Jump to content
Dogomania

Polska norma? Laura przywiazana do plotu pojechala do swojego domu.

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazalo sie ze sterylka nie byla potrzebna, po podaniu glupiego jasia, i ogoleniu brzucha, ukazaly sie dosc swieze blizny ktore wsazywaly na wykonana juz sterylke. Tym bardziej jest to wielka niewiadoma kto pozbywa sie wykastrowanego psa. Laura byly juz dwa razy oglaszana w TV Krakow w programie "kundel bury i kocury" zglosily sie w miedzy czasie 3 osoby ale one nie rozpoznaly w Laurze swojego psa. Nigdy nie dowiemy sie w jakich okolicznosciach zginela Laura. Poszukujemy nowego DS dla Laury.

Posted

Zastanawiam się czy ona nie jest świeżo po jakiejś adopcji ze schroniska. Może nie spełniła oczekiwań, może uciekła?
Ja bym zmieniła tytuł "Sunia w typie Onka po niedawnej sterylce porzucona? Jeżeli ze schroniska, to któraś z dziewcząt to wypatrzy. Może poogłaszać ją na stronach Zagubiony - Znaleziony?

Mam rodzinę szukającą suczki dużej jako psa stróżującego. Jest tam pies rottweiler i była sunia, która odeszła. Dlatego poszukiwana jest suczka. Psy biegają luzem, mają bardzo dobrze ocieplone budy i tylko jak przychodzi ktoś obcy zamykane są do boksu. Warunek sunia musi być łagodna , bo jest tam 4-letni chłopczyk, który z poprzednią suczką był zżyty i często się do niej przytulał.

Posted

Pisała do mnie na gg Wanda Szostak, ze ma dom dla suczki dużej, do budy, ale dobre warunki.

[FONT=MS Shell Dlg 2]Suczka ma mieszkać na podwórku w super ocieplanej budzie. Pani ma także psa rotwaliera dlatego chce suczkę, żeby walk nie było. Musi być przyjazna, bo jest tam 4-letni synek, który od małego wychowuje się z psami.[/FONT]