Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Okna umyte:cool3:, spacerek za nami, zjadłam obiadek i z piffkiem usiadłam do kompa, zaraz obrobie foteczki i wstawe coby Ewcia nie mówiła, ze tylko kilka jest:cool3::evil_lol:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Okna umyte:cool3:, spacerek za nami, zjadłam obiadek i z piffkiem usiadłam do kompa, zaraz obrobie foteczki i wstawe coby Ewcia nie mówiła, ze tylko kilka jest:cool3::evil_lol:;)

okna nie umyte...:shake: ,obiadek nie zjedzony...:shake: pifko wypite :evil_lol: ,a fotki może zaraz wkleję:razz:
dzieńdoberek:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: grzeczna dzeffczynka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a u mnie na wspominki sie zebralo w galerii:loveu:

Posted

cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: zaraz do was lece pooglądać, ale najpierw dzisiejszy spacerek:lol:

gonia, chore usio wycałowane:lol:

a teraz lece poglądać co się na dogo dzieje:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
na tych polach jest dużo różnej zwierzyny i nasze psiaki bardzo często z nosem przy ziemi chodzą

haha to moja by na plecach chodziła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::niewiem: Ewcia a dokładniej?:evil_lol::cool3:

Tigra jak wyczuje padnine to sie tarza :evil_lol: skoro macie durzo zwierzyny to pewnie i padlina bywa:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
aaaaaaaaaa, no tak, ostanio był wyjątkowo zdechły kurczak w reklamówce, którego Roki musiał wypróbować jako zapach chanel nr 5:evil_lol::cool3:

:lol: ale bajer u nas na polach to zwierzeta nadal w futrach , piórkach u was juz oskubane:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
dokładnie, mrożony, przechodzony z jakiegoś hipermarketu:cool3:, prawie sam już wychodził z tej reklamówki:cool3::evil_lol:

:lol: trzeba bylo uwolnic kurczoka z tej reklamowki:evil_lol:

Posted

Ewa, proszę cię przestań, bo ja cały czas mam to rozkładające się coś koloru zielonego z robalami przed oczami, jak jeszcze troche na ten temat pogadamy to sie ze... (zwymiotuję):cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewa, proszę cię przestań, bo ja cały czas mam to rozkładające się coś koloru zielonego z robalami przed oczami, jak jeszcze troche na ten temat pogadamy to sie ze... (zwymiotuję):cool3::cool3::cool3::evil_lol:

mmmm Tigrze az slinka pociekła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gaduły!! :evil_lol:

evaxon napisał(a):
:lol: ale bajer u nas na polach to zwierzeta nadal w futrach , piórkach u was juz oskubane:evil_lol:

Ewa, i jeszcze zapakowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Gaduły!! :evil_lol:

Ewa, i jeszcze zapakowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: nic tylko przed swietami na pola do Julci jechac:evil_lol: :lol: