephantiasis-fig1.jpg takie ale strasznie zle sie odbijaja:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 diabelkowa napisał(a):http://www.ispub.com/xml/journals/iju/vol5n1/elephantiasis-fig1.jpg takie ale strasznie zle sie odbijaja:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: łeeeeeeeee... to doopa :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 fajne piłki:) eh ja na swoje czekam już 5 dzień... to norma, bo mieszkam chyba na końcu świata, że tu nic dotrzeć na czas nie może:cool1: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Okamia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: łeeeeeeeee... to doopa :evil_lol: jaka dupa to worek mosznowy nie dupa :] Dobcia napisał(a):fajne piłki:) eh ja na swoje czekam już 5 dzień... to norma, bo mieszkam chyba na końcu świata, że tu nic dotrzeć na czas nie może:cool1: dlatego ja kupuje w normalnych zoologach :-) Quote
basia2202 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 czeeeeść diablątkaaa!! :multi: nie podejmuję się nadrabiania.... ale ogłaszam, że odwiedzam :loveu: miziaki dla kudłacza :loveu: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 diabel ma dylemat bo nie wie na jakie studia pojsc i z czego mature zdawac... do wyboru mam takie : https://usosweb.us.edu.pl/kontroler.php?_action=actionx:katalog2/programy/wszystkieKierunki() i takie http://kierunkistudiow.pl/component/option,com_bookmarks/Itemid,204/task,detail/catid,-1/navstart,0/mode,1/id,44/search,politechnika%20Śląska%20w%20gliwicach/ Quote
*Monia* Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Najlepiej na jakieś studia uczące kultury, bo ty przecież niekulturalna goowniara jesteś :evil_lol:. Wybierz taki kierunek, żeby o pracę nie było trudno i żeby za trudny nie był- czyli nie za dużo nauki ;). Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 no wlasnie taki chcialam wybrac ale kurcze nie wiem teraz mi troche zaczela chodzic po glowie biotechnologia w ochronie srodowiska ale co sie tam robi i po tym to nie mam pojecia:evil_lol: jakies propozycje macie? co do dobrze platnych i prostych ? Quote
Dobcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dobrze płatny i prosty? a jest taki kierunek w ogóle?:evil_lol: po biotechnologii można np w laboratoriach pracować.Ciekawy ale ciężki kierunek;) Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 tyle to i ja wiem ale co mozna robic po biotechnologi w ochronie srodowiska w katowicach jakie laboratoria wooo biale fartuszki sie klaniaja,. Czy praca w laboratoriach jest dobrze platna ? chyba taak :) Quote
Recommended Posts