Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

Posted

Serdecznie zapraszamy na Otwarte Zimowe Zawody Agility i I w Polsce Zawody ParAgility dla Niepelnosprawnych organizowane przez KA FORT

Zawody odbeda sie 25 i 26 lutego 2006 w Malej Hali w Pruszkowskim Osrodku MZOS Znicz.

Program Zawodow

Sobota

9.00 Rozpoczecie Zawodow
Agility 0
Agility Open
Agility ParAgility
Jumping ParAgility
Jumping 0
Jumping Open

Niedziela

9.00 Rozpoczecie Zawodow
Agility 0
Agility Open
Charytatywny Bieg z ktorego dochod zostanie przekazany na rozwoj ParAgility w Polsce
Jumping 0
Jumping Open

Czas bedzie mierzony fotokomorka.

Startowe 1 dzien 30zl, 2 dni 40zl platne przed startem w dniu zawodow.

Zgloszenia prosimy przesylac emailem na adres [email protected] do 12.02.2006

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer napisał(a):
Łysy by chętnie pohopkał :)

To byl cios ponizej pasa!

"Flaire" napisał(a):
Ale te zawody będą w ogrzewanej hali!!!

Nie wiem, czy zerowkowe hopki nie sa jeszcze dla niego za wysokie...on jeszcze nie ma 9 miesiecy...no i od dwoch miesiecy nie skacze (z wyjatkiem ciechocinka)...ale moze Bugusa przywioze :razz: bojcie sie smalle :razz:

Posted

saJo napisał(a):
To byl cios ponizej pasa!

Nie wiem, czy zerowkowe hopki nie sa jeszcze dla niego za wysokie...on jeszcze nie ma 9 miesiecy...no i od dwoch miesiecy nie skacze (z wyjatkiem ciechocinka)...ale moze Bugusa przywioze :razz: bojcie sie smalle :razz:

Kochana, najwyżej puści się go w M albo nawet w S-myślę że organizatorzy zrozumieją :)

Tylko mi niczego do Medium Open nie przywoź, już Mokka z Monią mi wystarczą :evil_lol: (dziewczyny, to oczywiście żarcik :cool1: )

Posted

tamer napisał(a):

Tylko mi niczego do Medium Open nie przywoź, już Mokka z Monią mi wystarczą :evil_lol: (dziewczyny, to oczywiście żarcik :cool1: )

Bugus w smallik jest :)

Posted

[quote name='Robull']Myslę, że to nie ma większego znaczenia, bo to przecież będą zawody nieoficjalne.No jak to nie ma znaczenia? Mokka chce wiedzieć z góry, komu ma zacząć się podlizywać ;).

Posted

Flaire napisał(a):
No jak to nie ma znaczenia? Mokka chce wiedzieć z góry, komu ma zacząć się podlizywać ;).
ponieważ nie wiadomo, to niech lepiej robi to wszystkim:lol:

Posted

Pozwolilam sobie wrzucic to zaproszenia takze na forum rodezyjskiego ridgebacka.
Moze bedzie wiecej niz 2 konie na zawodach!:lol:

Poza tym dobrze by bylo sprawe naglosnic na tyle, zeby i trybuny byly pelne, co? :hmmmm:

Posted

Ja się jeszcze wstrzymuję ze zgłoszeniem, bo u nas wszystko zależy od pogody. Na razie Emil po załatwieniu się i przejściu paru kroków odmawia dalszej współpracy. W schronisku miał odmrożoną łapę i to się każdej zimy odnawia, a przy takiej temperaturze, jak jest teraz, nie pomaga nawet maść dla psów zaprzęgowych. :( Wiem, że zawody są na hali, ale obawiam się, że i tak po przejściu paru kroków na mrozie Emil będzie kuleć i wtedy nici ze skakania.

Posted

Ja myślę że nic nie przebije tych mrozów co nas zaskoczyły i że w lutym to w krótkim rękawku będziemy latać :lol:
A jeśli będzie naprawdę zimno to powołamy sztab kryzysowy i przetrwamy. Na terenie hali jest automat z ciepłymi napojami, można też podłączyć czajnik jakby co. Postaramy się też o ogrzewanie i szatnie.:p