IKA & SONIA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ada-jeje']Laurka chyba w tym tygodniu jedzie juz do domu, i to do Opola.[/QUOTE] To my z Martą specjalnie cicho siedzimy, żeby nie zapeszać, a Pani już powiedziała. :diabloti: Quote
IKA & SONIA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja jeszcze nic nie wiem. Podobno sunia miała jechać transportem łączonym. Dziewczyna z Fioletowego miała jakąś sunię przywozić do Krakowa i w drodze powrotnej Laura miała jechać do Opola. Quote
monika55 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 To by dobrze bylo. Wreszcie wlasny dom. Quote
IKA & SONIA Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No i pojechała :):):) Marta napisała jakąś godzinę temu @: witam, Luśka jest kochana podróż zniosła bardzo dobrze i spokojnie, już grzeje dupkę w nowym domu, wszyscy zadowoleni, dzwoniłam tam przed chwilą i państwo bardzo dziękują za tak kochanego psa, Laura pooglądała dom i położyła się. Mam obiecane zdj więc jak tylko dostanę to prześlę. mam nadzieję że się do niej szczęście uśmiechnęło i już będzie od tej pory szczęśliwym psem. Serdecznie dziękuje Kasiu za ogłaszanie jej bo to dzięki Twoim ogłoszeniom znalazła dom! p. Magda zobligowała nowych właścicieli żeby ją zaczipowali bo to w Opolu podobno jest gratis - jeśli psiak jest bezdomny i mają to zrobić w najbliższych dniach :-) pozdr serdecznie marta Quote
monika55 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Super wiadomosc. Szczescia w nowym domu sunieczko. Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nowe wiadomosci z DS dzwoniłam do Laury i wszystko super, Laura trafiła rewelacyjnie, Państwo zachwyceni Laurą, widać że jest tam szczęśliwa, jest już zaczipowana, tak się cieszę ze jej tam dobrze! super! w załączeniu jej fotki. Fotki wstawi nasza IKA & SONIA Quote
IKA & SONIA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ta jedna fota jest rewelacyjna :):) sama słodycz! A tutaj Laurka w plenerze Quote
monika55 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Piekna Laura. Jak podnosza takie wiadomosci. Quote
wilczek007 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 bardzo sie ciesze ze Laurka juz w swym domu!!:) Quote
Recommended Posts