Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, wczoraj zaczepił mnie młody chłopak, szuka swojego psa. Maks zaginął w sobotę w Piasecznie. To kundelek czarny, podpalany, bez ogonka, troche większy od jamnika. Niestety nie wzięłam od niego tel:oops:, ale myślę że w razie ogłoszeń o znalezieniu on się odezwie.
Tak więc jakbyście byli w lecznicy to zwróćcie proszę uwagę czy coś takiego tam nie trafiło.
Dzięki

Posted

[quote name='mru']ale powiedziałaś mu o lecznicy? niech wpada sprawdza :) ja niestety nie wiem co tam nowego jest kurcze :([/QUOTE]

Właśnie mu nie powiedziałam. Zaczepił mnie jak leciałam z dziecmi do przychodni i z tego pośpiechu nie pomyślałam nawet o tel do niego. Powiedziałam żeby rozwiesił ogłoszenia ze zdjęciem i tyle, ehhhh.

Posted

Małego czrnego bez ogonka nie ma w lecznicy. Widziałam 2 nowe psy: miiiix husky; z naciskiem na mix z łapą po starym złamaniu, którego dzięki Idusiek juz udało się zidentyfikowac jako Madoxa, ktory był wydany do adopcji. Wychodzi na to że to adopyjna rodzina wezwała zeby go odłowic :(

I beżowy przemiły kundelek z Borowiny. Jest średniej wielkości (pod kolano). Nawzywa sie Zborek.

Posted

[quote name='beka']Małego czrnego bez ogonka nie ma w lecznicy. Widziałam 2 nowe psy: miiiix husky; z naciskiem na mix z łapą po starym złamaniu, którego dzięki Idusiek juz udało się zidentyfikowac jako Madoxa, ktory był wydany do adopcji. Wychodzi na to że to adopyjna rodzina wezwała zeby go odłowic :(

I beżowy przemiły kundelek z Borowiny. Jest średniej wielkości (pod kolano). Nawzywa sie Zborek.[/QUOTE]

ojeza biedny Madox :/ aaah a skad był? ktos sie nim zainteresuje? :(

Posted

[quote name='beka']Małego czrnego bez ogonka nie ma w lecznicy. Widziałam 2 nowe psy: miiiix husky; z naciskiem na mix z łapą po starym złamaniu, którego dzięki Idusiek juz udało się zidentyfikowac jako Madoxa, ktory był wydany do adopcji. Wychodzi na to że to adopyjna rodzina wezwała zeby go odłowic :([/QUOTE]

A to jakiś ostrowiak?

Posted

[quote name='koosiek']A to jakiś ostrowiak?[/QUOTE]

nie ale ta sama kobieta co miała Madoxa wzięła też bezzębnego Szymka, ale Szymek po wizycie poadopcyjnej wrócił z dziewczynami.
Ida była na tej wizycie i widziała Madoxa

Posted

foty labki

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/czarna_labka/DSCF3262.jpg[/IMG]

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/czarna_labka/DSCF3264.jpg[/IMG]

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/czarna_labka/DSCF3267.jpg[/IMG]

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/czarna_labka/DSCF3271.jpg[/IMG][/CENTER]

[B]i wątek na labach: [/B][url]http://labradory.info/viewtopic.php?p=694246#694246[/url]

Posted

Koosiek, dziewczyny od labków maja 4 domy czekajace w kolejce na psiaki....chyba nie ma co ogłaszac.
Madox mieszka pod nr 33B, a wezwała Ande stała klienta spod nr 36.
Na posesji Madoxa jest dziura w płocie i dlatego psinka ucieka. Włascicie, odczytany z chipa po psa przyjechał i jeszcze musiał zapłacic za pobyt w lecznicy..
może warto tam podjechac za kilka dni i sprawdzic jak psiak?

Koosiek ale jak masz mce przerobowe, to może mozesz pomóc ogłaszac mojego tyczasowego Boba, Bobika- link w podpisie.
ma allegro, alegratke i gumtree

Posted

Aha, w takim razie faktycznie nie ma co robić.

[quote name='beka']Koosiek ale jak masz mce przerobowe, to może mozesz pomóc ogłaszac mojego tyczasowego Boba, Bobika- link w podpisie.
ma allegro, alegratke i gumtree[/QUOTE]

Nie ma sprawy, tylko już w przyszłym tygodniu, bo dla laba wystarczyłyby dwa, trzy ogłoszenia, Bobowi zrobiłabym więcej. Możesz podesłać mi info o nim i najładniejsze zdjęcia na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]?

Posted

to chyba by ła pomyłka, na stronach palucha widziałam ogłoszenia wiec, chyba go szukali (tzn przez dziewczyny od adopcji).
Sasiadka zgłosiła do Andy...problemem jest dziura przez która on wychodzi.

Pikus wrócił w sobotę, bo uciekał panu :(
siedzi na kolonii z Dianką i jeszcze jednym psiakiem. Musze zrobic zdjęcia nowo przybyłym..

Posted

Pikuś, zaraz podpatrzę, który to, szkoda, może potrzebował więcej czasu, a go nie dostał:( tak mi tej Dianki szkoda, nikt nawet o nią nie pytał?

Posted

Pikuś wrócił? o jeża... bo uciekał... no kurde... z takiego powodu oddawać psa... o ja nie moge...
to ja mojego jednego też bym musiała dawno oddać bo idąc tokiem myślenia takich ludzi: za dużo hałasu robi, szczeka na wszystko co się dzieje za płotem... no to chyba dobry powód do zwrotu adopcji, no nie??

ah, a tak na poważnie, szkoda mi go. już mi się pokończyły jego ogłoszenia i nie wznawiałam, myślałam, że to udana adopcja, a tu proszę, po 2-3 tygodniach...
no i Dianka, nadal cisza w jej sprawie??