Ada-jeje Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wanda szostek, jestesmy tylko posrednikami w szukaniu domu dla laury, w pierwszym poscie jest podany nr. tel. do bezposredniej opiekunki Laury i to ona zadecyduje czy te warunki dla Laury sie nadaja, prosze skontaktuj sie z nia bezposrednio. Quote
wanda szostek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Myślę, że jak piszę na wątku to zainteresowana osoba czyta to i odpowiada. Quote
IKA & SONIA Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wanda szostek napisał(a):Myślę, że jak piszę na wątku to zainteresowana osoba czyta to i odpowiada. Marta nie bywa na dogo. Quote
monika55 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Watek zalozylam na prosbe Ciotek. Nie znam suni. Najlepiej jednak kontaktowac sie bezposrednio z opiekunka. Quote
wilczek007 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 moze jest jakis kontakt z Martą?...nr tel. gg czy cóś... Quote
IKA & SONIA Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 W pierwszym poście jest podany nr tel. do Marty. Quote
wanda szostek Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Może ktoś zna maila, skypa, ostatecznie gg ? Quote
dragonek100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 witam, wiem że to dziwne ale nie posiadam gg ani tego typu wynalazków... Wracając do sedna - Laurka nadal szuka domu, warunki o których czytałam są OK ale nie jestem pewna czy dla Laury - ona jak zostanie na dłużej luzem biegająca na ogrodzie będzie skakać i niszczyć drzwi aby wejść do domu siłom - to był wcześniej najprawdopodobniej domowy pies i nie wiem czy nowym właścicielom starczy cierpliwości ( i czy zniosą ewentualne szkody ??) by ją oduczyć być kanapowcem i zostać bardziej stróżującym psem, zwłaszcza że ona jest łagodna?? zastanawiam się czy Dusia bardziej by się nie nadała?? chodź Dusia też jest łagodna i do tego taranem wchodzi do mieszkania jak ma tylko sposobność :-( trzeba by było lojalnie uprzedzić ewentualnych przyszłych właścicieli o takim zachowaniu psa, pewnie inaczej by się zachowywała jeśli by mogła spać w jakimś przedsionku czy garażu - zawsze to inaczej- bardziej by było dla niej domem jaki miała pewnie wcześniej?? u mnie śpi w garażu i nie ma problemu, natomiast zamykana w kojcu płacze i tylko czeka aż się ją wypuści? a jaka jest lokalizacja potencjalnych zainteresowanych?? czy to daleko od krak?? bo jesli blisko to można ewentualnie spróbować czy zaakceptuje psa ( bo z tym bywa różnie - niby oki ale przyjaźni nie ma )?? jak coś to jestem pod telefonem Quote
monika55 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Na Przygarne psa ktos szuka zaginionej suczki onka z okolic Krakowa. Quote
IKA & SONIA Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Marta zgłaszała sunię do schronu krakowskiego. Podobno jakaś osoba myślała, że to Laurka, ale jednak to nie była ona. Sunia była dwukrotnie w Kundlu w TV i właściciel nie zgłosił się. Quote
wanda szostek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ten pies potrzebuje pilnie pomocy, bo zginie. http://www.dogomania.pl/threads/176591-Tylko-od-nas-zaleA-y-czy-bAE-dzie-A-yA-ZagA-odzony-i-porzucony-ZagroA-ony-myA-liwymi?p=13785439#post13785439 Quote
monika55 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Juz ciezko nadazyc z tym wszystkim. Quote
wanda szostek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zdjęcia suni podesłałam Pani szukającej takiego pieska. Gdzie ona się teraz dokładnie znajduje? Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sunia jest w Głogoczowie koło Myślenic. Quote
IKA & SONIA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Laura ma kilku obserwatorów, ale jak widać dalej cisza ... Quote
monika55 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Nie wiadomo po co obserwuja. Daja tylko zludna nadzieje. Quote
Recommended Posts