Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Jak można było doprowadzić tego biedaczka do takiego stanu :-( . Nie rozumiem ludzi, którzy w taki sposób traktują zwierzęta:shake: . Aż mi się ryczeć chce. Nie wiem co powiedzieć ...

Posted

Pisal do mnie Pan Wojciech na prosbe Pani Lidii Muus w sprawie naszego Argosa, wyslalam tez link do tego biedaka. Może BoxerHilfe zadziala w tym przypadku. Jakakolwiek pomoc jest potrzebna.

Posted

Oj, ja juz pisze chwile z Panem Wojciechem (na prosbe Pani Lidii Muus), sama tez pisalam do niej bezposrednio, nawet na temat slynnej Niufki. Mam nadzieje, ze boksie otrzymaja pomoc. I znajda sie domki.

Posted

[quote name='Ulka18']Oj, ja juz pisze chwile z Panem Wojciechem (na prosbe Pani Lidii Muus), sama tez pisalam do niej bezposrednio, nawet na temat slynnej Niufki. Mam nadzieje, ze boksie otrzymaja pomoc. I znajda sie domki.[/quote]
oj tak, dużo fajnych domków!!!!!!

Posted

Za mlodu tak skrzywdzony :( ba! co ja mowie!! jak mozna w ogole zrobic cos takiego psiakowi?!?:madgo: Boksiu jestes tak sliczny ! ! ! napewno znajdziesz domek, byle u kogos odpowiedzialnego.
A teraz wspinaj sie do gory!! Niech Cie zobacza :) :lilangel:

Posted

Kochani, dziękuję, ze tak dzielnie podnosicie Sułtanka. :modla:
A boksik ma się lepiej. Chodzi sobie po recepcji schroniska wraz z sporą (ok. 30 sztuk) gromadką szczeniaczków. Ma wilczy apetyt. Wciąz czeka na SZCZERĄ miłość...

Posted

[quote name='Ulka18']Oj, ja juz pisze chwile z Panem Wojciechem (na prosbe Pani Lidii Muus), sama tez pisalam do niej bezposrednio, nawet na temat slynnej Niufki. Mam nadzieje, ze boksie otrzymaja pomoc. I znajda sie domki.[/QUOTE]
Przedwczoraj dwie godziny z nia rozmawialam, min. prosilam o pomoc w dalszym ciagu widac, ze sie udalo mi ja jednak przekonac. Po tej historii Niufka, p. Lydia Muss nie chciala sie wiecej angazowac w nasze psy. Ciesze sie bardzo, ze zmienila zdanie. to jedna z niewielu osob, ktore bokserom i dogom naprawde duzo moze pomoc. Mam nadzieje, ze i tego chlopaka szybko wyciagnie.

Posted

no i się znowu nie słuchasz i marudzisz gdzieś na dalszych stronach!!! A domek sam się nie znajdzie, trzeba doglądać rucu w "interesie"..no to hopaj!!

Posted

Kochani.....sama mam takiego rudzielca i wiem jakie to szczęście, kiedy pies ofiarowuje nam swoją bezgraniczną miłóść.....kiedy czeka jak wyjdziesz z pokoju obok....kiedy położy pysk na kolanie.....takie proste rzeczy nabierają ogromnego znaczenia....proszę pomóżmy boksiowi odnaleźć sens życia i odbudować wiarę w człowieka :-(