Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jeszcze żyje:cool3: , mam chwile przerwy, bo czekam na następną partię dokumentów do przerobienia:cool3: , jeszcze coby było mało miliśmy wypadk w pracy i czekam na poszkodowanego pracownika Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziendoberek ;-)....a u nas przez moment byl biały puszek zasypal wszystko wkoło ;-)...niestety teraz to juz tylko wspomnienie ;-).... Pozdrowionka Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 simbik napisał(a):Najlepiej jak najwcześniej, bo ta ciemnica się szybko robi. To mogę Cię tzn. Was :lol: zabrać ze stacji, chyba że pod szpitalem się umówimy? szpital tez nam pasuje :) nawet bardziej niz stacja :evil_lol: ciekawe jak z pogoda bedzie bo dzis nieciekawie:razz: dziendobry Imbirkowi przyjaciele:cool3: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hejka Wszystkim:multi: :multi: :multi: na ten spacerek to już się umawiamy na trzech wątkach:cool3: ja teraz napisałam u ciebie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 haha o wiele prosciej bylo by w spotkaniach pisac :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć:p Nie pracuj tak ciężko, bo nie będziesz mieć siły świętować:evil_lol: A u mnie sypie sobie śnieżek:cool3: :multi: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a u nas leje deszcz:placz: wracam do pracy, wpadnę do was później:lol: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc Julia :) ja juz dzis Wam zloze zyczenia bo pozniej nie mam jak na dogo wejsc nie mam zadnej kartki bo nie ma tutaj programow do tego Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się zyło,z roku na rok coraz lepiej było. i sylwestrowe :) Rok ten Nowy, Rok ten Młody, Niech Ci błogo zajaśnieje, Niech wśród radości i pogody Spełni wszystkie Twe nadzieje!!! Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 u nas też leje :shake: i też pełno do zrobienia - ale mi się nie chce :evil_lol: Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 U nas był śnieżek, rano jak wstałam, a teraz tylko błoto zostało -skoda. Pozdrowionka :) Quote
Medorowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć Imbirusie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witanko Bimberki ;-)..pewnie tak samo zalatana jestes jak i ja ehheh;-) Buzioki dla mojego ulubienca ;-) Quote
simbik Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon'] Ewcia, zaraz Cię zbanują za spam :evil_lol: . Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 simbik napisał(a):Ewcia, zaraz Cię zbanują za spam :evil_lol: . haha cholerka zapomnialam :lol: Quote
Imbirka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: dziękuję za śliczne świąteczne karteczki:lol: Wróciłam wreszcie do domu i usiadłam:cool3:, odwaliłam zakupy świąteczne, 2 x spacer z psem i nie mam już nawet na nic sił. Otworzyłam sobie piffko (chyba do AA się powinnam zapisać:cool3:) i odpoczywam. Głodna jestem, ale nie chce mi się zrobić nic.:shake: Wybaczycie mi brak foteczek? Quote
Klaudia :-) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No ewentualnie wybacze Ci ten brak fotek,ale za to z jutrzejszego spacerku obowiązkowo:-) Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: dziękuję za śliczne świąteczne karteczki:lol: Wróciłam wreszcie do domu i usiadłam:cool3:, odwaliłam zakupy świąteczne, 2 x spacer z psem i nie mam już nawet na nic sił. Otworzyłam sobie piffko (chyba do AA się powinnam zapisać:cool3:) i odpoczywam. Głodna jestem, ale nie chce mi się zrobić nic.:shake: Wybaczycie mi brak foteczek? Ja też dziś piffko (coś ostatnio pijemy razem :cool3: ), ale ja dziś grzańca sobie zrobiłam, i udaję, że jest środek mroźnej zimy i się przed kominkiem ogrzewam :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: a jutrzejsze foty - koniecznie musicie wrzucić. Już dziś ładujcie baterie w aparacie, co by nie było, że wszystkim popadały :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts