Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Cioteczko czasami trzeba, żeby pańcia mandaciku nie zarobiła:lol: :lol: :lol:
Dzisiaj jak wracałyśmy z wystawy z ciocią Klaudią też nas jeden pan namawiał do zdjęcia kagańca psu ale pan był troszkę:drink1: i nie mogłyśmy się od niego odczepić

Posted

Ten facet,a raczej faceci byli tragiczni i tylko błagałam,żeby nie chcieli tarmosić tak Miki jak Imbirka. Bo on to znosił cierpliwie i jeszcze się cieszył,ale moja wątpie,żeby była tak cierpliwa przy tym co oni robili. A Julia zapomniałaś,że chcieli kryć swoją suke Imbirem.

Posted

A no własnie, ja starałam się delikatnie, że "nie, dziękuję", a Klaudia niewiele myśląc wypaliła "przecież on jest wykastrowany", no i panowie zakończyli temat krycia, a jakie mieli miny:evil_lol: :diabloti: :lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
A no własnie, ja starałam się delikatnie, że "nie, dziękuję", a Klaudia niewiele myśląc wypaliła "przecież on jest wykastrowany", no i panowie zakończyli temat krycia, a jakie mieli miny:evil_lol: :diabloti: :lol:

no tak, mężczyźni wyraźnie nie lubią tego tematu :evil_lol: :megagrin: :roflt:

Posted

:loveu: Moje kochanie jaką ma powazną minkę:lol: Byłem bardzo przejęty całą sytuacją:lol: :evil_lol: Ciocia Bell dziękujemy:lol:

No tak, kastracja dla mężczyzn to strasznie poważna sprawa

Posted

Imbir1 napisał(a):
:loveu: Moje kochanie jaką ma powazną minkę:lol: Byłem bardzo przejęty całą sytuacją:lol: :evil_lol: Ciocia Bell dziękujemy:lol:

alez to ja dziękuje za to, że Imbirek zaszczycił pamięć mojego aparatu swoja obecnością:evil_lol:

Posted

kastracja :razz: hehehe kiedyś przetestuję ten temat na wstawionych kolegach :p :diabloti:

A Imbirek wygląda cudnie i z pewnością jest 100% bokserem, a na co komu papier? a właściwie to papier ma - adopcyjny ze schroniska :evil_lol:

Posted

no z tym ze jest kastrowany to mi tez sie przydalo :P:d pan chcial swoja suke pokryc :P !! no na wystawie bylo duo roznych komentarzy czy to bo bo boksery czy ten wiekszy to inna ?? hehe mial nie zla minke :D

Posted

[quote name='teqquila']

No, no Imbirek pierwsza klasa:cool3:
ale ten psiak ma teraz dobrze, normalnie brak mi słów podziwu:multi:
Ale zazdroszczę wam tych treningów agillity, to musi być super zabawa z psem:roll: :roll:

Posted

Dotarliśmy wreszcie do domu po całodziennym pobycie na działace:lol: :lol: :lol: Imbir miał tyle nowych wrazeń. Najpierw trzeba było zapoznać z 2 suniami rezydentkami, później dopadło do niego dwóch chłopców bliźniaków w wieku 4,5roku, którzy nie mogli sie od niego odkleić, a Imbir ze stoickim spokojem znosił wszystko, a na sam koniec był spacer i polowanko na zająca:evil_lol: :lol: Biedny szarak nie wiedział w którą stronę ma uciekać:lol: Najpierw zobaczył go Imbir, a później 2 sunie. Pościg był długi po polach i w tumanach kurzu. Zrobiło mi się gorąco bo psy pyło widać już tylko w postaci punktów w oddali. Niestety wróciły bez szaraka:evil_lol: :lol: No a teraz Imbir robi to co zwykle po pasjonującym dniu:lol: