zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witanko kochani ;-).... u nos leje i leje ....dobrze ze wczoraj byla tako pikno pogoda i spacerek sie udol ;-).dzisiaj to by była porazka ;-) Buzioczki dla faflunka ;-).... Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Okna umyte:cool3:, spacerek za nami, zjadłam obiadek i z piffkiem usiadłam do kompa, zaraz obrobie foteczki i wstawe coby Ewcia nie mówiła, ze tylko kilka jest:cool3::evil_lol:;) Quote
leemonca Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):Okna umyte:cool3:, spacerek za nami, zjadłam obiadek i z piffkiem usiadłam do kompa, zaraz obrobie foteczki i wstawe coby Ewcia nie mówiła, ze tylko kilka jest:cool3::evil_lol:;) okna nie umyte...:shake: ,obiadek nie zjedzony...:shake: pifko wypite :evil_lol: ,a fotki może zaraz wkleję:razz: dzieńdoberek:multi: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):Okna umyte:cool3:, spacerek za nami, zjadłam obiadek i z piffkiem usiadłam do kompa, zaraz obrobie foteczki i wstawe coby Ewcia nie mówiła, ze tylko kilka jest:cool3::evil_lol:;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: grzeczna dzeffczynka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a u mnie na wspominki sie zebralo w galerii:loveu: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: zaraz do was lece pooglądać, ale najpierw dzisiejszy spacerek:lol: gonia, chore usio wycałowane:lol: a teraz lece poglądać co się na dogo dzieje:multi: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 .taaa....slicznie wypiete dooopeczki ;-) Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no prosze prosze ile nam Julia fotek wstawila:loveu: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 na tych polach jest dużo różnej zwierzyny i nasze psiaki bardzo często z nosem przy ziemi chodzą Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):na tych polach jest dużo różnej zwierzyny i nasze psiaki bardzo często z nosem przy ziemi chodzą haha to moja by na plecach chodziła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::niewiem: Ewcia a dokładniej?:evil_lol::cool3: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::niewiem: Ewcia a dokładniej?:evil_lol::cool3: Tigra jak wyczuje padnine to sie tarza :evil_lol: skoro macie durzo zwierzyny to pewnie i padlina bywa:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 aaaaaaaaaa, no tak, ostanio był wyjątkowo zdechły kurczak w reklamówce, którego Roki musiał wypróbować jako zapach chanel nr 5:evil_lol::cool3: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):aaaaaaaaaa, no tak, ostanio był wyjątkowo zdechły kurczak w reklamówce, którego Roki musiał wypróbować jako zapach chanel nr 5:evil_lol::cool3: :lol: ale bajer u nas na polach to zwierzeta nadal w futrach , piórkach u was juz oskubane:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 dokładnie, mrożony, przechodzony z jakiegoś hipermarketu:cool3:, prawie sam już wychodził z tej reklamówki:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):dokładnie, mrożony, przechodzony z jakiegoś hipermarketu:cool3:, prawie sam już wychodził z tej reklamówki:cool3::evil_lol: :lol: trzeba bylo uwolnic kurczoka z tej reklamowki:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):bleeeeeee:cool3: oj tam bleeee a moze kurczaczek chcial by sobie polatac :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ewa, proszę cię przestań, bo ja cały czas mam to rozkładające się coś koloru zielonego z robalami przed oczami, jak jeszcze troche na ten temat pogadamy to sie ze... (zwymiotuję):cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewa, proszę cię przestań, bo ja cały czas mam to rozkładające się coś koloru zielonego z robalami przed oczami, jak jeszcze troche na ten temat pogadamy to sie ze... (zwymiotuję):cool3::cool3::cool3::evil_lol: mmmm Tigrze az slinka pociekła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='evaxon']mmmm Tigrze az slinka pociekła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [COLOR=#33ccff][B][COLOR=#33ccff][B][COLOR=#33ccff][B][COLOR=#33ccff][B] Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Gaduły!! :evil_lol: evaxon napisał(a)::lol: ale bajer u nas na polach to zwierzeta nadal w futrach , piórkach u was juz oskubane:evil_lol: Ewa, i jeszcze zapakowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Gaduły!! :evil_lol: Ewa, i jeszcze zapakowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nic tylko przed swietami na pola do Julci jechac:evil_lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: nic tylko przed swietami na pola do Julci jechac:evil_lol: :lol: Hoho, ciekawe co byśmy jeszcze znaleźli. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts