Klaudia:-) Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie no te zdjęcia są powalające,a minke Imbirka w kagańcu mam przyjemność podziwiać na żywo i wylgląda to jeszcze zabawniej. Quote
Bodziulka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :evil_lol: żeby tak psa kagańcem męczyć :mad: :loveu: Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cioteczko czasami trzeba, żeby pańcia mandaciku nie zarobiła:lol: :lol: :lol: Dzisiaj jak wracałyśmy z wystawy z ciocią Klaudią też nas jeden pan namawiał do zdjęcia kagańca psu ale pan był troszkę:drink1: i nie mogłyśmy się od niego odczepić Quote
Klaudia:-) Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ten facet,a raczej faceci byli tragiczni i tylko błagałam,żeby nie chcieli tarmosić tak Miki jak Imbirka. Bo on to znosił cierpliwie i jeszcze się cieszył,ale moja wątpie,żeby była tak cierpliwa przy tym co oni robili. A Julia zapomniałaś,że chcieli kryć swoją suke Imbirem. Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A no własnie, ja starałam się delikatnie, że "nie, dziękuję", a Klaudia niewiele myśląc wypaliła "przecież on jest wykastrowany", no i panowie zakończyli temat krycia, a jakie mieli miny:evil_lol: :diabloti: :lol: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hehe, no to widzę przygody wspaniałe. A oto fotki Imbirka z dzisiejszej ystawki: Quote
Aganiok Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Imbir1 napisał(a):A no własnie, ja starałam się delikatnie, że "nie, dziękuję", a Klaudia niewiele myśląc wypaliła "przecież on jest wykastrowany", no i panowie zakończyli temat krycia, a jakie mieli miny:evil_lol: :diabloti: :lol: no tak, mężczyźni wyraźnie nie lubią tego tematu :evil_lol: :megagrin: :roflt: Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :loveu: Moje kochanie jaką ma powazną minkę:lol: Byłem bardzo przejęty całą sytuacją:lol: :evil_lol: Ciocia Bell dziękujemy:lol: No tak, kastracja dla mężczyzn to strasznie poważna sprawa Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Imbir1 napisał(a)::loveu: Moje kochanie jaką ma powazną minkę:lol: Byłem bardzo przejęty całą sytuacją:lol: :evil_lol: Ciocia Bell dziękujemy:lol: alez to ja dziękuje za to, że Imbirek zaszczycił pamięć mojego aparatu swoja obecnością:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 kastracja :razz: hehehe kiedyś przetestuję ten temat na wstawionych kolegach :p :diabloti: A Imbirek wygląda cudnie i z pewnością jest 100% bokserem, a na co komu papier? a właściwie to papier ma - adopcyjny ze schroniska :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Imbirek jaki smutny w tym kagańciu... :cool3: :shake: Nie wiedziałam, ze Imbir będzie kiedyś podbijał wystawki :angel: :multi: ;-) Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pierwszy krok w tym kierunku zrobiony:evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='bellatriks'] ulalaaaaaa:cool3: super zdiatko :D Quote
teqquila Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no z tym ze jest kastrowany to mi tez sie przydalo :P:d pan chcial swoja suke pokryc :P !! no na wystawie bylo duo roznych komentarzy czy to bo bo boksery czy ten wiekszy to inna ?? hehe mial nie zla minke :D Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ci sędziowie co siedzieli do nas tyłem??? Też mieli problem co to za rasa Tysio???:evil_lol: :lol: Quote
teqquila Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ah ten Tysio no jakie problemy sprawia :D a ja mam zdjecie Imbira z zajec agility :) teraz widac postepy wystarczy zobaczyc ja skacze jak profesjonalista Quote
Imbirka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No moje potargane śliczności:loveu: :loveu: :loveu: a jaka minka przejęta:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy ciocia teqquila:lol: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='teqquila'] uuułaaaaaaaaa zaraz ktos nam odleci :D:multi: Quote
Medorowa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='teqquila'] No, no Imbirek pierwsza klasa:cool3: ale ten psiak ma teraz dobrze, normalnie brak mi słów podziwu:multi: Ale zazdroszczę wam tych treningów agillity, to musi być super zabawa z psem:roll: :roll: Quote
Aganiok Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Leć Imbir, leć.... :evil_lol: śliczny rozbrykany pysiol :loveu: Quote
bellatriks Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ol jea!:multi: Imbircio wystartował!:evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dotarliśmy wreszcie do domu po całodziennym pobycie na działace:lol: :lol: :lol: Imbir miał tyle nowych wrazeń. Najpierw trzeba było zapoznać z 2 suniami rezydentkami, później dopadło do niego dwóch chłopców bliźniaków w wieku 4,5roku, którzy nie mogli sie od niego odkleić, a Imbir ze stoickim spokojem znosił wszystko, a na sam koniec był spacer i polowanko na zająca:evil_lol: :lol: Biedny szarak nie wiedział w którą stronę ma uciekać:lol: Najpierw zobaczył go Imbir, a później 2 sunie. Pościg był długi po polach i w tumanach kurzu. Zrobiło mi się gorąco bo psy pyło widać już tylko w postaci punktów w oddali. Niestety wróciły bez szaraka:evil_lol: :lol: No a teraz Imbir robi to co zwykle po pasjonującym dniu:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Ale Ty masz szczęscie Imbir, że Julia się w Tobie zakochała :loveu: Założę się, ze z Aza tez chętnie "polowałby" na zajace :evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: No no nie ma to jak małe polowanko przed snem:evil_lol: Aza napewno szybko złapałaby bakcyla:evil_lol: Quote
Recommended Posts