Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

i w realu tez :P jest oczkiem cioteczek :) no dobra to ja juz nie bede powtarzac slow ze Imbirek trafil na najlepsza pania pod sloncem <i oczywiscie na cioteczketeqquili > :)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

To braciszek czy kuzyn? :evil_lol:
Byłam dzisiaj w Kundelku. :-( Jest nowa bokserka, troche zabiedzona, ma jakies guzy na skorze i w ogole jakby katar ma... Mimo to jest bardzo pogodna, daje łapcie, siada i łapczywie chwyta każdy smaczek, a nawet szuka po kieszeniach. Jest bardzo sympatyczna, domaga sie kontaktu z człowiekiem, ktos ją użył nie raz na szczeniaki (ma naciagniete sutki). Z psami sie tez dogaduje. Ma ok. 6 latek. Jak ktoś mógł ją tak skrzywdzic. :-(

Posted

gonia kuzyn czyli brat cioteczny jak kto woli:loveu: :lol:
ciocia bell ty już tak rospieściłaś Imbirka, że jak cię widzi to staje w odpowieniej pozycji i nastawia się do głaskania:loveu: :lol:

gonia będziesz bokserce zakładać wątek? jak tak to podaj link, następna nieszczęśliwa sunieczka skrzywdzona przez człowieka:angryy: :placz:

Posted

Imbir1 napisał(a):

ciocia bell ty już tak rospieściłaś Imbirka, że jak cię widzi to staje w odpowieniej pozycji i nastawia się do głaskania:loveu: :lol:

hehe... odruch warunkowy:cool3: :multi: :evil_lol: :buzi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
gryzę sobie piłeczkę...:loveu:

zmęczyłem się, muszę troszkę odpocząć:loveu:

ojejku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no Imbirku moj śpioszku, masz buziaczki od cioci Bell :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Na tym wątku wszystkie osoby zainteresowane naszymi losami są mile widziane:lol: Witamy nową coteczkę Imbirka, a może jakieś zdjęcie braciszka Medorka.:lol: Dziękujemy za słowa uznania:lol:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Julia ciagle czekamy na nowe fotki młodego.

mam chwilową przerwę, czyli brak aparatu, te są z zeszłego tygodnia to przecież są nowe ;) dla was bo ich jeszcze nie widzieliście:evil_lol: :diabloti:

Posted

Bodziulka napisał(a):
co za minka :megagrin:

P.S jutro tą mordkę wyściskam :D

no ja myślę:lol: :evil_lol:

ciocia teqquila dziękujemy bardzo :buzi: , dopiero dotarliśmy do domciu:lol:
bilety już kupione i jedziemy jutro podbijać Warszwę:lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no ja myślę:lol: :evil_lol:

ciocia teqquila dziękujemy bardzo :buzi: , dopiero dotarliśmy do domciu:lol:
bilety już kupione i jedziemy jutro podbijać Warszwę:lol: :evil_lol:

miejmy nadzieję, ze ufotkujecie to podbijanie Wawki:cool3:

Posted

Witam, Warszawę podbiliśmy (prawie):cool3: :lol: :evil_lol: , a zainteresowanych zapraszamy TUTAJ do obejrzenia zdjęć z W-wy

Dzisiaj zaliczyliśmy przymusową kąpiel, bo tak się ładnie pooblepiałem gliną na spacerku że lepiej nie mówić. Imbirek poczuł wiosnę i zaliczył małe tarzanko na zaaoranym mokrym polu:mad: . Teraz się suszymy:loveu: :lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Na tym wątku wszystkie osoby zainteresowane naszymi losami są mile widziane:lol: Witamy nową coteczkę Imbirka, a może jakieś zdjęcie braciszka Medorka.:lol: Dziękujemy za słowa uznania:lol:

Niestety narazie nie mam możliwości wstawienie zdjęć mojego Medzia:placz: :placz:
Ale mieliście fajne spotkanie, (pomimo pogody), tylko pozazdrościć:razz: :multi:

Posted

[quote name='Imbir1']Witam, Warszawę podbiliśmy (prawie):cool3: :lol: :evil_lol: , a zainteresowanych zapraszamy TUTAJ do obejrzenia zdjęć z W-wy

Dzisiaj zaliczyliśmy przymusową kąpiel, bo tak się ładnie pooblepiałem gliną na spacerku że lepiej nie mówić. Imbirek poczuł wiosnę i zaliczył małe tarzanko na zaaoranym mokrym polu:mad: . Teraz się suszymy:loveu: :lol:

o, no to zaraz lecę ogladać jak Imbircio zwiedzał Wawkę