teqquila Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 i w realu tez :P jest oczkiem cioteczek :) no dobra to ja juz nie bede powtarzac slow ze Imbirek trafil na najlepsza pania pod sloncem <i oczywiscie na cioteczketeqquili > :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 I na wspaniałego kuzyna Tysona. ;-) Quote
Imbirka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 no nak Tysio jako starszy kuzyn jest opikuńczy a kiedy trzeba to skarci niesfornego braciszka :diabloti: :evil_lol: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 To braciszek czy kuzyn? :evil_lol: Byłam dzisiaj w Kundelku. :-( Jest nowa bokserka, troche zabiedzona, ma jakies guzy na skorze i w ogole jakby katar ma... Mimo to jest bardzo pogodna, daje łapcie, siada i łapczywie chwyta każdy smaczek, a nawet szuka po kieszeniach. Jest bardzo sympatyczna, domaga sie kontaktu z człowiekiem, ktos ją użył nie raz na szczeniaki (ma naciagniete sutki). Z psami sie tez dogaduje. Ma ok. 6 latek. Jak ktoś mógł ją tak skrzywdzic. :-( Quote
bellatriks Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 teqquila napisał(a): <i oczywiscie na cioteczketeqquili > :) ekhem...:cool3: a ciocia Bella to cio??;) Też kocha swojego małego Imbirka:loveu: (i swojego dużego Tysia:evil_lol: ) Quote
Imbirka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 gonia kuzyn czyli brat cioteczny jak kto woli:loveu: :lol: ciocia bell ty już tak rospieściłaś Imbirka, że jak cię widzi to staje w odpowieniej pozycji i nastawia się do głaskania:loveu: :lol: gonia będziesz bokserce zakładać wątek? jak tak to podaj link, następna nieszczęśliwa sunieczka skrzywdzona przez człowieka:angryy: :placz: Quote
bellatriks Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Imbir1 napisał(a): ciocia bell ty już tak rospieściłaś Imbirka, że jak cię widzi to staje w odpowieniej pozycji i nastawia się do głaskania:loveu: :lol: hehe... odruch warunkowy:cool3: :multi: :evil_lol: :buzi: Quote
Imbirka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 gryzę sobie piłeczkę...:loveu: zmęczyłem się, muszę troszkę odpocząć:loveu: Quote
bellatriks Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Imbir1 napisał(a):gryzę sobie piłeczkę...:loveu: zmęczyłem się, muszę troszkę odpocząć:loveu: ojejku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no Imbirku moj śpioszku, masz buziaczki od cioci Bell :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Medorowa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja też chce zostac ciocią Immbirka, taką na odległość, a mój Medorek jego bratem ciotecznym, hmm?:oops: On jest po prostu piękny:loveu: Quote
Imbirka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Na tym wątku wszystkie osoby zainteresowane naszymi losami są mile widziane:lol: Witamy nową coteczkę Imbirka, a może jakieś zdjęcie braciszka Medorka.:lol: Dziękujemy za słowa uznania:lol: Quote
Klaudia:-) Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Julia ciagle czekamy na nowe fotki młodego. Quote
Imbirka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Julia ciagle czekamy na nowe fotki młodego. mam chwilową przerwę, czyli brak aparatu, te są z zeszłego tygodnia to przecież są nowe ;) dla was bo ich jeszcze nie widzieliście:evil_lol: :diabloti: Quote
teqquila Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ciocia teqquila jutro porobi zdjecia Imbirkowi:) z treningu :) bell ale ciocia teqquila jest wyjatkowa :) i ma kuzynka Imbirka :) takiego troche wyrosnitego :) Quote
bellatriks Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 przeciez wiem, że ciocia Teqquila to jest wyjątkowa;) bez cioci Teqquili to nic by nie było tak samo:cool3: Quote
teqquila Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 no wiec ciocia teqquila ma zdjecia Imbirka :) Quote
Bodziulka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 co za minka :megagrin: P.S jutro tą mordkę wyściskam :D Quote
Imbirka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Bodziulka napisał(a):co za minka :megagrin: P.S jutro tą mordkę wyściskam :D no ja myślę:lol: :evil_lol: ciocia teqquila dziękujemy bardzo :buzi: , dopiero dotarliśmy do domciu:lol: bilety już kupione i jedziemy jutro podbijać Warszwę:lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Moja Mordzia :loveu: :loveu: Imbirek będzie podbijał Warszawe :multi: Quote
bellatriks Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Imbir1 napisał(a):no ja myślę:lol: :evil_lol: ciocia teqquila dziękujemy bardzo :buzi: , dopiero dotarliśmy do domciu:lol: bilety już kupione i jedziemy jutro podbijać Warszwę:lol: :evil_lol: miejmy nadzieję, ze ufotkujecie to podbijanie Wawki:cool3: Quote
Bodziulka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Foteczki jakieś będą - o ile wyjdą ;) Niestety deszcz nas dopadł :shake: Ale Imbirek jest Fafluśny i ten wzrok :loveu: Quote
Imbirka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witam, Warszawę podbiliśmy (prawie):cool3: :lol: :evil_lol: , a zainteresowanych zapraszamy TUTAJ do obejrzenia zdjęć z W-wy Dzisiaj zaliczyliśmy przymusową kąpiel, bo tak się ładnie pooblepiałem gliną na spacerku że lepiej nie mówić. Imbirek poczuł wiosnę i zaliczył małe tarzanko na zaaoranym mokrym polu:mad: . Teraz się suszymy:loveu: :lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Imbir1 napisał(a):Na tym wątku wszystkie osoby zainteresowane naszymi losami są mile widziane:lol: Witamy nową coteczkę Imbirka, a może jakieś zdjęcie braciszka Medorka.:lol: Dziękujemy za słowa uznania:lol: Niestety narazie nie mam możliwości wstawienie zdjęć mojego Medzia:placz: :placz: Ale mieliście fajne spotkanie, (pomimo pogody), tylko pozazdrościć:razz: :multi: Quote
bellatriks Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Imbir1']Witam, Warszawę podbiliśmy (prawie):cool3: :lol: :evil_lol: , a zainteresowanych zapraszamy TUTAJ do obejrzenia zdjęć z W-wy Dzisiaj zaliczyliśmy przymusową kąpiel, bo tak się ładnie pooblepiałem gliną na spacerku że lepiej nie mówić. Imbirek poczuł wiosnę i zaliczył małe tarzanko na zaaoranym mokrym polu:mad: . Teraz się suszymy:loveu: :lol: o, no to zaraz lecę ogladać jak Imbircio zwiedzał Wawkę Quote
Recommended Posts