Kiłi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202']oojś tam... nie bojaj :evil_lol: przecie to najsłodsze psiuny na świecie :loveu: Z taką paszczą?? Słodkie?? ;):evil_lol::diabloti: :eviltong: Quote
ferraribox Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu:Pozdrowienia od licznej rodzinki! Mizianko dla Bimberka:lol: Quote
mar....ka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Cześc Juleńko, ode mnie również mizanko dla Imbirka!!! Quote
gosikf & dogs Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 hey imbirku!!! pozdrów pańcie:loveu: Quote
Imbirka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witajcie:multi::multi::multi::multi: jestem, ale zaczęły mi się szkolenia:placz: i nie mam czasu już na nic:roll: Quote
basia2202 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cześć Juluś :loveu: cześć Bimbuś :loveu: ale będziesz wyszkolona... uu.. kochana ;) :evil_lol: buziolee!!:loveu: P.S. chciałam tu ino tylko poinformować, że Zuzanka waży już tyle, co Twój Bimbero - 30 niewielkich kilogramków hehe :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czesc nie majaca na nic czasu Bimbrowa mamusiu :loveu: Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Helloł:multi::multi::multi::multi: boszsz, byle szybciej do weekendu:roll::cool3: znowu pokradnę foteczki od Basi, bo coś mam straszne zaległości w kradziejstwach:diabloti::diabloti::diabloti: komentarze Basiowe też kopiuję:loveu: no to teraz kolejna porcja FOTEK BIMBROWO-ZUZKOWO-TYŚKOWYCH :smile: dziś niedużo... bo nie mam siły... ciąg dalszy nastapi:smile: [SIZE=2]wariactwa Zuzki z Bimbrem... po prawie 3-godzinnym spacerze, kolejne 3 godziny wariowali w domu u Bimbra:cool3: :diabloti: Zuzka dała mu czasem odpocząć ze 3 minuty... i wtedy wchodziła na głowę Tysiowi :lol: no to początek domowego szaleństwa - Bimber i Zuzanka:smile: siłowanie.... podgryzanie...;-) czasem baran buc :evil_lol: jakiś dziwny taniec... :cool3: ciekawe... cóż to za kroki :diabloti: ciekawe, jak smakuje Zuzki obróżka :cool3: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zuzka, zaraz Cię capnę zębolami :evil_lol: albo ja Ciebie Bimbero :diabloti: (Tyś lekko zmieszany, co to się tu działo... :roll: :razz:) Zuzkowy pańcio i dwa wariaty znowu w jakimś tańcu :evil_lol: Tyś: bossszzz... żałość nad żałościami...:cool3: jak można być takimi krejzolami :cool3: :evil_lol: :diabloti: Bimbrowi nadal podobują się Zuzkowe białe końcówki :diabloti: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Bimber, powiem Ci coś na uszko ;-) mów głośniej, bo nie słyszę :cool3: no ale o co chodzi? :razz: przecie jesteśmy całkiem normalni :evil_lol: :diabloti: szaleństwa ciąg dalszy... aaaa... mam Cie Zuzaaa :cool3: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no jakie przytulaski :cool3: :loveu: chowamy się pod stół ;-) dwa głupole chciały poprzestawiać kwiatki u Bimbrowej :evil_lol: Zuza: Bimber, masz 2 minuty, żeby odsapnąć :eviltong: ja pomęczę chwilkę Tyśka:evil_lol: (biedny Tysio... by se pospał... :cool3: ale nie było mu dane :diabloti:) Tyś uwolnił się od Zuzki :razz: za to Bimbero miał szansę się przekonać, że Zuzka to pies mordercaaaa :cool3: łokrutnyyy... przełokrutnyyy :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: (nasza malutka;-) kochana;-) diablica :evil_lol::diabloti:) C.D.N. .... Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 FOTY BIMBROWO-ZUZKOWO-TYŚKOWE - C.D. :p Bimber chciałby poleżeć chwilę... ale nie poleży :eviltong: Tysio, zmęczony bidulo, śpiumkał już troszkę ;-) Bimbero odpoczywający... C.D.N. Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :razz:...o masz a ta nadal pracuje ......IMBIRECZKOWA :hand: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1068.jpg Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 i nawet Zuza odpoczywająca :evil_lol: toż to niewiarygodne!! :diabloti: synuś wpatrzony w mamusię :diabloti: :loveu: kolejna chwila relaksu dla Imbirka:smile: Zuzka padnięta? :razz: nie może być...:evil_lol: 2 leżące wariaty:smile: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 "ech... ale ciężkie to życie" :evil_lol: :diabloti: Bimbero poprawia sobie fryzurę z tyłu :eviltong: :lol: ciocię Tyśkową też trzeba pomęczyć :evil_lol: no to.. na kolankaaaa!! :diabloti: Tysio zazdrosny... :cool3: bo to jego kolanka przecie ;-) wciskamy się i zaczepiamy też ciocię Bimbrową:smile: ciuciubabka :evil_lol: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 zjem Cię, ciociu Tyśkowa :cool3: Tysio: wujciu Zuzkowy.. podziel się posiłkiem :diabloti: :evil_lol: no i synunio maleńki u mamusi na kolankach... kruszynka nasza :loveu: przytulaski z ciocią Bimbrową :p i jeszcze buzi buzi chcę :cool3: :loveu: CIĄG DALSZY NASTĄPI:smile: Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tysieniek kocha też ciocię Bimbrową :loveu: o nieee.. tylko nie okulary!! :crazyeye: :eviltong: ciotka nie rób mi obciachu :cool3: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tyś: koocham Cię mamuś! :loveu::loveu::loveu: ciąg dalszy wariactw dwóch krejzoli :evil_lol: czyli Zuza i Imbirek :smile: dwa wariaty nie próżnują :evil_lol: :diabloti: dwa przyczajone... czajniki :evil_lol: i Bimbero dziabnięty przez Zuzkę :diabloti: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 oni są niezmordowani!! :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tutaj Zuza wpatrzona w Tyś...kie :evil_lol: i Tyś wpatrzony w Zuzkę :p Quote
basia2202 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hej Julcia:cool3: pięknie podkradłaś:diabloti: spotkajmy się znowu, bo Ci się zaraz skończą fotki do kradnięcia :evil_lol: ależ mam dziś zasuw:placz: przyjdź do mnie popracować:diabloti: całuski dla Bimberka:loveu: Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hejka:multi::multi::multi::multi: założenie butów 30 sek. - spacer do lokalu wyborczego 600 sek. - oddanie glosu 120 sek. - ujrzenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach [SIZE=5]BEZCENNE :p :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts