Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

basia2202;8048131[B napisał(a):
]Alu.. 3???:cool3: pomijam fakt, że piesów będzie co najmniej.. 5;) ale... zdjęcia w blogasach minimum 4-ech :eviltong: musisz jutro więcej pić - 3 to za mało :diabloti::diabloti::diabloti:

:placz::placz::placz:IMBIRKA powiedziala mi że nie mogę wypić 4 paku bo 1 cza na ściepe dla Effci zostawić :placz::placz::placz:więc wypiłam 1 dziś a 3 mam na jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty mnie tu do złego namawiasz

Posted

Helloł, helloł, helloł:multi::multi::multi::multi::multi:
zostałam dzisiaj ściągnięta z łóżka o strasznie wczesnej godzinie - kilka minut po 7 rano:placz:, Bimbra od rana roznosiła energia:cool3: zaliczyliśmy dłuuugi spacerek w parku i zakupy i zmarzliśmy strasznie bo tylko "0" stopni u nas:roll:.
Mam nadzieję, ze pogoda taka utrzyma się do 15-stej, czyli do umówionego spacerku:cool3:

[quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0243-1.jpg
buahahahah Imbirek mial ochote na BANANA:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
darł ryja na tego banana równo:cool3:, wszyscy mieli z niego nizły ubaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Effcia, jesteś dzisiaj czy nie?:cool3:

Posted

c.d.:loveu:

poznałem nową koleżankę:loveu:

Alutka, pij piffko i trzymaj kciukasy za udany spacerek:cool3: Nie wiem czy Effcia będzie, więc z tym jednym piffkiem się jeszcze wstrzymaj:diabloti::diabloti::diabloti:;););)

Posted

[quote name='Imbirka']
Alutka, pij piffko i trzymaj kciukasy za udany spacerek:cool3: Nie wiem czy Effcia będzie, więc z tym jednym piffkiem się jeszcze wstrzymaj:diabloti::diabloti::diabloti:;););)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:u nas nawet z raneczka tak ladnie nie było ....zimno straszecznie i coś ma zamiar spaść :placz:....
Fotaski :loveu::loveu::loveu:

z piffkiem mus się wstrzymać ;)...bo teraz prze 2 kawie siedzę :roll:
zaciskam :kciuki:za pogodę na spaceros:multi:

Posted

oo.. następna się przemieniła :roll: :evil_lol:
witaj przepoczwarzona Juluś :multi: :diabloti:yy.. Imbirko znaczy się :eviltong:

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:IMBIRKA powiedziala mi że nie mogę wypić 4 paku bo 1 cza na ściepe dla Effci zostawić :placz::placz::placz:więc wypiłam 1 dziś a 3 mam na jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty mnie tu do złego namawiasz

do jakiego złego :cool3: trza było kupić 6pak :eviltong: i 2 dla Effci zostawić:) to dopiero byłby geścik ;) :evil_lol:

pogodę mamy nienajgorszą.. oby nie padało... oby nie padało...:roll:
bateryje naładowane... jeszcze kartę wyczyszczę i siup na widzew:)

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:u nas nawet z raneczka tak ladnie nie było ....zimno straszecznie i coś ma zamiar spaść :placz:....
Fotaski :loveu::loveu::loveu:

z piffkiem mus się wstrzymać ;)...bo teraz prze 2 kawie siedzę :roll:
zaciskam :kciuki:za pogodę na spaceros:multi:

echhhh, ładnie było, teraz się już zachmurzyło:cool3::cool3::cool3: rety, byle by tylko nie padało:roll: trzymaj mocno kciukasy:p
no kawka z piffkiem nie idzie w parze, reszte dnia pewnie spędziłabym na sikaniu:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']oo.. następna się przemieniła :roll: :evil_lol:
witaj przepoczwarzona Juluś :multi: :diabloti:yy.. Imbirko znaczy się :eviltong:

do jakiego złego :cool3: trza było kupić 6pak :eviltong: i 2 dla Effci zostawić:) to dopiero byłby geścik ;) :evil_lol:

pogodę mamy nienajgorszą.. oby nie padało... oby nie padało...:roll:
bateryje naładowane... jeszcze kartę wyczyszczę i siup na widzew:)

taaaaa, z poczwarki zrobił się ze mnie motylek:loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti:
no i cały czas mam nadzieję, ze padać nie będzie:cool3::cool3::cool3:
[quote name='basia2202']aaaa... zdjęcia parkowe jesienne Bimbrowe siupeeer :loveu:
nooooo, sprawdzałam naładowane bateryjki i pustą kartę:diabloti:
[quote name='caroolcia']cześć Imbirki:multi:

ale piękne zdjęcia jesienne :p a co to za psiak z Imbirkiem???

Mnie Burbek też rano obudził - od 4 piscał :-o

chyba się chłopina też przeziębiła :shake:
Helloł:multi:
to nowa koleżanka - 11-sto m-czna sunia mix kaukaza - Sara:loveu:

a Imbirchyba zobaczył za oknem rano słoneczko i zaczął się tak kręcić w łóżku, że wreszcie musiałam się ruszyć:cool3::evil_lol:

Posted

Jesteśmy już po spacerku:loveu: Imbir przeprosił miskę i wreszcie zjadł i teraz sobie słodko śpi i chrapie:diabloti::loveu::loveu::loveu:

no to lecimy z foteczkami:p

Posted

:loveu:

i na dzisiaj już koniec:cool3:, a teraz idę się wygrzać w wannie z gorącą wodą:cool3:

Dziękujemy Wszystkim za udany spacerek i niech żałują Ci, co ich nie było:p:eviltong::diabloti: