Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

"pokłony dla Allaha" :roflt::roflt::roflt:

Wkręciłaś się, najpier jeden, teraz drugi chcesz, potem następny i następny :evil_lol:
Całkiem ,całkiem jest :cool1: A gdzie go chcesz?

Posted

na lopatce ;P jasne bo allah jest wielki

przedstawiam wam downa roku psa samobojce o gumowym kregoslupie... wskoczyl sobie na dol... moze tego na zdjeciach nie widac ale dla psa to ogrooomna wysokosc :P logan to ten maly punkt na dole :P

Posted

co za gupol hehe. ja Aisze niedawno opier... jak miała głupi pomysł, żeby stamtąd zeskakiwać..
myślałam, że Loganek jest mądrzejszy młodzieniec, a tym czasem....:roll: :evil_lol:
latająca wiewiórka! :razz:

Posted

diabelkowa napisał(a):
przedstawiam wam downa roku psa samobojce o gumowym kregoslupie... wskoczyl sobie na dol... moze tego na zdjeciach nie widac ale dla psa to ogrooomna wysokosc :P logan to ten maly punkt na dole :P

Nom wiesz... po kimś on ma te pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Nom wiesz... po kimś on ma te pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiem ze po mnie ;P ale to Logan i ON TAK MA XDD

dzisiaj doznalam szoku... Logan dostal szalu radosci byl tak upierdliwy zrobi WSZYSTKO by dostac... oscypka...

Posted

diabelkowa napisał(a):
wiem ze po mnie ;P ale to Logan i ON TAK MA XDD

dzisiaj doznalam szoku... Logan dostal szalu radosci byl tak upierdliwy zrobi WSZYSTKO by dostac... oscypka...

Nom właśnie :evil_lol:

Moje coś da się pokroić za jajeczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet ze skorupką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Są różne zboczenia :eviltong: Ale to nasze psy i one tak mają xD

Posted

potem juz go nie bylo... lolo pierwszy raz w zyciu gonil cos ze zwierzyny wiekszego od lisa ;P jak ja sie ciesze ze mam odwolalnego psa ...

za tydzien wystawa w spooodku!!! tak sobie myslalam coby z lolem nie zaczac powaznie cwiczyc obedience