Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy ta mała ratlerka pójdzie na giełdę w ten week? Chyba nie skoro ona gips ma. Pewnie dopiero po zdjęciu gipsy będzie giełdą zagrożona, czy dobrze myślę?
Inga masz jakieś plany co do sunieczki?
I czy ją można ogłaszac już?

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']A czy ta mała ratlerka pójdzie na giełdę w ten week? Chyba nie skoro ona gips ma. Pewnie dopiero po zdjęciu gipsy będzie giełdą zagrożona, czy dobrze myślę?
Inga masz jakieś plany co do sunieczki?
I czy ją można ogłaszac już?[/QUOTE]

gips pewnie bedzie miala jeszcze kilka tygodni.Poki co mowia ze sie dobrze zrasta.
Nie miala jeszcze sterylki.Ma szanse na DT, ale to sie okarze wieczorem, jak rowniez to , czy sie dogada z innymi rezydentami..
To pinczerka, i jest duza szansa ze jest mocno rasowa.Czekam na lepsze zdj i bede Was prosic o pomoc przy ogloszeniach!!

Posted

musze wiedzieć coś więcej, żeby napisać do ludzików. Golf mi napisała, ze jeszcze chwilę musimy zaczekać.

Ciotki, w sygnaturze mam adres na charytatywne allegro. Zajrzyjcie, plizzzz. Mnie q-rwica trzasnęła.

Posted

Witam.Jestem nowa na Dogo,ale czytam Was od dawna.Do rejestracji skłoniła mnie ta biedna ratlerka z nogą w gipsie.Chciałabym prosić o nr telefonu do kogoś,kto mógłby mi udzielić informacji na jej temat.Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted

[quote name='koosiek']Szprotka jest w Metrze :)[/QUOTE]

Nnnoooo, udało się :)
Tylko z tego co wiem, na razie dzwonią w jej sprawie jakieś chamidła ;)

Posted

[quote name='anneve']Witam.Jestem nowa na Dogo,ale czytam Was od dawna.Do rejestracji skłoniła mnie ta biedna ratlerka z nogą w gipsie.Chciałabym prosić o nr telefonu do kogoś,kto mógłby mi udzielić informacji na jej temat.Z góry dziękuję i pozdrawiam.[/QUOTE]

Tę małą "reprezentuje" Golf. Napisz do niej, ale na razie sprawa zdaje się być w zawieszeniu. Ja też czekam na wieści o niej, bo, być może miałabym domek. Jednak, jeśli masz coś konkretnego do zaproponowania, bez ciągania malutkiej po całej Polsce, to oczywiście, oczekujemy propozycji

Posted

[quote name='koosiek']dlatego wolę zajmować się starszymi psami - o wiele mniej głupich telefonów...[/QUOTE]

No tak, tylko w przypadku staruszków często tych telefonów w ogóle brak.
Mam 6 staruszków w hotelach - w sprawie 3 nie było żadnego telefonu czy maila, w sprawie pozostałych 3 - było kilka, ale niestety żaden nie zakończył się adopcją. Jak któryś znajdzie w końcu DS, ogłoszę na dogo święto ;)

Posted

Starszy, w sensie już nie szczeniak ;) Staruszka mam tylko jednego i od niedawna, więc nie wiem, jak z tym jest. Z tymi w średnim wieku też jest rożnie, mój pierwszy hotelowicz czekał na dom pół roku, telefony były dwa... Ale za to jaka satysfakcja, jak już do tego swojego domu pojechał :)

Posted

[quote name='beka']Ratlerka jest w dt:). Szukamy DS[/QUOTE]

świetnie, tylko bez informacji, o które prosiłam niczego nie mogę szukać.
Nie mogę też prowadzić żadnych konkretnych rozmów z potencjalnymi domami.

Posted

[quote name='inga.mm']świetnie, tylko bez informacji, o które prosiłam niczego nie mogę szukać.
Nie mogę też prowadzić żadnych konkretnych rozmów z potencjalnymi domami.[/QUOTE]

pinczerka mieszka z kotami i szynszylami.Nie ma zadnych klopotow.
Zalatwia sie tylko na spacerach, jest bardzo grzeczna.Co do psow, to narazie nie mam informacji,bo jest tak malutka i z tym gipsem, a DT ma raczej wieksze psy.Sadze jednak ze nie bedzie problemow.
ale moze przekaze Ci nr do DT, to sie wszystkiego dowiesz?

Posted

[quote name='golf']pinczerka mieszka z kotami i szynszylami.Nie ma zadnych klopotow.
Zalatwia sie tylko na spacerach, jest bardzo grzeczna.Co do psow, to narazie nie mam informacji,bo jest tak malutka i z tym gipsem, a DT ma raczej wieksze psy.Sadze jednak ze nie bedzie problemow.
ale moze przekaze Ci nr do DT, to sie wszystkiego dowiesz?[/QUOTE]
buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski

Posted

[quote name='pyziokot']buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski[/QUOTE

zadna odleglosc do nowego zycia nie jest za duza

Posted

[quote name='golf'][quote name='pyziokot']buuuu to ja raczej szans nie mam na ratlerkę,,bo trzeba by ja ciągać przez pół Polski[/QUOTE

zadna odleglosc do nowego zycia nie jest za duza[/QUOTE]
no to jesli nie bedzie chetnych na miejscu/obawiam sie ,ze beda/
to ja jestem chetna na adopcje suni

Posted

[quote name='pyziokot'][quote name='golf']
no to jesli nie bedzie chetnych na miejscu/obawiam sie ,ze beda/
to ja jestem chetna na adopcje suni[/QUOTE]

a jaka to część Polski ma być?
jak tu na miejscu znajdzie się domek, to możemy Tobie zaproponować innego psiaka podobnych gabarytów i oryginalnego.
wyszło na to z cytatu, że to golf jest chętna na adopcję ;)

Posted

[quote name='inga.mm']czy pyziokot to Elwira?[/QUOTE]

[quote name='pyziokot']wiedziałam,że się domyślisz!
pozdrawiam[/QUOTE]

[B]czyli? to dobrze czy źle?[/B] mamy pod Gorzowem Wielkopolskim 16 km w kierunku Poznania suczki dwie kundelki - takie po 5 kg, chudziutkie, rude, mama i młody szczeniak podobny do matki, odłowione w Duczkach pod Wawą, obecnie na dt.

Posted

[URL=http://img695.imageshack.us/i/pinczerka.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/5629/pinczerka.jpg[/IMG][/URL]
troche dramatyczne to zdjecie Kruszynki, ale nie mam w tej chwili innego .
Zdj juz z DT, co widac po poduszkach.