Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

hehe biedny Imbirek :evil_lol: Tigra tez dzis sie tarzala pluskala ...fuj cos okropnego ale obylo sie bez kapania:roll: troszke od niej smierdzi ...ale jutro pewnie bedzie powtorka z dzisiaj :shake:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A będa zdjęcia pachnącego Imbirka? :cool3: :loveu:

My jesteśmy gonia zawsze pachnący bo ze względu na problemy ze skórą kąpiemy się regularnie co 2 tygodnie:evil_lol: :lol: . Imbirek nie śmierdział ale bardzo dokładnie oblepił się gliną i zimią:diabloti:
Narazie nie mamy dostępu do aparatu, ale następnym razem jak się wyplumkamy to porobimy zdjęcia:lol:

Posted

[quote name='Imbir1']i znowu coś mi truje ta pańcia:cool3:

Cio za mordeczka i jeszcze to spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ale on jest cudaśny, ma taką śliczną mordusię, stworzoną do miziania. Naprawdę, podobają mi się wszystkie bokserki, ale ten wyjątkowo - JEST ŚLICZNIUTKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Aganiok napisał(a):
buahahaha :roflt: :roflt: :roflt: padłam i leżę
oj Imbir nie był zadowolony, oj nie.... :)

On był tak zaspany, że mu była rybka co ma na głowie byle dalej iść spać:loveu: :cool3:
Bodziulka napisał(a):
raper pełnym... faflem :evil_lol:
Ale mi się to podoba:lol: :klacz: :laugh2_2:
teqquila napisał(a):
no niestety nie ma zdjec a to nie z powodu pogody tylko kogos nie bylo na treningu!! ale nastepnym razem napewno beda zdjecia :smile:

w następną sobotę na pokazach będziemy wam kibicować:lol:

Posted

Imbirek!! Moj cudaczek :loveu: :loveu:
Julio, a wiesz jakie ja ostatnio określenie o Tobie usłyszałam? :cool3: Nasz Sułtan to miał naprawde szczęście, jego Pańcia to całkiem zwariowała na Jego punkcie... :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Julio, a wiesz jakie ja ostatnio określenie o Tobie usłyszałam? :cool3: Nasz Sułtan to miał naprawde szczęście, jego Pańcia to całkiem zwariowała na Jego punkcie... :evil_lol:

Bardzo mi miło:lol::evil_lol: Imbirek tylko podsyca to moje wariactwo, ale jak widzisz nie tylko ja na to zapadłam:lol: Inne osoby które poznały Imbirka też go kochają, on poprostu taki jest, ma w sobie to coś, a jak spojrzy na ciebie, to odrazu robi się człowiek mięki. Ja do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego został sam, tułał się po lesie i dlaczego trafił do schroniska w takim stanie:shake: Na całe szczęście jest b.silnym pieskiem i z pomocą weta wychodzi pomału ze wszystkiego:lol: