Atomowka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A czy ta mała ratlerka pójdzie na giełdę w ten week? Chyba nie skoro ona gips ma. Pewnie dopiero po zdjęciu gipsy będzie giełdą zagrożona, czy dobrze myślę? Inga masz jakieś plany co do sunieczki? I czy ją można ogłaszac już? Quote
golf Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Atomowka']A czy ta mała ratlerka pójdzie na giełdę w ten week? Chyba nie skoro ona gips ma. Pewnie dopiero po zdjęciu gipsy będzie giełdą zagrożona, czy dobrze myślę? Inga masz jakieś plany co do sunieczki? I czy ją można ogłaszac już?[/QUOTE] gips pewnie bedzie miala jeszcze kilka tygodni.Poki co mowia ze sie dobrze zrasta. Nie miala jeszcze sterylki.Ma szanse na DT, ale to sie okarze wieczorem, jak rowniez to , czy sie dogada z innymi rezydentami.. To pinczerka, i jest duza szansa ze jest mocno rasowa.Czekam na lepsze zdj i bede Was prosic o pomoc przy ogloszeniach!! Quote
inga.mm Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 musze wiedzieć coś więcej, żeby napisać do ludzików. Golf mi napisała, ze jeszcze chwilę musimy zaczekać. Ciotki, w sygnaturze mam adres na charytatywne allegro. Zajrzyjcie, plizzzz. Mnie q-rwica trzasnęła. Quote
anneve Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witam.Jestem nowa na Dogo,ale czytam Was od dawna.Do rejestracji skłoniła mnie ta biedna ratlerka z nogą w gipsie.Chciałabym prosić o nr telefonu do kogoś,kto mógłby mi udzielić informacji na jej temat.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dada M Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='koosiek']Szprotka jest w Metrze :)[/QUOTE] Nnnoooo, udało się :) Tylko z tego co wiem, na razie dzwonią w jej sprawie jakieś chamidła ;) Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Czyli standardowo, jeśli chodzi o szczeniaki :p M.in. dlatego wolę zajmować się starszymi psami - o wiele mniej głupich telefonów... Quote
inga.mm Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='anneve']Witam.Jestem nowa na Dogo,ale czytam Was od dawna.Do rejestracji skłoniła mnie ta biedna ratlerka z nogą w gipsie.Chciałabym prosić o nr telefonu do kogoś,kto mógłby mi udzielić informacji na jej temat.Z góry dziękuję i pozdrawiam.[/QUOTE] Tę małą "reprezentuje" Golf. Napisz do niej, ale na razie sprawa zdaje się być w zawieszeniu. Ja też czekam na wieści o niej, bo, być może miałabym domek. Jednak, jeśli masz coś konkretnego do zaproponowania, bez ciągania malutkiej po całej Polsce, to oczywiście, oczekujemy propozycji Quote
Dada M Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='koosiek']dlatego wolę zajmować się starszymi psami - o wiele mniej głupich telefonów...[/QUOTE] No tak, tylko w przypadku staruszków często tych telefonów w ogóle brak. Mam 6 staruszków w hotelach - w sprawie 3 nie było żadnego telefonu czy maila, w sprawie pozostałych 3 - było kilka, ale niestety żaden nie zakończył się adopcją. Jak któryś znajdzie w końcu DS, ogłoszę na dogo święto ;) Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Starszy, w sensie już nie szczeniak ;) Staruszka mam tylko jednego i od niedawna, więc nie wiem, jak z tym jest. Z tymi w średnim wieku też jest rożnie, mój pierwszy hotelowicz czekał na dom pół roku, telefony były dwa... Ale za to jaka satysfakcja, jak już do tego swojego domu pojechał :) Quote
inga.mm Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='beka']Ratlerka jest w dt:). Szukamy DS[/QUOTE] świetnie, tylko bez informacji, o które prosiłam niczego nie mogę szukać. Nie mogę też prowadzić żadnych konkretnych rozmów z potencjalnymi domami. Quote
golf Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='inga.mm']świetnie, tylko bez informacji, o które prosiłam niczego nie mogę szukać. Nie mogę też prowadzić żadnych konkretnych rozmów z potencjalnymi domami.[/QUOTE] pinczerka mieszka z kotami i szynszylami.Nie ma zadnych klopotow. Zalatwia sie tylko na spacerach, jest bardzo grzeczna.Co do psow, to narazie nie mam informacji,bo jest tak malutka i z tym gipsem, a DT ma raczej wieksze psy.Sadze jednak ze nie bedzie problemow. ale moze przekaze Ci nr do DT, to sie wszystkiego dowiesz? Quote
inga.mm Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='golf']ale moze przekaze Ci nr do DT, to sie wszystkiego dowiesz?[/QUOTE] o tak, bardzo proszę Quote
pyziokot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='golf']pinczerka mieszka z kotami i szynszylami.Nie ma zadnych klopotow. Zalatwia sie tylko na spacerach, jest bardzo grzeczna.Co do psow, to narazie nie mam informacji,bo jest tak malutka i z tym gipsem, a DT ma raczej wieksze psy.Sadze jednak ze nie bedzie problemow. ale moze przekaze Ci nr do DT, to sie wszystkiego dowiesz?[/QUOTE] buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski Quote
golf Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='pyziokot']buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski[/QUOTE zadna odleglosc do nowego zycia nie jest za duza Quote
pyziokot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='golf'][quote name='pyziokot']buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski[/QUOTE zadna odleglosc do nowego zycia nie jest za duza[/QUOTE] no to jesli nie bedzie chetnych na miejscu/obawiam sie ,ze beda/ to ja jestem chetna na adopcje suni Quote
tripti Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='pyziokot'][quote name='golf'] no to jesli nie bedzie chetnych na miejscu/obawiam sie ,ze beda/ to ja jestem chetna na adopcje suni[/QUOTE] a jaka to część Polski ma być? jak tu na miejscu znajdzie się domek, to możemy Tobie zaproponować innego psiaka podobnych gabarytów i oryginalnego. wyszło na to z cytatu, że to golf jest chętna na adopcję ;) Quote
pyziokot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 kawał drogi-niestety,za Gorzowem Wielkopolskim Quote
inga.mm Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='pyziokot']kawał drogi-niestety,za Gorzowem Wielkopolskim[/QUOTE] czy pyziokot to Elwira? Quote
pyziokot Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='inga.mm']czy pyziokot to Elwira?[/QUOTE] wiedziałam,że się domyślisz! pozdrawiam Quote
tripti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='inga.mm']czy pyziokot to Elwira?[/QUOTE] [quote name='pyziokot']wiedziałam,że się domyślisz! pozdrawiam[/QUOTE] [B]czyli? to dobrze czy źle?[/B] mamy pod Gorzowem Wielkopolskim 16 km w kierunku Poznania suczki dwie kundelki - takie po 5 kg, chudziutkie, rude, mama i młody szczeniak podobny do matki, odłowione w Duczkach pod Wawą, obecnie na dt. Quote
golf Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [URL=http://img695.imageshack.us/i/pinczerka.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/5629/pinczerka.jpg[/IMG][/URL] troche dramatyczne to zdjecie Kruszynki, ale nie mam w tej chwili innego . Zdj juz z DT, co widac po poduszkach. Quote
inga.mm Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='pyziokot']wiedziałam,że się domyślisz! pozdrawiam[/QUOTE] bom intelegentnom dziewczynkom! Quote
Recommended Posts