Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ewcia jak byś coś takiego zaserwowała w święta to ja niechciałabym być gościem na tym przyjęciu:evil_lol:, bleeeeee:cool3: Quote
bellatriks Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hoho, ciekawe co byśmy jeszcze znaleźli. :evil_lol: :evil_lol: może karpia... od razu w galarecie:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 jesteście obrzydliwe, bleeeeee:cool3::mad: odrazu widziałam oczami obślimaczałego karpia, bryyyyyy ide sobie stąd:cool3: Quote
bellatriks Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 a właśnie, przypomniało mi się jak kiedyś oglądałam na Animal Planet program Austina Stevensa. W pewnym odcinku buszmeni jacyś na Borneo czy gdzieśtam poczęstowali go przepysznym deserem - żywymi robakami w kolorze żółto-zielonym:evil_lol: Mniam:cool3: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):jesteście obrzydliwe, bleeeeee:cool3::mad: odrazu widziałam oczami obślimaczałego karpia, bryyyyyy ide sobie stąd:cool3: :lol: :lol: :lol: julia poszła na pola hahahahhaha Quote
bellatriks Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a)::lol: :lol: :lol: julia poszła na pola hahahahhaha Ewa nie śmiej się, Julia musi się spieszyć, Święta już niedługo to ludzie wszystkie kurczaki z pola zabiorą i jej nie wystarczy :D Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 bellatriks napisał(a):Ewa nie śmiej się, Julia musi się spieszyć, Święta już niedługo to ludzie wszystkie kurczaki z pola zabiorą i jej nie wystarczy :D :lol: :lol: haha Julia wez no po 1 kuraku dla nas:evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a)::lol: :lol: haha Julia wez no po 1 kuraku dla nas:evil_lol: :evil_lol: dla mnie 2:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a)::lol: :lol: haha Julia wez no po 1 kuraku dla nas:evil_lol: :evil_lol: Wydalo sie dlaczego Julia chodzi tak często na te łąki. :evil_lol: :evil_lol: Ja poprosze 3. :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Obrzydliwe jesteście drogie koleżanki:evil_lol: :cool3: :eviltong: Dzieńdobry wswzystkim:multi: :multi: :multi: ja chce wolne, ledwo dzisiaj wstałam do pracy:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 oj dziewczyny... 3 strony o zdechłym obrzydliwym kurczaku Witaj Julia, i Imbirku... Ja też dziś ledwie żywa w pracy... i marzę już o piątku... A w niedzielę Łukasza urodzinki i prezentów masa :multi: :multi: :multi: Biedak oszukany jest - zawsze dostaje jeden prezent urodzinowo - świąteczny :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Oj to faktycznie Łukasz ma przechlapane:cool3: :shake: a ja chce żeby byl czwartek, piątk ma wolny:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 witaj:p Imbir1 napisał(a): a ja chce żeby byl czwartek, piątk ma wolny:evil_lol: O proszę w piątek będziesz odpoczywać:cool3: , a My co -my musimy tyrać:placz: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witanko ;-).....no tak obrzydliwe te ostatnie strony ;-) heheh .powinnas Julio szybciutko wstawic foteczki coby smrodek zniknal z tej galeri heeheh .;-)......miziu miziu dla faflunka .. Pozdrowionka Quote
g_o_n_i_a Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko ;-).....no tak obrzydliwe te ostatnie strony ;-) heheh .powinnas Julio szybciutko wstawic foteczki coby smrodek zniknal z tej galeri heeheh .;-) O, wlasnie, zgadzam sie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Julcia! Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: no to coby odsmrodzić:evil_lol: temacik to wstawiam foteczki:lol: Quote
Klaudia :-) Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Super fotki:-) Dwa szalone boksie:-) Quote
DORRAG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Imbir1']cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: Dwa Tyłeczki:evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ale fotki fajne :loveu:, u nas pogoda taka, że lepiej nie patrzeć w okno :shake: dzieńdoberek!!! Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 .rude buszujące w trawie eheheh...szukaja zdechłych kurczokow heeh..upsss....zamkniety temat hehe;-) Quote
Imbirka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 zuza proszę przestań:cool3::mad::evil_lol: spadamy na siq wieczorny:lol: Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 tak wcześnie :razz:? uciekasz od kurczaków :razz:? Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Imbir1']Obrzydliwe jesteście drogie koleżanki:evil_lol: :cool3: :eviltong: Dzieńdobry wswzystkim:multi: :multi: :multi: ja chce wolne, ledwo dzisiaj wstałam do pracy:cool3: aż tak się zmęczyłaś ganianiem kurczaków?:evil_lol: Quote
Recommended Posts