e.v.a Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 hehe biedny Imbirek :evil_lol: Tigra tez dzis sie tarzala pluskala ...fuj cos okropnego ale obylo sie bez kapania:roll: troszke od niej smierdzi ...ale jutro pewnie bedzie powtorka z dzisiaj :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A będa zdjęcia pachnącego Imbirka? :cool3: :loveu: Quote
Imbirka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A będa zdjęcia pachnącego Imbirka? :cool3: :loveu: My jesteśmy gonia zawsze pachnący bo ze względu na problemy ze skórą kąpiemy się regularnie co 2 tygodnie:evil_lol: :lol: . Imbirek nie śmierdział ale bardzo dokładnie oblepił się gliną i zimią:diabloti: Narazie nie mamy dostępu do aparatu, ale następnym razem jak się wyplumkamy to porobimy zdjęcia:lol: Quote
Imbirka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 i znowu coś mi truje ta pańcia:cool3: moje śliczne jęzorki:loveu: Quote
Medorowa Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Imbir1']i znowu coś mi truje ta pańcia:cool3: Cio za mordeczka i jeszcze to spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale on jest cudaśny, ma taką śliczną mordusię, stworzoną do miziania. Naprawdę, podobają mi się wszystkie bokserki, ale ten wyjątkowo - JEST ŚLICZNIUTKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Oj, Imbirciu, nieładnie pokazywać cioci język :nono: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 O jejku - wzrok ma taki niewinno-błagający jak Bodziek, tylko żółty, nie pręgowany ;) :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 pewnie dopiero co zjadl kolacje:) i sie oblizuje:) i mow zrob focie mojemu jezykowi :D Quote
bellatriks Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no i gdzie wiecej fotek Imbircia???:mad: opuszczacie się Quote
teqquila Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jutro beda zdjecia no chyba ze pogoda bedzie brzytka to nie bedzie :) bo nie zabiore aparatu :) co tam u Imbirka slychac :) Quote
Medorowa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No to, żeby była ładna pogoda, bo ja już się kolejnych zdjęć doczekać nie mogę :D:D:D:D Quote
Imbirka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A to zdjęcia jeszcze ze starych zapasów:loveu: :loveu: :loveu: żebyście nas nie zapomnieli:lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kochany Imbiruś:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Imbir1'] żebyście nas nie zapomnieli:lol: :evil_lol: buahahaha :roflt: :roflt: :roflt: padłam i leżę oj Imbir nie był zadowolony, oj nie.... :) Quote
teqquila Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no niestety nie ma zdjec a to nie z powodu pogody tylko kogos nie bylo na treningu!! ale nastepnym razem napewno beda zdjecia :) Quote
Imbirka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aganiok napisał(a):buahahaha :roflt: :roflt: :roflt: padłam i leżę oj Imbir nie był zadowolony, oj nie.... :) On był tak zaspany, że mu była rybka co ma na głowie byle dalej iść spać:loveu: :cool3: Bodziulka napisał(a):raper pełnym... faflem :evil_lol: Ale mi się to podoba:lol: :klacz: :laugh2_2: teqquila napisał(a):no niestety nie ma zdjec a to nie z powodu pogody tylko kogos nie bylo na treningu!! ale nastepnym razem napewno beda zdjecia :smile: w następną sobotę na pokazach będziemy wam kibicować:lol: Quote
boksiedwa Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Super :) i tak spokojnie leżał, z moimi sie tak nie da Quote
Imbirka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Bo on jest straszny śpioch i jak jest zaspany to wszystko z nim można, inaczej nie da rady, też sie nie daje:lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Imbirek!! Moj cudaczek :loveu: :loveu: Julio, a wiesz jakie ja ostatnio określenie o Tobie usłyszałam? :cool3: Nasz Sułtan to miał naprawde szczęście, jego Pańcia to całkiem zwariowała na Jego punkcie... :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 O święta racja gonia: Julia naprawdę zwariowała na jego punkcie(oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Quote
Imbirka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Julio, a wiesz jakie ja ostatnio określenie o Tobie usłyszałam? :cool3: Nasz Sułtan to miał naprawde szczęście, jego Pańcia to całkiem zwariowała na Jego punkcie... :evil_lol: Bardzo mi miło:lol::evil_lol: Imbirek tylko podsyca to moje wariactwo, ale jak widzisz nie tylko ja na to zapadłam:lol: Inne osoby które poznały Imbirka też go kochają, on poprostu taki jest, ma w sobie to coś, a jak spojrzy na ciebie, to odrazu robi się człowiek mięki. Ja do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego został sam, tułał się po lesie i dlaczego trafił do schroniska w takim stanie:shake: Na całe szczęście jest b.silnym pieskiem i z pomocą weta wychodzi pomału ze wszystkiego:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Oj tak, kocha wszystkich... Mnie tez kiedys kochał ;-) Quote
Recommended Posts