Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Agniest']dzień doberos los Bimberos :multi: kradziejstwo jak najbardziej udane - fotki super :loveu: (niektórzy to mają szczęście w życiu - dwa kliknięcia myszką i tyle pięknych fotek na wątku :evil_lol: :diabloti:) a te wcześniejsze to przecież sama wstawiałam:cool3: [quote name='madzia i medor']Wow, ale żeś zaszalała - mamunia jest z Ciebie dumna:loveu: Nie ważne, że to ukradzione:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiedziałam:p [quote name='Alicjarydzewska']ja już 2 kawusię .....piffko rano odpada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to piffko to tak na zaś.... jak Ci się troić zacznie:diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Imbir1']a te wcześniejsze to przecież sama wstawiałam:cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiedziałam:p bo to piffko to tak na zaś.... jak Ci się troić zacznie:diabloti: to se piffko na wieczór schowam ;) Quote
zuzolandia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 fujjjjjjjjj z ranca sie pifffem raczyc toz to zbrodnia ;-) heeheheheh witanko i pozdrawianko!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to se piffko na wieczór schowam ;) tak myślałam, na wieczór bedzie w sam raz, bo chyba kolejną porcję fotek uda mi się ukraść:diabloti:;) [quote name='zuzolandia']fujjjjjjjjj z ranca sie pifffem raczyc toz to zbrodnia ;-) heeheheheh witanko i pozdrawianko!!!!!!!!!! a kto się raczy?:cool3: chowamy na zaś:p Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 heloł Julcia:multi: snilas mi sie dzisiaj :mdleje: hahaha Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Imbir1 napisał(a):tak myślałam, na wieczór bedzie w sam raz, bo chyba kolejną porcję fotek uda mi się ukraść:diabloti:;) no i Ci się nie udało :razz: bo mnie nie było :diabloti: ale przybądź dzisiaj:loveu: witaaankoooo środowe popołudniowe Bimbry!! :multi: mizianko dla naszego amanta :cool3: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 why Was tu nie ma? :roll: gdzie Wy Bimbry??:cool3: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Helloł, jestem:roll: poszłam wczoraj wcześnie spać bo mnie głowa napieprzała, ale nic mi to nie dalo bo mnie dzisiaj dalej napier.....:placz: Basia fotki widziałam, uśmiałam się, idę do Ciebie je ukraść:p:loveu: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :multi::multi::multi:witanko Imbirkowe..... to teraz wiem dlaczego mi się nie troiło ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dziś mnie chcesz pogrążyć ;) Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no to zaczynam kradziejstwo od Basi :loveu::p FOTKI ZUZKOWO-TYŚKOWO-BIMBROWE - c.d. :smile: ciotka Bimbrowa, rzucisz mi kamyczka? :multi: jestem gotowa, rzucaj :cool3: rzuciłaś już? bo nie zauważyłam momentu... :evil_lol: Bimbero też nie zauważył:evil_lol: Bimber i Zuzka C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 noo... rzucaj jezcze raz, teraz nam się uda:smile: no już... czekamy... dawaj :eviltong: to było już, czy jeszcze nie? :cool3: Bimber: Zuzka, na co Ty czekasz? :cool3: to już po ptakach... już rzuciła :evil_lol: ech.. znowu nie widziałam, kiedy:roll: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 może jeszcze raz rzucimy? ;-) widoczek:smile: Tyś: co tam masz, ciocia Zuzkowa? :cool3: ja też coś chcę :eviltong: teraz będzie sesja Tysia z Zuzką (Bimber miał chwilę na odpoczynek ;-) ) C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 złapałam Cię Tysiek :multi: ja też Cię złapię Zuza :evil_lol: no to ja Ciebie w ucho ugryzę :eviltong: no daaawaj uchola :cool3: nie, nie dam... Ty daj swojego :evil_lol: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tysiek, a co ty przyczajonego tygrysa udajesz? :eviltong: :evil_lol: dwa zapaśniki :evil_lol: chwilka przerwy... i znowu wariaty głupieją :evil_lol: Tyś leżący, podgryzający Zuzolkę :lol: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dawaj Zuzka, siłujemy się :p ehheeehe.. wywaliłeś się :evil_lol: Tyś: wielkie mi rzeczy... :cool3: Ty też leżysz:eviltong: Zuzka: a teraz Ty.. pewnie się wypaprzesz :eviltong: a tutaj co? :cool3: Tyś tarzajacy się w mokrej ziemi (z obornikiem? :cool3:) jak dobrze, że mamunia dopiero co synusia kąpała :evil_lol: :diabloti: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dawaj Tysiek, biegamy dalej;-) patrz Bimber, coś dostaniemy:p jakiś pan na koparko-traktorku:cool1: przerwa na picie C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 noo.. to teraz Tyś odpoczywa... i Zuzka męczy Imbirka :evil_lol: dwa krejzole:lol: brykanie na całego :evil_lol: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ej ej Bimber... nie podgryzaj mnie po łapach:cool3: berek;-) i znów się wariaty siłują:smile: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no patrz Bimber... znowu Cię wywaliłam :evil_lol: :diabloti: Bimber: ha! a teraz ja Cię wywalę :cool3: taa.. jasssnee... chciałbyś :lol: Bimber: udami się... na pewno mi się uda :evil_lol: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zuzka: eheś :cool3: i kto tu znowu jest wywalony? :evil_lol: będę ciągle próbował... dam radę... :cool3: oj Bimbero.. ja się nie dam tak łatwo ;-) haa!! zjem Cięęę!! :diabloti: no nie mogę, chłopieeee :evil_lol: znowu leżysz :evil_lol: który to już raz? :cool3: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 co tam wąchasz Zuzka?:cool3: niee no.. Biiimber.. ile razy można się przewrócić? :cool3: :evil_lol: znowu Cię pokonałam! :diabloti: o matko.. Zuzka nie łaskotaj :lol: już nie mogę... :lol: zamaskowana Zuzka:cool3: C.D.N. Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 i znowu... Tyś z zamaskowanymi nogami, a za nim zamaskowana (?) :razz: Tyśkowa :evil_lol: znowu przerwa na picie:smile: i ciocia Bimbrowa z dwoma groźnymi brytanami :diabloti: CIĄG DALSZY JUŻ WKRÓTCE :p NASTĘPNA SERIA BĘDZIE ZE ZDJĘCIAMI W DOMU U BIMBROWEJ: 2 WARIATY BIMBER I ZUZKA ORAZ JEDEN ŚPIĄCY TYSIO ;-) Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To Zuzka dwóch chłopaków zajeździła...?:evil_lol: Jakbym widziała moją Paskudę;)... Quote
Recommended Posts