Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 i jeszcze foteczki: autorstwa cioci simbik:lol: i autorstwa cioci ewaxon:lol: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok. Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 tygra dziękujemy bardzo za życzonka:lol: i jeszcze kolejne zdjątka ukradzione Ewie:lol: trochę mnie pokręciło:cool3: Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jaki mały szczeniorek :cool3: :evil_lol:, ale miałyście fajnie, super foteczki, super spotkanko :multi: Quote
Klaudia :-) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 O widze dużo nowych fotek,psiaki miały niezłą zabawe:-) Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 było wspaniale:multi: nawt nie wiedziałam, że ten spacer po lasach tak był mi potrzebny żeby odpocząć i nabrać energii na święta:cool3::lol: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Imbir1 napisał(a):było wspaniale:multi: nawt nie wiedziałam, że ten spacer po lasach tak był mi potrzebny żeby odpocząć i nabrać energii na święta:cool3::lol: :evil_lol: Tigrze tez byl potrzebny taki spacer:evil_lol: mnie tez wymeczyl :eviltong: musimy tam wrocic na wiosne:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 a ja myślę, że jak będzie śnieg, to trzeba będzie tam pojechać, oczami wyobraźni już widzę te tereny:evil_lol:, już się nie mogę doczekać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Imbir1 napisał(a):a ja myślę, że jak będzie śnieg, to trzeba będzie tam pojechać, oczami wyobraźni już widzę te tereny:evil_lol:, już się nie mogę doczekać:evil_lol: :loveu: i nie bedzie błota:loveu: i bede czysta:loveu: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nie ciesz się za wczasu:cool3:, przy naszych psach zawsze się znajdzie coś co nas dokładnie uświni:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Imbir1 napisał(a):nie ciesz się za wczasu:cool3:, przy naszych psach zawsze się znajdzie coś co nas dokładnie uświni:cool3::evil_lol: :nonono2:dzieki za pocieszenie:nonono2: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ewcia ty się przygotuj na to, że przy bokserze to ty nigdy czysta nie będziesz:cool3::evil_lol: kolejne foteczki ukradzione Ewci :-D Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 super foteczki a tu wybiegane psiule gaszą pragnienie Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewcia ty się przygotuj na to, że przy bokserze to ty nigdy czysta nie będziesz:cool3::evil_lol: bywa ze bywam czysta :cool3: no zawsze jakas tam plamka jest ale dzisiaj to rekordy Tigra w brudzeniu mnie pobiła:crazyeye: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 pociesz się, że nie byłaś sama dzisiaj:evil_lol: Tofuś mnie tak kocha, że dokładnie wymył mi okulary i nic nie widziałam:evil_lol: a ja mówię już dzisiaj dobranoc, idę i Quote
milena182 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale sie fajnie obroza rozmazala:lol: ale uszy:-o ufo:ghost_2:0X widze skok przez plot;) spotykacie czasem spacerujacych na tych wypadach? Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 czasami spotykamy ludzi, wczoraj spotkaliśmy dwie dziewczyny konno i Imbirek koniecznie chciał z nimi razem pogalopować:evil_lol::cool3: dzieńdoberek:multi:, od samego rana dokonałam kradziejstwa:cool3::evil_lol: [quote name='simbik'] Julia jako niezastąpiony treser dzikich zwierząt :cool3: zderzonko :evil_lol: Teraz dla odmiany upiory z bajora Galopadka po piaseczku To co Tofiś lubi najbardziej czyli obgryzanie pięt Opie Imbirek na brzegu Taniec z gwiazdami w wydaniu Opa&Imbir psie harce na brzegu żółtki trzy na żółtym piachu Tigierka uchwycona znienacka :evil_lol: bo zwykle zdąrzyła się schować za nogą panci :roll: Imbirek żebrze o kijaszka od Ewy Jak nie ma kijaszka to będę kopał doła :diabloti: Tofiś z miną a la sierota :evil_lol: i na koniec psie harce w piachu Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dzieńdoberek dziewczyny:multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE=1] [SIZE=2]W noc wigilijną, w blasku świec melodia kolęd płynie w mrok. Niech Wam przyniesie radości moc i wiele szczęścia w Nowy Rok... Quote
Iza i Fidel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia ! Niech światłość,którą przynosi Chrystus pomoże pokonać wszelkie trudności i da siłę dla tworzenia dobra ! życzy Iza z rodzinką,Fidelkiem i Kicią Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ...ZDROWYCH POGODNYCH I WESOłYCH SWIAT.... ....ORAZ MNOSTWA PREZENTOW POD CHOINKą ... ........Zyczy CAłA ZUZOLANDIA .....!!! Quote
Recommended Posts