Wind Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PATIszon napisał(a):Mow tak do mnie mow, mow, mow!!!:loveu: BTW mam taki nerw, ze cale odautyznianie Kenii wczoraj szlag trafil, bo mnie ponioslo.....:shake: wtluklas jej? :crazyeye: Quote
Mokka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Cytat: Napisał(a) PATIszon Mow tak do mnie mow, mow, mow!!!:loveu: BTW mam taki nerw, ze cale odautyznianie Kenii wczoraj szlag trafil, bo mnie ponioslo.....:shake: [quote name='Wind']wtluklas jej? :crazyeye: Rób tak dalej :evil_lol: Quote
PATIszon Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wind napisał(a):wtluklas jej? :crazyeye: Nie, zlapalam za pyska jak mi po raz setny zaczela palce wachac zamiast podac lape!:mad: Quote
Flaire Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PATIszon napisał(a):zamiast podac lape!:mad:Może chce Ci coś przez to powiedzieć? :cool3: Quote
PATIszon Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Flaire napisał(a):Może chce Ci coś przez to powiedzieć? :cool3: Sugerujesz, ze mi palce smierdzialy.....:hmmmm: Quote
Flaire Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PATIszon napisał(a):Sugerujesz, ze mi palce smierdzialy.....:hmmmm:No nie wiem... Wolę nie myśleć, co to znaczy, jak własny pies nie chce Ci łapy podać :cool3: :cool3: :cool3: :roflt: Quote
PATIszon Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Flaire napisał(a):No nie wiem... Wolę nie myśleć, co to znaczy, jak własny pies nie chce Ci łapy podać :cool3: :cool3: :cool3: :roflt: Mnie to wogole nie bawi. Moj pies zwyczajnie sie mnie boi i tyle.:shake: A palce owszem smierdzialy mi okrotnie, bo trzymalam w nich parowke wczesniej. Quote
OlaAB Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 podnoszę temat - jutro ostatni dzień zgłoszeń na zawody Quote
I-w-o-n-a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A my jednak nie startujemy :placz: W każdym razie przyjedziemy robić sztuczny tłum ;) i kibicować :p Quote
Mokka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mam nadzieję, że lista startowa jeszcze nieuzupełniona, bo coś mało zgłoszeń widzę :shake: . Quote
PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mokka napisał(a):Mam nadzieję, że lista startowa jeszcze nieuzupełniona, bo coś mało zgłoszeń widzę :shake: . A juz jest lista? Lece popatrzec czy sie pozglaszaly te co je molestowalam.....:cool3: Quote
PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dobra, poddaje sie! Nie umiem znalezc tej listy :wallbash: Quote
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PATIszon napisał(a):A juz jest lista?Jeszcze chyba niepełna. Może wieczorkiem albo jutro. Quote
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PATIszon']Dobra, poddaje sie! Nie umiem znalezc tej listy :wallbash:Ja też nie mogłam znaleźć. Klikasz u góry na aktualności, z lewej na nowości. Potem na Spis przedsięwzieć Klubu FORT :) A potem już na 25-26.02.2006 Otwarte Zimowe Zawody Agility i I w Polsce Zawody ParAgility dla Niepelnosprawnych Albo w skrócie tutaj. Quote
Anulka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Lista jest jeszcze niepełna więc bez paniki ;) Zostanie niebawem uaktualniona. Quote
tamer Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ja bym powiedziała że nawet bardzo niepełna :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Zawody tuż tuż...a tu żadnych wiadomości co do kulinarnej wyprawki! Chyba nie pozwolimy co by ten mily zwyczaj nam podupadł?!!! :hand: :Cool!: :eating: Bo to w końcu dwa dni i tyle biegania!!!:bigcool: Pati, na rozterki pomaga kuchnia :razz: Ostatnio obiecywałaś rożki ze szpinakiem a były z jabłkiem...Proszę się poprawić!:mad: Quote
PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 FikuMiku napisał(a): Pati, na rozterki pomaga kuchnia :razz: Ostatnio obiecywałaś rożki ze szpinakiem a były z jabłkiem...Proszę się poprawić!:mad: Tak jest!!!:cool3: Quote
Wojenka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :-o O jasna Anielko...Majutek z nami w klasie!:nerwy: :look3: Wind,miejcie litość!;) Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wojenka napisał(a)::-o O jasna Anielko...Majutek z nami w klasie!:nerwy: :look3: Wind,miejcie litość!;) Spoko, spoko :cool3: Magda nas trenuje i trenuje, a my i tak jak dwie pijane gesi po torze biegamy :krolik: :lol: W. Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PATIszon napisał(a):Tak jest!!!:cool3: No! ;) A ja zrobie drożdżowe ciasto z brzoskwinkami:loveu: Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 FikuMiku napisał(a):No! ;) A ja zrobie drożdżowe ciasto z brzoskwinkami:loveu: Mniammmm ... chyba sie nie doczekam :eating: Quote
FikuMiku Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wind napisał(a):Spoko, spoko :cool3: Magda nas trenuje i trenuje, a my i tak jak dwie pijane gesi po torze biegamy :krolik: :lol: W. O masz! Następna co się swojego psa czepia!:shake: :mad: A kto ostatnio w pięknym stylu przebiegł cały tor do końca zgarniając zagraniczne chrupki owocowe?:cool3: Wojenka! Jest się czego bać!:cool1: Quote
Davie Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 No, jeszcze jakby tak krajowej produkcji były, to nie żal, ale zagraniczne?!? :evil_lol: Tak jest, Majutek rośnie na pogromczynię S-ek!:diabloti: :cool3: Quote
Wind Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='FikuMiku']O masz! Następna co się swojego psa czepia!:shake: :mad: A kto ostatnio w pięknym stylu przebiegł cały tor do końca zgarniając zagraniczne chrupki owocowe?:cool3: Wojenka! Jest się czego bać!:cool1: Oj przypadek :cool3: No i ciezka praca Magdy, w machaniu pilka, aby w koncu moj pies zalapal, ze nie zawsze biegne obok :cool1: [SIZE="1"] A i ja pluca wyplulam :evil_lol: Quote
Recommended Posts