Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

Posted

PATIszon napisał(a):
Mow tak do mnie mow, mow, mow!!!:loveu:

BTW mam taki nerw, ze cale odautyznianie Kenii wczoraj szlag trafil, bo mnie ponioslo.....:shake:

wtluklas jej? :crazyeye:

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytat:
Napisał(a) PATIszon
Mow tak do mnie mow, mow, mow!!!:loveu:

BTW mam taki nerw, ze cale odautyznianie Kenii wczoraj szlag trafil, bo mnie ponioslo.....:shake:

[quote name='Wind']wtluklas jej? :crazyeye:

Rób tak dalej :evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Sugerujesz, ze mi palce smierdzialy.....:hmmmm:
No nie wiem... Wolę nie myśleć, co to znaczy, jak własny pies nie chce Ci łapy podać :cool3: :cool3: :cool3: :roflt:

Posted

Flaire napisał(a):
No nie wiem... Wolę nie myśleć, co to znaczy, jak własny pies nie chce Ci łapy podać :cool3: :cool3: :cool3: :roflt:

Mnie to wogole nie bawi.

Moj pies zwyczajnie sie mnie boi i tyle.:shake:
A palce owszem smierdzialy mi okrotnie, bo trzymalam w nich parowke wczesniej.

Posted

Mokka napisał(a):
Mam nadzieję, że lista startowa jeszcze nieuzupełniona, bo coś mało zgłoszeń widzę :shake: .

A juz jest lista?
Lece popatrzec czy sie pozglaszaly te co je molestowalam.....:cool3:

Posted

[quote name='PATIszon']Dobra, poddaje sie!
Nie umiem znalezc tej listy :wallbash:Ja też nie mogłam znaleźć.

Klikasz u góry na aktualności, z lewej na nowości.

Potem na Spis przedsięwzieć Klubu FORT :)

A potem już na 25-26.02.2006 Otwarte Zimowe Zawody Agility i I w Polsce Zawody ParAgility dla Niepelnosprawnych

Albo w skrócie tutaj.

Posted

Zawody tuż tuż...a tu żadnych wiadomości co do kulinarnej wyprawki! Chyba nie pozwolimy co by ten mily zwyczaj nam podupadł?!!! :hand: :Cool!: :eating: Bo to w końcu dwa dni i tyle biegania!!!:bigcool:

Pati, na rozterki pomaga kuchnia :razz: Ostatnio obiecywałaś rożki ze szpinakiem a były z jabłkiem...Proszę się poprawić!:mad:

Posted

Wojenka napisał(a):
:-o O jasna Anielko...Majutek z nami w klasie!:nerwy: :look3: Wind,miejcie litość!;)

Spoko, spoko :cool3: Magda nas trenuje i trenuje, a my i tak jak dwie pijane gesi po torze biegamy :krolik: :lol:

W.

Posted

Wind napisał(a):
Spoko, spoko :cool3: Magda nas trenuje i trenuje, a my i tak jak dwie pijane gesi po torze biegamy :krolik: :lol:

W.

O masz! Następna co się swojego psa czepia!:shake: :mad: A kto ostatnio w pięknym stylu przebiegł cały tor do końca zgarniając zagraniczne chrupki owocowe?:cool3:
Wojenka! Jest się czego bać!:cool1:

Posted

No, jeszcze jakby tak krajowej produkcji były, to nie żal, ale zagraniczne?!? :evil_lol:
Tak jest, Majutek rośnie na pogromczynię S-ek!:diabloti: :cool3:

Posted

[quote name='FikuMiku']O masz! Następna co się swojego psa czepia!:shake: :mad: A kto ostatnio w pięknym stylu przebiegł cały tor do końca zgarniając zagraniczne chrupki owocowe?:cool3:
Wojenka! Jest się czego bać!:cool1:

Oj przypadek :cool3: No i ciezka praca Magdy, w machaniu pilka, aby w koncu moj pies zalapal, ze nie zawsze biegne obok :cool1:
[SIZE="1"]
A i ja pluca wyplulam :evil_lol: