Ada-jeje Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Moniko Ty chyba masz nr. tel do Marty, zmien prosze w pierwszym poscie na jej nr. bo to ona moze najwiecej powiedziec suni gdyz jest pod jej opieka. Quote
monika55 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Jeden mam. Drugi sie nie wyswietlal.Juz zmieniam. Quote
IKA & SONIA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Laura ma obserwatora na Allegro i dużo wyświetleń, ale to jeszcze nic nie znaczy ... Quote
monika55 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 To piekna sunia, moze akurat. Quote
Ada-jeje Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Laura jutro jedzie na sterylke :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Laura jutro jedzie na sterylke :loveu: Poprawię w Allegro, że sunia już po sterylce. Niech nie ochocą się rozmnażacze!!! Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Okazalo sie ze sterylka nie byla potrzebna, po podaniu glupiego jasia, i ogoleniu brzucha, ukazaly sie dosc swieze blizny ktore wsazywaly na wykonana juz sterylke. Tym bardziej jest to wielka niewiadoma kto pozbywa sie wykastrowanego psa. Laura byly juz dwa razy oglaszana w TV Krakow w programie "kundel bury i kocury" zglosily sie w miedzy czasie 3 osoby ale one nie rozpoznaly w Laurze swojego psa. Nigdy nie dowiemy sie w jakich okolicznosciach zginela Laura. Poszukujemy nowego DS dla Laury. Quote
IKA & SONIA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dziwne ... Możliwe, że Laura zaginęła komuś, a osoba, która ją znalazła przywiązała do płotu o Marty. Quote
wanda szostek Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zastanawiam się czy ona nie jest świeżo po jakiejś adopcji ze schroniska. Może nie spełniła oczekiwań, może uciekła? Ja bym zmieniła tytuł "Sunia w typie Onka po niedawnej sterylce porzucona? Jeżeli ze schroniska, to któraś z dziewcząt to wypatrzy. Może poogłaszać ją na stronach Zagubiony - Znaleziony? Mam rodzinę szukającą suczki dużej jako psa stróżującego. Jest tam pies rottweiler i była sunia, która odeszła. Dlatego poszukiwana jest suczka. Psy biegają luzem, mają bardzo dobrze ocieplone budy i tylko jak przychodzi ktoś obcy zamykane są do boksu. Warunek sunia musi być łagodna , bo jest tam 4-letni chłopczyk, który z poprzednią suczką był zżyty i często się do niej przytulał. Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Moze i byc ze schroniska, ale jak juz wczesniej pisalam, ona byla pokazywana w TV Krk i wolontariuszki by ja rozpoznaly. Niewazne Laura szuka domu. Quote
IKA & SONIA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Laura nadaje się do domu gdzie zwierzaki są łagodne. Marta mówiła, że sunia lubi się postawić w sytuacji kiedy inny psiak chce ją zdominować. Quote
malagos Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pisała do mnie na gg Wanda Szostak, ze ma dom dla suczki dużej, do budy, ale dobre warunki. [FONT=MS Shell Dlg 2]Suczka ma mieszkać na podwórku w super ocieplanej budzie. Pani ma także psa rotwaliera dlatego chce suczkę, żeby walk nie było. Musi być przyjazna, bo jest tam 4-letni synek, który od małego wychowuje się z psami.[/FONT] Quote
malagos Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 O, teraz z obaczyłam ,ze Wanda już tu pisała.......... Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kontakt do opiekunki Laury jest w pierwszym poscie. Quote
monika55 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Laura jest pieknym psem. Znajdzie sie ten dom. Quote
IKA & SONIA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Myślałam, że Laurka szybciej znajdzie DS. Quote
wanda szostek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Jeżeli warunki podanego wcześniej przeze mnie domu Wam odpowiadają i uważacie, że spełni ona oczekiwania Pani to mogę jej ofertę Pani przekazać i po jej akceptacji dom sprawdzić Quote
Recommended Posts