Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to super, bardzo się cieszę! wierzę, że i suni się poszczęści!!!

napisałam, że szczenna, nie wiem czy to nie odstraszy ludzi...
rozumiem, że będzie miałą sterylkę aborcyjną :roll: jeżeli by tak było, to może zdejmę z allegro info o ciąży, a wytłumaczyć można telefonicznie...

co o tym myślicie?

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta biedna suńka wg weta nie jest w ciązy tylko ma wdzęcia z głodu i jest opuchnięta od bicia!:angryy:

czyli najprawdopodobniej w ciąży nie jest, i dobrze

Posted

anielica, z allegro. Bardzo Ci dziekuję za wystawienie Go:loveu:
Oby sie wszystko udało. Kto jeszcze przyjeżdza w Piątek?
Można by od razu szczeniaki połapać i Kicię zabrać.

Posted

Dzis Sunia, nazwana przeze mnie Foczką ( troche zmuszona do wstania), zwiedziła mieszkanie i podniosła ogonek:smile: Dopiero w kapieli okazało sie że go ma.
Z każdą godziną jest bardziej ufna. Wczoraj obojetna na zastrzyki. Dzis juz się jej nie podobało:smile:
Baterie mi wysiadły w aparacie.Jak naładuje pokażę Wam jaką ma teraz sliczną sierć i jak leżała sobie w wannie:)

Posted

Dorothy-rtg nie brakuje;)chociaz nie wszedzie sa.co do Kielbowicza-jest tez na AR,chociaz on czesto odsyla do prywatnego gabinetu.Nie mialam z nim stycznosci jesli chodzi o leczenie"po studencku",moze ktos inny z wet.mial i wypowie sie czy sa ulgowe ceny;)

Posted

Ona jest cudna i jak sobie leży spokojnie w porównaniu do tych zdjęć przy budzie , naprawdę śliczna sunieczka miała szczęście że Was spotkała bo uratowałyscie jej zycie.A domek tymczasowy aktualny i czeka.

Posted

MIŁOŚĆ CZYNI CUDA! Wystarczyły dwie doby, aby sunia pokazała jak umie Kochać! O godz 4 w nocy, usiadłam jeszcze obok Niej, zaczełam masować brzuszek i... polizała mnie po ręce. Osłupiałam! Ale to nie wszystko: wstała, pomardała ogonkiem, wylizała mi pysk i tak sie wtuliła w moją szyję, że aż się poryczałam ze wzruszenia:multi: Podeszła do drzwi i dała mi sygnał że coś jej się chce. Ubrałam się i wyszłysmy z domu. Kiedy otworzyłam drzwi od klatki a Ona poczuła zimno, koniec. Zaparła się i nie było mowy żeby sie ruszyła:( Wziełam ją na ręce i wyniosłam na dwór. Szło sprawnie do momentu, kiedy sie zatrzymałam. Sunia widząc, że trzymam smycz i stoję, osłupiona usiadła i czekała na uwiązanie:angryy: . Mówiąć do Niej, że zaraz idziemy do domku i powoli idąc, Foczka grzecznie szła tak blisko mojej nogi że ja chodziłam zygzakiem:lol:
Dwie doby Miłości i to zupełnie inny piesio:multi: Oby tak dalej!
Nawiązując do Żuczka i innych, śmiem stwierdzić że będzie tak samo: spokój, ciepło i miłość zdziałają cuda i te Kochane biedne Psiątka odzyskają radość i ufnosć!